рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Білизна кольору тіла

Парасковія Міхєєва Парасковія Міхєєва   Самий практичний колір нижньої білизни - тілесний

Самий практичний колір нижньої білизни - тілесний. Це колір шкіри, тому його не буде видно ні під білою, ні під кольоровим одягом. Білий колір, надітий під біле, або дуже світле дуже небезпечний. При фотографуванні зі спалахом, він може бути «вихоплений» і продемонстровано у всіх подробицях на фото. Він може просвічувати в ультрафіолеті, (якщо ви вирішите розважитися на дискотеці, або в клубі), і взагалі може приготувати вам безліч каверз і засідок.

Він може просвічувати в ультрафіолеті, (якщо ви вирішите розважитися на дискотеці, або в клубі), і взагалі може приготувати вам безліч каверз і засідок

Інша небезпека - білизна темніше, ніж одяг. Ви можете носити таку білизну, якщо вирішили зробити його частиною образу - аксесуаром, але в такому випадку, блузка повинна бути більш прозорою.


Не варто грати такими образами, якщо вам більше 45. Легковажний образ нагадає про вашому віці. Зробити бюстгальтер видимим аудиторії, все одно. що написати на ньому: «А я ще нічого». Чи потрібно пояснювати, що акцент тут зроблений на «ще».



Чи потрібно пояснювати, що акцент тут зроблений на «ще»

Модні гуру радять дотримуватися правила завжди носити білизну тілесного кольору - і під біле, і під чорне і під квіточки, і під смужки. Завдання тілесного білизни - зливатися з шкірою, якщо це просто білизна якогось «тілесного кольору», то особливого сенсу в його носінні немає. Співачка Наташа Корольова і актриса Равшана Куркова знають, що під ажурне потрібно носити тілесне, однак вони обидві вибрали білизна світліше свого тону шкіри.

Співачка Наташа Корольова і актриса Равшана Куркова знають, що під ажурне потрібно носити тілесне, однак вони обидві вибрали білизна світліше свого тону шкіри

Якщо ви одягаєте просвічує, або прозорий одяг, краще надягти гладкий топ в колір. Комбінація, або майка тут не зовсім підійдуть, так як зроблять надбанням оточуючих деякі «білизняні подробиці». Ідея такого наряду заснована на непрозорості основної одягу і прозорості додаткової. Нижня частина стає не просто білизною, а аксесуаром з повною сарторіальной навантаженням. Тоді вона може бути взагалі контрастного кольору як на фото американської моделі Харлі Вієра Ньютон, в червоній комбінації під білим ажурним сукнею. Відзначимо, що білизна в колір шкіри, зробило б плаття «голим», а ось в колір сукні - дозволило б уникнути демонстрацію швів, які на мереживної тканини завжди виходять грубуватими. Спіднє / комбінація могло б бути і подлинней, сантиметрів на двадцять.

Холівари з приводу тілесного білизни на сторінках журналів і фешн-блогів ведуться вже кілька років. За право носити біле під біле і чорне під чорне дами борються не менш активно, ніж суфражистки позаминулого століття за право виборче.

У 2009 році компанія MySkins стала випускати білизна тілесного кольору 20-ти різних відтінків. Можна підібрати тілесний, максимально відповідної вашій шкірі. На жаль, компанія не виробляє бюстгальтерів великих розмірів.

На жаль, компанія не виробляє бюстгальтерів великих розмірів


Тілесний відтінок білизни може бути і ризикованим експериментом, так як може створити ілюзію відсутності білизни взагалі. Наскільки доречна така провокація, і чи не зробить вона вас об'єктом іронії? Якщо ви не відчуваєте себе в образі героїні «Основного інстинкту», то краще не використовувати цей образ. Ви ж не хочете почути за своєю спиною: «Як вона ні омолоджується ...».

»

Тіна Канделакі знає, що під блузку кольору вершків потрібно носити тілесне білизна. Подякуємо теледіву за кокетливу недбалість дає нам можливість зайвий раз переконатися: білизна повинна бути кольору тіла.

Статті, які можуть бути вам цікаві:

Наскільки доречна така провокація, і чи не зробить вона вас об'єктом іронії?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com