рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жіночі духи Кельвін Кляйн

  1. Духи Кельвін Кляйн Б'юті
  2. Духи Сalvin Klein Sheer Beauty
  3. Духи Кельвін Кляйн Ейфорія Блоссом
  4. Духи Кельвін Кляйн Ейфорія Форбіден
  5. Духи Ескейп від Кельвін Кляйн
  6. Духи Кельвін Кляйн Контрадікшн

Бренд Кельвін Кляйн - це засновник стилю «унісекс». Він займається розробкою одягу, яку можна носити як жінкам, так і чоловікам, ніж шокує багато відомих будинку моди. Саме Кельвін Кляйн зробив таким популярним стиль одягу «мілітарі».

Як і більшість інших брендів по випуску одягу Кельвін Кляйн має і свою лінію парфумерії. Але парфуми від цього модного будинку мають одну відмінну рису - всі духи Calvin Klein випускаються парами, тобто жіночі і чоловічі аромати виходять разом. Крім того, бренд відзначився найпершим ароматом унісекс в світі парфумерії - духами Calvin Klein One Shock, які свого часу викликали фурор, але не втратили своєї популярності до цих пір.

Духи Кельвін Кляйн Б'юті

Ці жіночі духи від Кельвін Кляйн були випущені в світ в 2010 році. Аромат присвячений внутрішнього світу представниць прекрасної статі, їх думкам, емоціям, відчуттям і переживанням. Він підходить тим жінкам, які за будь-яких ситуаціях не втрачають почуття власної гідності. Така красуня дозволяє собі зухвалість, флірт, кокетство і інтригу, в той же час зберігаючи свій шарм і витонченість. Це втілення справжньої леді - вишуканою, красивою і сексуальною.

Початкові ноти: насіння амбрети, калу.

Ноти серця: жасмин, ялівець.

Базові ноти: мускус, віргінський кедр, лілія.

Бренд Кельвін Кляйн - це засновник стилю «унісекс»

Духи Сalvin Klein Sheer Beauty

Цей безтурботний, іскристий аромат втілює в собі привабливість і сексуальність. Аромат фруктово-квітковий, дуже свіжий, ідеально підходить молоденьким дівчатам для денного нанесення. Він грайливий, загадковий, жіночний і сповнений енергії. Його витончений запах вельми привабливий і спокусливий.

Початкові ноти: червона ягода, персик, бергамот.

Ноти серця: жасмин, лілія, півонія.

Базові ноти: мускус, ваніль, сандалове дерево.

Духи Кельвін Кляйн Ейфорія Блоссом

Цей аромат, випущений в 2006 році, ідеально підходить для впевнених в собі жінок, справжніх спокусниць. Це - ідеальний вибір для завзятою дівчата, романтичною і в той же час авантюрної натури, яка усвідомлює свою витонченість і чарівність. Цей парфум буде для них джерелом енергії, здатним надихати і огортати радісними емоціями.

Початкові ноти: рожевий піон, орхідея, лотос.

Ноти серця: амбра, біле дерево.

Базові ноти: мускус, гранат, кумкват, зелені ноти.

Духи Кельвін Кляйн Ейфорія Форбіден

Новинка від бренду Кельвін Кляйн, духи Ейфорія Форбіден - це відвертий, таємничий, безневинний і спокусливий аромат. Він - як заборонений плід, дуже бажаний і жаданий. Заявлений як парфум для молодих, упевнених в собі і незалежних жінок. Його п'янкі, привабливі ноти здатні спокусити з першої хвилини. Його власниця недоступна і спокусливим, зухвала і незвичайна.

Початкові ноти: малина, мандарин, квітка персикового дерева.

Ноти серця: півонія, жасмин, орхідея.

Базові ноти: мускус, пачулі, кашемір.

Духи Ескейп від Кельвін Кляйн

Ці жіночі духи від Кельвін Кляйн - це ніжний і вишуканий фруктово-квітковий аромат, що підходить для денного нанесення. Його власниця - романтична, жіночна і ласкава натура. Парфуми був створений ще в 1991 році, але до цих пір користується величезною популярністю у любительок насичених, запам'ятовуються ароматів.

Початкові ноти: гіацинт, іланг-іланг, ромашка, яблуко, коріандр.

Ноти серця: троянда, жасмин, гвоздика, персик.

Базові ноти: мускус, ветивер, сандал.

Духи Кельвін Кляйн Контрадікшн

Назва цього аромату, випущеного в 1997 році, говорить сама за себе - він суперечливий, неповторні і дуже стильний. Це східний парфум, що володіє іскриться свіжістю, яка поступово переходить в чуттєву квіткову гамму. Його власниця прекрасна і жіночна, розкішна і розумна. Вона суперечлива і здатна на багато що.

Початкові ноти: евкаліпт, рожевий перець, жасмин, орхідея.

Ноти серця: троянда, півонія, конвалія, шовк.

Базові ноти: мускус, сандал, кумару, тамбуті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com