рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ефірні масла для залучення грошей

Живі аромати - ефірні масла давно використовують в любовній і грошової магії. Енергія багатьох ефірних масел має схожість з грошової енергією. Ефірна олія для залучення грошей застосовують для відкриття грошових потоків, на шляху до процвітання, для допомоги в бізнесі. Яке вибрати грошові ефірні масла для фінансових цілей? Який аромат за що відповідає в залученні багатства?

Базилік допомагає в бізнесі, сприяє просуванню по кар'єрних сходах, збільшує продажі. Базилік застосовується в обрядах на залучення багатства і можливостей. Його можна капати в гаманець або кишеню, в якому ви носите гроші. Продавці ароматизують прилавки ароматом базиліка, щоб залучити платоспроможних покупців.

Берегомет приносить живу енергію в будь-яку сферу життя людини. Берегомет здатний погасити агресивний настрій цілого натовпу. Допомагає бути почутим і зрозумілим, полегшує взаєморозуміння, допомагає підписувати найважчі контракти. Застосовується в магічних ритуалах: для залучення удачі в бізнесі. Аромакулон з ефірною олією бергамоту на ваших грудях - вірний спосіб налаштувати себе на діловий лад. Масло підходить і для жінок і для чоловіків, органічно поєднується з дорогим костюмом і доречний в дорогому автомобілі.

ваніль допомагає досягати бажаного, отримувати успіх у всьому. Ваніль привертає потрібних людей для бізнесу. Відкриває в людині приховані здібності і таланти. Дарує грошову енергію, допомагає зрозуміти краще себе та інших людей. З маслом ванілі можна приймати ванни при запалених свічках, мріяти, візуалізувати, будувати плани на майбутнє. Все задумане неодмінно збудеться! Солодкий аромат, дуже улюблений жінками, яких люблять чоловіки.

Ветиверія один з найсильніших ароматів, які допомагають впоратися з важкою ситуацією в бізнесі. Дозволяє побачити джерело, причину того, що відбувається, тим самим набуваючи твердий грунт під ногами. Допомагає віддати борги. Володіє грошової енергією, яка перевищує енергію пачулі і базиліка. Масло ветиверії можна капати в гаманець, кишені для грошей. Можна ароматизувати приміщення офісів, і торгових точок. Використовується для захисту від ворогів. Для цього корінь ветиверії кладеться в захисний мішечок. Для досягнення влади і успіху в бізнесі капніть масло ветиверії на фіолетову свічку і запалюйте її щотижня. Дуже добре поєднується з жасмином і ваніллю.

Гвоздика створює основу для правильних тверезих рішень. Допомагає залучити благополуччя, отримати бажане, повернути борги. Капає в аромалампу масло гвоздики в робочому кабінеті і вона пожвавить розум і створить робочу обстановку. Бутони гвоздики можна тримати в кишені і портмоне. Гвоздика піднімає тиск - обережно використовувати гіпертонікам.

Герань - це ейфорійні аромат. Її головне призначення - захист. Вона знімає безліч комплексів неповноцінності. Ставить над неприємними ситуаціями, дозволяє побачити світ у більш яскравих фарбах. Полегшує розуміння між людьми. Залучає заможних клієнтів. В офісі краще не використовувати ... забирає від реальності і не сприяє робочому процесу, але в особистих переговорах Герань - незамінний масло! Підходить для жінок після 40 років.

Грейпфрут дозволяє домогтися успіхів і досягти бажаного. Покращує спілкування між людьми, загострює інтуїцію. Відновлює сили, сприяє виробництву. Чоловіки можуть використовувати аромат грейпфрута без сумнівів. Жінки в бізнесі - здаються молодше і рішучіше.

жасмин використовується для ритуалів по залученню удачі в кар'єрі і грошової енергії. Це аромат духовного і матеріального багатства. Якщо ви використовуєте Жасмин в щоденній парфумерії, то зустріч з вами залишиться в пам'яті у людей. Допомагає залучити багатого чоловіка. Аромат солодкий і краще підходить для жінок.

Іланг-іланг здатний залучити удачу в справах і багатство. Багатство часом виражається не в грошовій формі, а в здатності цінувати те, що маєш. Дає здатність бачити, велике в малому. Дами, які використовують іланг-іланг в своєму парфум, без праці маніпулюють діловими партнерами чоловічої статі.

