рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Все, що тобі потрібно знати про пудрі

ПУДРА? НАВІЩО ВОНА ВЗАГАЛІ ПОТРІБНА?
У пудри є маса корисних властивостей. Пудра вирівнює тон шкіри і надає їй сяйво, візуально зменшує пори і усуває надмірну блиск макіяжу. Також пудра допомагає основі для макіяжу триматися довше і не дозволяє йому розтікатися в жарку або вологу погоду.
ЩО ТАКЕ пресовані ПУДРА?

Пресована, або компактна пудра створює на шкірі матовий ефект, закріплює основу і тримається довше, ніж розсипчаста пудра, яку, до того ж, складніше наносити. Компактна пудра легко поміщається в твою сумочку, що робить її ідеальним вибором для подорожей. Наносити пензлем для пудри або пушком.

Наш вибір: Компактна мінеральна пудра Giordani Gold світлого відтінку


ЩО ТАКЕ розсипчастої пудри? ЩО ТАКЕ розсипчастої пудри
Розсипчаста пудра створює більш прозорий ефект, ніж пресована. Щоб нанести її, тобі знадобиться велика і м'яка кисть для пудри. Спершу нанеси один тонкий шар на все обличчя, потім пензлем струси надлишок - в результаті повинен вийти вишуканий і природний ефект. Розсипчаста пудра хороша для повсякденного використання, але, оскільки її складно наносити, вона погано підходить для поїздок.

Наш вибір: Розсипчаста пудра The ONE

"Перевір, чи підходить пудра по тону, завдавши трохи на лінію вилиці, точнісінько як з основою"


МАТОВИЙ АБО Спецпропозиція ЕФЕКТ
Матові пудри створюють вишуканий «фарфоровий» ефект, в той час, як прозорі допомагають шкірі виглядати юною, сяючою і в цілому більш бездоганною. Вибираючи пудру, не забудь визначити свій тип шкіри (нижче ми пояснимо, навіщо).

ВИБИРАЄМО ВІДТІНОК пудри
Вибирай відтінок якомога ближче до природного тону твоєї шкіри. Перевір колір, завдавши трохи пудри на лінію скул, як ти робиш, перевіряючи тон основи. Дай собі час поекспериментувати, адже знайти точний тон надзвичайно важливо.

Як наносити ПУДРУ ВІДПОВІДНО ДО ТВОЇМ ТИПОМ ШКІРИ   Якщо у тебе суха шкіра, наноси пудру поверх основи Як наносити ПУДРУ ВІДПОВІДНО ДО ТВОЇМ ТИПОМ ШКІРИ
Якщо у тебе суха шкіра, наноси пудру поверх основи. Особливу увагу приділи зоні навколо очей або тих дільницях шкіри, які відрізняються особливою сухістю. Завжди прибирай з шкіри надлишок пудри. Найкраще для сухої шкіри підійде прозора пудра, наприклад, розсипчаста пудра The ONE .
Якщо у тебе жирна шкіра, наноси пудру після того, як відкинеш надлишок шкірних виділень з проблемних ділянок. Нанеси трохи більше пудри на Т-зону і місця, для яких харкатерен небажаний блиск. Матова пудра, наприклад, компактна матуюча пудра The ONE Matte Velvet підійде тобі якнайкраще.

ПУДРА?
НАВІЩО ВОНА ВЗАГАЛІ ПОТРІБНА?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com