рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дизайн вітальні в стилі арт-деко. Фото інтер'єрів 2017

  1. Дизайн примикає до вітальні сходового холу в будинку
  2. Сучасні ідеї в дизайні вітальні з каміном. фото 2015

Акваріум, оксамитова метелик, підсвічений онікс, незвичайні бирюзово-аметистові візерунки на стінах і нагадують золотисті канделябри бра - вже опиняючись в холі цього будинку, ви починаєте думати, що оточуючі вас предмети в будь-який момент, як в диснеївському мультфільмі «Красуня і чудовисько», можуть ожити.

Дизайн примикає до вітальні сходового холу в будинку

Акваріум, оксамитова метелик, підсвічений онікс, незвичайні бирюзово-аметистові візерунки на стінах і нагадують золотисті канделябри бра - вже опиняючись в холі цього будинку, ви починаєте думати, що оточуючі вас предмети в будь-який момент, як в диснеївському мультфільмі «Красуня і чудовисько», можуть ожити

На фото: Сходовий хол, що примикає до вітальні

Декор в коридорі виглядає настільки осмисленим, що можна дуже легко повірити в казку. За прикрашеним підсвічується оніксом дверним порталом ховається вітальня в стилі арт-деко . Ця кімната, продовжуючи задані холом мотиви, з'єднує в собі казковість і якусь таємничість з одного боку і гламурність - з іншого.

На фото: Перехід сходового холу в вітальню

Сучасні ідеї в дизайні вітальні з каміном. фото 2015

На фото: Барна стійка, ТВ-зона і величезне дзеркало в інтер'єрі вітальні

В дизайні вітальні на цих фото 2015 року втілені такі сучасні ідеї, як використання екомотівов (зелень на стінах) і кольорових акцентів на світлому фоні. З цієї кімнати добре оглядається умовно виділення барною стійкою сусіднє приміщення. Сама ж вітальня в стилі арт-деко ділиться на диванну і камінну зони. Кімната мебльована кріслами і диванами кубічної форми.

На фото: Камінна зона, вітражі і стельовий декор в інтер'єрі вітальні

Каретна стяжка і золотисті вставки, в яких, як у дзеркалі, відбивається багатий фантазійний декор стін і стель, надають м'яких меблів схожість з гранованими алмазами. Дизайн темної ТВ-зони, де всі предмети акуратно вбудовані в єдину панель, здавався б зовсім мінімалістичним, якби не пара акваріумів, темно-сині відтінки яких на тлі майже чорних кольорів набувають особливої ​​глибину. У камінної зоні був спеціально обладнаний високий фігурний портал, що підкреслює витонченість білої цегляної кладки в зоні вогнища.

У камінної зоні був спеціально обладнаний високий фігурний портал, що підкреслює витонченість   білої   цегляної кладки в зоні вогнища

Дизайн вітальні в приватному будинку також ексклюзиву, як столітнє вино, вироблене в Шато Марго, або діамант рідкісної огранки. Таке інтер'єрне рішення навряд чи забудеться тим, хто хоча б раз побуває в цій кімнаті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com