Імбир захищає від агресії, чорної злоби і негативних енергій. Захищає від заздрості конкурентів. Володіє потужним тяжінням грошової енергії. Потрібно ставити аромалампу на потоці енергії, наприклад: поряд з касовим апаратом. Корінець імбиру можна класти в кишеню сумки. Можна зробити саше з висушеної стружкою імбиру і капати на нього один раз в тиждень краплю ефірного масла імбиру. Підходить і для жінок і для чоловіків.

Кардамон приносить удачу. Людина, яка використовує цю рослину, завжди прибуває піднесеному настрої. Він встигає все, що задумав, робота горить у руках. Всі плани здійснюються і всі мрії збуваються. Це аромат дивовижної енергії, який дозволяє знаходити спільну мову з людьми, він налаштовує на єдину хвилю розуміння і згоди. Його дія м'яке і приємне, як рух води. Кардамон чоловічий аромат, але багато жінок від нього без розуму!

Кардамон чоловічий аромат, але багато жінок від нього без розуму

Касія розігріває «застиглу» енергію. Схожа на корицю - дуже гаряче і швидкодіючий масло. Підсилює потоки. Касія приносить успіх у всіх починаннях. Володіє захистом. Вона здатна залучити багатство, гроші, здоров'я. Аромат очищає і дає сили, сприяє робочому процесу. Масло краще використовувати в холодну пору року.

Каяпут, Біле Дерево допомагає впоратися з ворогами всередині себе: лінню, сонливістю, байдужістю. Аромат будить ініціативу, розбурхує свідомість, сприяє працездатності. Запах не викликає захоплення, але завдяки своїм знеболюючим властивостям допомагає налаштуватися на роботу, навіть при сильному головному болі.

Кедр Атласский дозволяє визначити істинні цінності світу. Він згладжує протягом думок, огороджує від суєтності. Здатний залучити грошову енергію, за умови, що її шлях прокладений благородними намірами. Ще б! Адже це один з п'яти священних ароматів!

Кипарис покращує добробут в будинку, приносить гроші. Приносить успіх в кар'єрі, допомагає в справах. Наділяє енергією. У будинку, де панує аромат Кипариса - світ, комфорт і спокій. Кипарис допомагає в питаннях з нерухомістю, зупиняє невигідні угоди.

коріандр - це оберіг від невдач. Його насіння носили як амулет від неприємностей. Крапля ефірного масла коріандру на порозі будинку або офісу вбереже від пристріту.

кориця - аромат успіху. Покращує добробут в домі, кориця залучає гроші, удачу і успіх. Підвищує працездатність. Полегшує взаєморозуміння з людьми. Потрібно ставити аромалампу в робочому кабінеті або офісі. Можна капати масло кориці в гаманець або кишеню для грошей. Кору кориці можна тримати у своєму гаманці.

Лаванда - лавандіна (гібрид лаванди, багато в чому перевершує її за властивостями) може принести добробут, але це не зовсім її завдання. Вона допомагає прийняти правильне рішення, результат якого може проявитися через деякий час. Лаванда знімає пристріт, порчу. З ароматом лаванди корисно приймати ванну при свічках, міркувати, гадати, мріяти.

Лайм призначений очищати і захищати людину і його бізнес від злих сил і недоброзичливих людей. Допомагає адаптуватися до складних обставин. Послаблює гостре сприйняття втрати. Сприяє спілкуванню з людьми. Підвищує творчий потенціал. Допомагає в роботі, навчанні. Аромакулон з маслом Лайма на ваших грудях допоможе концентруватися на виконанні складних завдань. Такий кулон може прижитися під діловим краваткою чоловіки.

Лемонграс розкриває таємні наміри, недобрі задуми. Охороняє від злодійства, відводить неприємності від будинку і від бізнесу. Зрошувати будинок з спрею (особливо кути), ставити аромалампу, вішати саше, наповнене сухими травами і цедрою.

Зрошувати будинок з спрею (особливо кути), ставити аромалампу, вішати саше, наповнене сухими травами і цедрою

Лимон адаптує до нової обстановки. Допомагає впоратися з будь-яким завданням. Наділяє світлою живою енергією. Пробуджує творче начало, креативність. Відмінно працює в суміші з іншими ефірними маслами. Доречний в автомобілі і офісі, в торговому залі поліпшить продажу.

