рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Найдивніші і незвичайні духи в світі, Топ 10. Стаття Sun-parfum.com

Якщо у людини яскрава і неординарна особистість, то це завжди проявляється, в спілкуванні, почуття гумору, особливо в почутті стилю і в ставленні до життя в цілому.

Кожна людина висловлює свою індивідуальність по різному. Хтось робить екстравагантні і екстремальні вчинки. Хтось готовий піти на крайнощі, задля привернення уваги до своєї неординарної персони.

Саме для таких харизматичних і нестандартних осіб, парфумерні компанії, випускають витончені і іноді навіть занадто "ексклюзивні" ароматні вишукування.

10 місце Wode Paint - Видимі Духи:

Компанія Boudicca випустила в світ проявляються або видимі духи Wode Paint. Аромат не настільки оригінальний, просто в його склад входить особлива фарба, яка після потрапляння на одяг або шкіру залишає сині плями. Фарба абсолютно безпечна, а її сліди зникають через кілька хвилин. Парфуми виходив в двох варіантах Wode Paint - з фарбою, і Wode Scent - без неї. Духи чудово підійдуть тим хто любить малювати, хто сумує за дитинством і юнацьким дурощами або просто любить оригінальні аксесуари.

Якщо у людини яскрава і неординарна особистість, то це завжди проявляється, в спілкуванні, почуття гумору, особливо в почутті стилю і в ставленні до життя в цілому

9 місце My DNA Fragrance - Аромат ДНК:

До складу незвичайної туалетної води входить аромат ДНК особисто замовника. Як стверджують виробники, запах ДНК кожної людини унікальний, він несе неперевершений букет ароматів. І здатний залучити будь-яку особину протилежної статі. Можливо тому це самий незвичайний і дорогий парфум в світі. Компанія My DNA Fragrance випустила кілька парфумів з ароматом ДНК відомих людей, таких як: Мерлін Монро, Елвіс Преслі, Арнольд Шварценеггер, Памела Андерсон і Білл Клінтон.

8 місце Prends Moi - Духи для схуднення:

Французький парфумерний будинок Robertet, випустив у світ духи для схуднення. До складу яких входять спеціальні інгредієнти, які пригнічують апетит і сприяють виробленню ендорфінів. Композиція включає в себе карнітин та кофеїн що сприяє розпаду жирів. Хоча сам аромат, нічим не виділяється, він несе свіжість цитрусів і нотки бергамоту.

7 місце Paper Passion - парфум Книжкова пристрасть:

Парфуми припаде до смаку бібліоманом. Адже його аромат це запах свіжонадрукованої книги. Випускає ці незвичайні духи книжкове видавництво Герхарда Штайля в Німеччині. Парфуми виходить в двох примірниках, для чоловіків і жінок, упакований він в товстий книжковий тому, на сторінках якого надруковані відгуки про незвичайний продукт.

6 місце Ageless Fantasy - Духи з антивіковим ефектом:

Парфуми Ageless Fantasy був спеціально розроблений для дам які хочуть виглядати молодше. Як стверджує виробник компанія Harvey Prince, еліксир молодості стимулює емоційну частину мозку і притуплює логічну. За рахунок цього жінка почувається молодшою ​​мінімум на вісім років.

5 місце Coca Cola Le Parfum - Духи з ароматом Кока-коли:

Дизайнер з Автралії Вончан Лі, розробив серію флаконів для парфумерної лінії на основі аромату одного з найпопулярніших прохолоджувальних напоїв Coca Cola. Він взяв скляну пляшку відомої газованої води. І на її основі розробив сім судин для духів. Лінія Coca Cola Le Parfum, розділена на дві вікові категорії, Belle і Classique. Belle - три флакона туалетної води з більш ніжними і легкими ароматами для юних дівчат. Classique - чотири флакона парфюмированной води для більш зрілих дам. Але поки це всього лише проект, самих ароматів ще немає в природі.

