рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нішеві парфуми by Kilian - інтернет-магазин "Home-Boutique"

BY KILIAN - ЦЕ ВИШУКАНИЙ СМАК ...

BY KILIAN - ЦЕ ВИШУКАНИЙ СМАК

У сегменті нишевой парфумерії свіжо і яскраво звучить бренд « by Kilian ». Заснований в 2007 році, він підкорив бомонд поєднанням елегантності і безкомпромісної розкоші, а також воістину диявольським чарівністю свого творця - Киліана Хеннесі, нащадка і спадкоємця древнього роду, виробників кращого в світі коньяку.

Заснований в 2007 році, він підкорив бомонд поєднанням елегантності і безкомпромісної розкоші, а також воістину диявольським чарівністю свого творця - Киліана Хеннесі, нащадка і спадкоємця древнього роду, виробників кращого в світі коньяку

Вишуканий смак, з дитинства всотали Килианом в їх сімейному маєтку у Франції, допомагає майстру створювати спокусливі акорди парфуму. Кожен з його ароматів індивідуальний; вони не дотримуються моди і не відповідають уподобанням мас; вони не діляться на чоловічі і жіночі. Кіліан впевнений, що його унікальні композиції підкреслюють індивідуальність, особистість, статус і внутрішній світ - то, що формує людину незалежно від статі.

На створення кожної з лінійок парфуму « by Kilian »Йде не менше року. Для формування композицій підбираються лише натуральні і дорогі компоненти. Флакони виготовляються в кращих склодувних майстерень. Їх можна використовувати повторно - підкреслюючи свою солідарність із захисниками довкілля, бренд дозволяє придбати додаткові мілілітри парфуму, який можна додати в витрачений флакон за допомогою спеціальної воронки.

Не відмовляючись від минулого династії, від традицій та спадщини, Кіліан зводить власну імперію розкоші: ароматів, аксесуарів, прикрас. Елегантні, колекційні, здатні схвилювати одним лише назвою, вони назавжди залишають в серцях своїх володарів ім'я. Хеннесі? - Ні. Сім'я тут ні при чому. Це все він - Кіліан!

Купити оригінальні нішеві парфуми Kilian (Кіліан) ви можете в нашому інтернет-магазині Home Boutique .

Хеннесі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com