Майоран заспокоює бунтівний розум і агресивний дух, приносить багатство в будинок. Майоран втішає в смутку й печалі, дарує надію. Аромалампи з ароматом майорану захистить будинок від злих сил, вбереже від пристріту бізнес. Підходить всім.

Мандарин - старовинний китайський грошовий символ. Він приносить в будинок успіх і багатство. Дозволяє відректися від низинного, матеріального, переступити на новий рівень розвитку. Допомагає почати нову справу. Привертає помічників в ваш бізнес. Збільшить продажі в вашому торговому залі.

Мелісса відводить зло, виганяє недоброзичливців, рятує від пристріту. Створює приємну атмосферу спокою і стриманості. Застосовувати в місцях виникнення конфліктів.

Мірра оголює брехунів, проявляє їх сутність, допомагає «розсунути штори» і побачити правду. Обережно з цим ароматом - люди починають говорити вам в обличчя все, що думають. Насичений аромат Мірри відкриває шляху до набуття достатку і слави. У поєднанні з маслом Нероли, Мірра сприяє починанням в бізнесі.

мирт одне з найдавніших перевірених коштів. Ця рослина завжди росло поруч з багатими будинками. Мирт приносить в будинок багатство і успіх, захищає від пристріту і псування, захищає від злих намірів і заздрості. Аромат мирта - аромат накопичення грошової енергії, досвіду. Це аромат здорового глузду.

ялівець захищає від нещасних випадків на роботі і за кермом. Протистоїть хибним намірам. Очищає ауру, відганяє страхи і вплив чужої енергії, знімає порчу та вроки. Допомагає в успішній кар'єрі.

Мускатний горіх - древній магічний оберіг. Його носять на грудях для удачі в азартних іграх. Він допомагає придбати влада, як над людьми, так і над власними вадами. Масло визначає долю, дає захист, залучає гроші. Захищає від злоби і заздрості конкурентів. Сильний чоловічий запах! Шавлія мускатний дає владу і гроші, виявляє приховані здібності. Захищає від обману. Чистить приміщення від патогенної енергії. Відмінний засіб від втомлених ніг. Рекомендується для людей, яким доводиться багато працювати на ногах. (Ванночки, компреси, легкий масаж з маслом). Мускатний шавлія аромат дурманний, ейфорійні краще не використовувати в офісі, може відвести від реальності. Зате може прекрасно відновити після робочого дня.

М'ята перцева дарує процвітання, захищає від зазіхань на свободу. Відкриває в людині здатності і нові таланти. Використовується м'ята для залучення багатства. Сильний, прохолодний аромат з дитинства. Допоможе залучити покупця і збільшити товарообіг.

Допоможе залучити покупця і збільшити товарообіг

Неролі - аромат багатства. Ним користувалися тільки знатні і заможні вельможі. Це шлейф від розкоші, а не просто запах нікчемного металу. Якщо ви хочете отримати в житті більше, ніж потрібно звичайному і простій людині, то магія Нероли приверне до вас бажане. Аромат можна використовувати в якості духів, капати на носовичок (хоча вони вже не в моді ... все більше паперові серветки). У будинку потрібно ставити свічку на потоці вхідної енергії і капати поруч з нею ефірне масло Неролі. Обов'язково дати свічці догоріти до кінця. Неролі підходить для візуалізації. Краще це робити в розслаблюючій ванні, при свічках. Зробіть собі суміш на основі жирної олії 10 мл (наприклад, мигдалю) і 5 крапель неролі. Перед виходом з будинку натріть зап'ястя 1-2 краплями, і ваш день буде вдалим. Для чоловіків він навряд чи підходить в чистому вигляді (занадто квітковий запах), але в суміші з іншими маслами, наприклад з лаймом і сандалом може вийти щось ...

Пальмароза приносить в будинок удачу, сприяє в будь-яких починаннях. Допомагає вийти на новий рівень усвідомлення, поміняти роботу, побачити і виправити свої помилки. Аромат схожий на запах троянди - підходить більше дамам.

пачулі здатний залучати тонкі енергії. Відомо, що це сильний магніт для грошової енергії. Для залучення грошей, масло Пачулі капають в гаманець або ставлять аромалампу з декількома краплями Пачули в передпокої або в приймальні офісу. Можна запалити зеленого кольору свічку із запахом пачулі, на вхідному потоці енергії. Пачулі пробуджує творче начало в людині. З його допомогою можна будувати плани на майбутнє, малювати картини, візуалізувати. Чоловіки з ароматом пачулі здаються своїм партнерам більш мужніми, а жінки відчувають поруч з собою надійну стіну.