4 місце Blood Concept - "Криваві" духи:

Італійський бренд Blood Concept випустив серію неординарних духів. Творців екстравагантного парфуму Антоніо Дзуддаса і Джованні Кастеллі, надихнула кров, адже саме ця рідина є найбільш вивченої в світі. Лінія складається з чотирьох ароматів, кожен з яких відповідає групам крові. Всі аромати зіткані з природних, природних запахів без використання крові. Наприклад духи "О" пахнуть сумішшю шипшини, малини, чебрецю, кедра, березової кори і втілюють найдавніший тип крові. Духи "AB", пахнуть запахом мінерального сланцю, води, алюмінію, запахом гальки і асоціюється з найостаннішими типом крові, який вийшов завдяки схрещуванню всіх попередніх. У всіх парфумах лінії Blood Concept відчуваються металлічсекіе нотки, саме цей присмак має кров.

3 місце Zen Parfum - Духи в стилі Дзен:

Дизайнер з Казахстану Ігор Мітін, натхненний природою створив унікальну упаковку для духів в стилі Дзен "Zen" .В основі флакона були синтезовані природні форми. Зелене стебло бамбука, чорна, річкова галька і біла спіральна черепашка, які уособлюють собою три сторони парфумів Дзен. Натуральні аромати Zen, огорнуть Вас атмосферою спокою й умиротворення, подарують вам відчуття гармонії з природою.

2 місце His Money Perfume - Духи з ароматом грошей:

Компанія виробник Liquid Money "Рідкі гроші", спростувала відомий афоризм, що гроші не пахнуть випустивши в світ кілька парфумів із запахом готівки. Духи вийшли в двох варіантах, в композицію жіночого аромату Her Money "Її гроші" лягли відтінки мандарина, рожевого грейпфрута і гавайських кольорів. Чоловічий аромат His Money "Його гроші" зібрав в собі запахи цитрусів, розмарину і океанського бризу. Виробники стверджують що якщо ви завдасте аромат грошей на шкіру, ви створите свій неповторний запах успіху, який буде мотивувати вас на досягнення цілей і успішну роботу.

1 місце Smiley - Духи Щастя:

Компанія Smiley випускає продукцію яка змушує людей радіти. У 2006-му році вийшли в світ кілька позитивних ароматів. Smiley for Woman і Smiley for Man, парфумерна композиція має фруктово-пряним ароматом і поєднує в собі ноти апельсина, праліне і какао, пачулі, мускус і мірру. Лінія французького парфумерного бренду Smiley`s містить психо-стимулятори і антидепресанти. Теобромін і фенілентіламін які підвищують стійкість до стресів, дарують спокій і відчуття ейфорії. Парфуми Smiley це терапія радості і щастя.

Парфуми Smiley це терапія радості і щастя

У 21-му столітті капіталізму, перенасиченому товарами, послугами і пестрящей звідусіль рекламою головне - це виділеться. І залучити максимально більшу увагу до свого продукту. Кожен поважаючий себе виробник парфумерії та косметики влажівать "тонни" часу, креативу і фінансових ресурсів в автентичні, а іноді і занадто шокуючі рекламні кампанії і продукти.

Безумовно, на кожен неординарний і незвичайний продукт знайдеться свій покупець з особливим витонченим смаком і вимогами. Задовольнити які беруться парфумерні бренди представлені в даній статті.

Якщо ви бажаєте підібрати більш здержанний чоловічий чи жіночий аромат для своєї колекції, досить перейти в каталог нашого онлайн-магазина.

Читайте також інші цікаві статті:

Найдорожчі аромати в світі, Топ 10

Властивості ефірних масел в парфумерії.

Що значить FL.OZ. в парфумерії?

Якщо вважаєте цю статтю корисною, розкажіть про неї своїм друзям в соц. мережах.

За допомогою іконок нижче!

Поділитися з друзями:

В парфумерії?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com