рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Розрахунок радіаторів опалення: обчислюємо потужність і кількість секцій

  1. Розрахунок радіаторів (батарей) опалення
  2. Для розрахунку кількості секцій і батарей опалення вам знадобиться:
  3. Розрахунок потужності батареї
  4. Скільки секцій потрібно для опалення?

Розрахунок радіаторів (батарей) опалення

Радіатори - це найбільш поширений опалювальний прилад, застосовуваний в житлових, промислових і громадських приміщень. Вони являють собою порожнисті елементи і в робочому стані постійно наповнені водою. Важливі технічні характеристики, на які слід звернути увагу при покупці радіатора є його продуктивність і тиск.

  • Перед установкою опалювального обладнання необхідно ретельно продумати кожну деталь: планований матеріал для радіатора, його конструкції і бюджет роботи.
  • Перед покупкою необхідно визначити кількість радіаторів і їх секцій і необхідної потужності для опалення.

На сьогоднішній день на ринку існує величезна кількість радіаторів опалення з різними специфікаціями, ми рекомендуємо вибирати сучасні батареї, які без клопоту будуть зігрівати вас довгі роки.

Увага! Наша компанія настійно рекомендує вам не купувати дешеві китайські батареї, заощадивши сущі копійки ви можете знайти купу проблем і за підсумком понести дорогі втрати доставивши неприємності собі та своїм сусідам. Приклад про те як нова батарея залила окропом 5 поверхів.

Після вибору найбільш відповідного устаткування для дизайну приміщення і своїх потреб, ви можете почати розрахунок радіаторів.

Для розрахунку кількості секцій і батарей опалення вам знадобиться:

  • рулетка
  • калькулятор

Крім того вам потрібно ознайомитися з властивостями обраного джерела тепла і дізнатися потужність секції радіатора.

* Потужність однієї секції біметалічного радіатора дорівнює 122 Вт

Перш ніж розрахувати кількість секцій радіаторів, потрібно розрахувати необхідну потужність для опалення приміщення.

Розрахунок потужності батареї

Для початку визначимо площа приміщення. Для цього потрібно просто помножити ширину приміщення на його довжину. Для простоти розрахунків все вимірювання проводяться в метрах. Після вимірювання висоти стелі необхідно порахувати кількість дверей і вікон, визначити матеріал, з якого вони виготовлені, з'ясувати найнижчу температуру зовнішнього повітря в зимовий період. Крім того, розрахунок радіатора вимагає знання температури підігріває рідини.

Згідно "СНиП", щоб нагріти кожен квадратний метр житлової площі потрібно від 100 Вт. Тому, для того, щоб розрахувати необхідну потужність, повинна бути загальна площа кімнати помножена на 100 Вт і значення, отримане за допомогою спеціальних коефіцієнтів збільшення і зменшення потужності.


Коефіцієнти регулювання потужності і фактори зниження підсумкової вартості

  1. Якщо в приміщенні встановлені пластикові вікна, вартість повинна бути знижена на 20%.
  2. З висотою стелі три метри зменшується потужність на коефіцієнт, який розраховується як співвідношення висоти до фактичному стану на стандарт (в нашому випадку - 3 метри). Тобто, якщо висота стель складає 4 метри, коефіцієнт дорівнює 4/3 = 1.33
  3. Коли температура котла вище норми, кожні 10 "зайвих" градусів призведе до зниження потужності на 15%.

* Наявність на вікнах склопакета, знижує тепловтрати для належного опалення на 20%

Коефіцієнти збільшення потужності

Коли стелі вище трьох метрів, потужність повинна бути збільшена на коефіцієнт, розрахунок проводиться аналогічно розрахунку для стель заввишки менше трьох метрів.

  1. Якщо квартира має кутовий розташування, потужність збільшується на коефіцієнт 1.7
  2. Якщо в приміщенні не більше двох вікон, потужність також збільшується в 1,8 рази.
  3. На кожні 10 градусів нижче, ніж стандартна температура холодоагенту, збільшився на 17%.
  4. При дуже низьких температурах взимку потужність повинна бути збільшена в 2 рази.

Порада: при розрахунку потрібно враховувати можливість різних випадкових факторів, для цього необхідна потужність повинна бути збільшена ще на 20%

Якщо ви зрозуміли що розрахунок потужності самостійно вам не осилити то всі роботи потрібно довірити фахівцям, наша компанія з радістю допоможе вам з вибором і іншими нюансами пов'язаними з монтажем радіаторів опалення, при тому, що вам для цього навіть не доведеться виходити з дому, достатньо зателефонувати нам по телефону 2-921-920 і оформити заявку ни виїзд інженера. підібрати і купити радіатори опалення зі знижкою можна у нас в інтернет магазині. установка а також заміна радіаторів і батарей опалення це наша професійна компетенція.

Скільки секцій потрібно для опалення?

Існує кілька способів здійснити розрахунок радіаторів опалення в кімнаті:

  1. Розрахунок секцій радіаторів, звичайний спосіб. Після розрахунку необхідної потужності для опалення отримане значення ділимо на потужність однієї секції (це вказується в специфікації). Наприклад, потужність секції радіатора становить 200 Вт, а необхідна потужність для обігріву приміщень - 2400 Вт. Значить ви повинні встановити в 2400 Вт / 200 Вт = 12 секцій.
  2. Розрахунок обсягу радіаторів. Якщо ви знаєте, скільки кубічних метрів здатна обігріти одна секція підігрівача, кількість радіаторів можна розрахувати наступним чином: обсяг приміщення (згадаємо, що для знаходження цієї величини потрібно перемножити значення довжини, ширини і висоти приміщення) ділиться на кількість кубів.
  3. Приблизний спосіб розрахунку. Як правило, всі секційні батареї мають стандартний розмір, невелика різниця не грає майже ніякої ролі. Досвідчені люди вже давно помітили, що з висотою стелі 2,7 метра, досить розділити для обігріву 1,8 кв. м. Тобто, якщо загальна площа становить 25 кв. м., необхідно (25 / 1.8 = 13.9) в результаті виходить 14 секцій батареї.

* Не забудьте застосувати зменшують коефіцієнти

Звичайно, використовуючи наші методи розрахунку, ви зможете досягти необхідного рівня тепла в вашому домі, але не забувайте, що всі деталі в розрахунку в змозі врахувати тільки справжні професіонали. Навіть невелика помилка в розрахунках або нехтування хоча б одним фактором, що впливає на температуру в будинку, може вас змусити страждати взимку від пронизливого холоду.

Для уникнення помилок в розрахунку батарей опалення і подальшому їх монтажі, ми рекомендуємо звернутися в нашу компанію і замовити виклик інженера для надійного вирішення питань пов'язаних з опаленням ваших приміщень.

Телефонуйте і замовляйте монтаж систем опалення в Красноярську 2-921-920

Скільки секцій потрібно для опалення?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com