рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Декор батарей опалення своїми руками: фарбування, декупаж, екрани, решітки, фото і відео

  1. метод фарбування
  2. Декорування рукавичкою
  3. Патінація батареї
  4. Декупаж
  5. Екрани й решітки

Рейтинг: Рейтинг:   1 066    Не дивно, чому саме батареї з чавуну є кращими з давніх часів 1 066

Не дивно, чому саме батареї з чавуну є кращими з давніх часів. Однак, вони не вписуються в сучасний дизайн інтер'єру, тому декор батарей опалення своїми руками відмінний спосіб вирішення питання.

Справа в тому, що довговічність і практичність матеріалів з чавуну є основними властивостями, які так необхідні в їх виготовленні. Раніше у всіх житлових будинках і квартирах, традиційно їх фарбували в білий колір. У цій статті йтиметься про те, як за допомогою звичайних підручних засобів можна прикрасити чавунну батарею самостійно, використовуючи наш майстер-клас і рекомендації.

метод фарбування

Декор і прикраса батареї можна найпростішим способом - пофарбувати їх в будь-який вподобаний вам колір. Бажано підбирати саме ті відтінки, які найбільше підходять і поєднуються з дизайном вашого інтер'єру.

Перед фарбуванням батарей обов'язково потрібно їх підготувати. В першу чергу необхідно зробити демонтаж батарей , Прибрати всі недоліки ацетоном, видалити іржу і обпалити їх за допомогою пальника або паяльної лампи.

Якщо батарея буде пофарбована в перший раз, її необхідно ретельно обробити за допомогою грунтовки на основі алкіду з пігментом. У тих місцях, де забарвлення батареї не потрібно, слід закрити малярським скотчем.

У тих місцях, де забарвлення батареї не потрібно, слід закрити малярським скотчем

фарбування радіатора

Найбільш популярним і простим способом декору батарей опалення виходить за допомогою фарбування. Це найпростіший і старий метод, який дуже популярний і в наші дні. Для більш якісної роботи використовували рукавицю, завдяки цьому фарба легко розмішується, і фарбування виходить ідеальною без додаткових шарів.

Декорування рукавичкою

У чому полягає спосіб декорування рукавичкою старої батареї? Для того, щоб зробити рукавицю, потрібно взяти шматок хутра, скласти його навпіл, акуратно зшити в результаті повинен вийде мішечок. Далі, необхідно надіти на руки звичайні гумові рукавички, а зверху них рукавицю. Це робиться для того, щоб не забруднити руки. Після цього можна приступити до фарбування виробів рукавичкою. Таким методом фарба лягає рівно і, не утворюючи зайвих шарів. За допомогою рукавиці виходить один красивий тонкий шар.

Патінація батареї

За допомогою патінаціі металевих поверхонь можна зробити красиве декорування батарей. Для цього необхідно змішати два кольори чорний і червоний, в результаті чого має вийти насичений бронзовий колір. Тепер його потрібно нанести марлевою тканиною тільки на помічених місцях. В результаті виходить гарний декор для радіатора опалення, схожий на ювелірний виріб. На ваш розсуд його можна прикрасити різними малюнками.

На ваш розсуд його можна прикрасити різними малюнками

Патінація батареї

Декупаж

Другий метод прикраси старих батарей полягає в декупажу. Декупаж чавунної батареї популярний тим, що результати робіт перевершують всі ваші очікування, оскільки виріб виходить унікальним стильним і оригінальним. Головне, в цій роботі велику уяву і трохи фантазії. Тут можна застосувати будь-які відповідні матеріали, які опиняться під рукою.

Для декупажу батареї зі сталі або чавуну знадобляться наступні матеріали:

  1. пензлик;
  2. Матова біла фарба;
  3. Акрилові фарби;
  4. Термостійкий лак;
  5. Декупажних папір з обраним малюнком;
  6. Клей ПВА;

Декупаж старої батареї проводиться в такому порядку:

  1. В першу чергу необхідно ретельно вимити їх поверхню і обробити наждачним папером.
  2. Далі, слід добре протерти їх від пилу і бруду, після цього слід нанести матову. Ні в якому разі не використовуйте нітро фарби, оскільки після них поверхню батареї може покритися бульбашками. Справа в тому, що спочатку на радіатори завжди завдають олійні фарби, а вона несумісна з нітро. Тому в таких випадках підходять тільки матові.
  3. Матова висихає протягом 18 годин, тому слід почекати, поки вона висохне і після можна приступити до обклеювання декупажной паперу. Для цього потрібно розбавити клей і по можливості рівномірно розподілити по площині. Клеїти декоративну папір потрібно починаючи з середини мотиву.
  4. В кінці роботи, отриманий малюнок можна домалювати або зробити фон.
  5. Обов'язково покрийте малюнок термостійким лаком.

Приклад прикраси батарей декупажем

Декор батарей опалення своїми руками готовий. У наші дні існує безліч спеціальних наклейок з хорошого матеріалу, які можуть переносити високі температури.

Рекомендується вибирати наклейки на батарею тільки з високоякісного матеріалу, так як при нагріванні вони можуть зіпсуватися.

Екрани й решітки

Чому саме екрани для батарей є найбільш ефективним способом вирішення в декоруванні?

Якщо ви вирішили зробити ремонт будинку в сучасному стилі, в такому випадку краще всього використовувати екрани або решітки для радіаторів. Встановити їх дуже легко потрібно почепити їх на них.

За конструкцією екрани і решітки для радіаторів бувають наступних видів:

  • у вигляді коробка;
  • навісні;
  • висячі;

За матеріалом виготовлення бувають:

  • скляні;
  • дерев'яні;
  • металеві;
  • з МДФ-панелей;
  • пластикові.

Оригінальні маскують екрани

В принципі, обробка батарей своїми руками залежить від багатьох факторів, основними з них є пристрій розроблений таким чином, дизайн інтер'єру та, звичайно ж, можливості бюджету і ваші уподобання.

Екрани або решітки для батарей є найбільш ефективним і ідеальним рішенням в оформленні виробів для опалення. До того ж відмінно вписуються в інтер'єр будинку, і підкреслює його стиль. Вони дуже прості в експлуатації і установці. Якщо ви надумаєте змінити дизайн вашого інтер'єру, то разом з ним можна змінити і декорування радіаторів, купивши для них нові решітки.

Зробити декор батарей опалення своїми руками в будинку дуже легко і просто. Це творча робота, для якої потрібно трохи фантазії і робота умілих рук. Результати вашої праці не залишать вас байдужими. Для кожного майстра в своїй роботі важливий кінцевий результат, він повинен бути ідеальний і бездоганний.

Ваші контакти в цій статті від 500 рублів на місяць. Можливі інші взаємовигідні варіанти співпраці. Напишіть нам на [email protected]

Чи не отримали відповідь на своє питання?Запитайте нашого експерта: запитати

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com