Петітгрейн - аромат перемоги. Допомагає рухатися вперед, до високих і великих цілей. Це запах для лідера. Він виявляє благородні почуття, допомагає засвоювати цінний досвід. І навіть в несприятливих життєвих ситуаціях, дозволяє залишатися самим собою, не зраджувати своїм принципам. У його влади залучити любов, славу і успіх. Доречний в офісі, автомобілі, робочому кабінеті керівника.

Петрушка захищає від пристріту і псування. Оберігає від недоброзичливців. Допомагає знайти покровителя для бізнесу. Привертає вигідних партнерів. Оберігає від недобросовісного персоналу. Робити зрошення приміщення. Ставити свічку і аромалампу з маслом петрушки там, де трапляються крадіжки.

Роза - це символ перетворення. Роза має найвищу частотної вібрацією, вона подібна до локомотиву, який веде за собою склад вагонів, завантажених залізною рудою. Роза допомагає вивести бізнес на новий рівень, змінити бізнес, відкрити новий напрямок. Роза допомагає самовдосконалення, оновленню. Роза відганяє людей зі злими намірами. Сильне, ефективне масло буде тримати вас в хорошому настрої і відчувати себе впевнено. Чоловік поруч з жінкою, яка користується ароматом троянди, задоволений і спокійний.

розмарин захищає житло і бізнес від грабіжників, а людини від нападу. Сильний, енергійний аромат сприяє виробництву. Збуджує, дає прилив енергії. Рекомендується використовувати від втоми. Розпорошувати в офісі, особливо в бухгалтерії ... буде менше помилок! Піднімає продажу на високий рівень. Розмарин - масло високих статистик! Підходить як чоловікам, так і жінкам. Його слід уникати гіпертонікам.

Його слід уникати гіпертонікам

Рожеве дерево допомагає вибрати правильний шлях, прийняти правильне рішення. Придумати вихід з важкої ситуації. Аромат сприяє зміні роботи на нову, більш перспективну. Рожеве дерево, розпорошену місці скупчення людей поліпшить атмосферу і захистить людей від патогенних енергій.

Ромашка з енергетики схожа з грошової енергією. Ромашка здатна залучити енергію грошей в ваш гаманець, (спробуйте капнути 1-2 краплі туди, де тримаєте гроші). Ромашка покращує добробут в домі. Усуває страхи і тривоги. Ромашка Римська має більш приємний аромат на відміну від Ромашки аптечної. Її сміливо можна використовувати в щоденній парфумерії.

Сандал відроджує втрачені здібності, відкриває нові таланти у людини. Сандал береже від необачних вчинків, захищає від злих намірів, від магічних посягань. Масло для порога в будинок і бізнес. Залучає нових інвесторів, помічників. Допомагає прийняти правильне рішення, сприяє здійсненню бажань і звершення найграндіозніших і сміливих планів. Дорогий аромат, який не всі можуть дозволити собі - тільки щасливчики! Але якщо ви почали використовувати його, то ваша удача залишиться з вами.

сосна привертає матеріальні багатства. Багато магічні ритуали наказують спалювання шишки сосни. Аромат Сосни допомагає прийняти важливі доленосні рішення, усуне сумніви. Масло сосни використовувати в аромалампу в робочому кабінеті керівництва і на ділових зустрічах партнерів ... в лазні.

Туя надихає на подвиги. Аромат Туї збереже ваш будинок від недоброзичливців. Застосовувати в момент важких рішень.

Фенхель слід тримати на робочому столі, що б аромат допомагав розслабитися втомленим очам від роботи на комп'ютері. Ефірна олія на вході в будинок і офіс - охороняє від злодіїв. М'яке, солодке масло, допоможе скрасити обідню перерву.

Цітронелла відводить зло, виганяє недоброзичливців, рятує від пристріту. Поставте аромалампу з маслом Цітронелла в передпокої і ваш будинок і близькі вам люди буде надійно захищені. Можна застосовувати у вигляді саше з стружкою цедри. Добре поєднується з м'ятою.

Чайне дерево полегшує розуміння, гармонізує відносини, усуває патогенні енергії. Аромат прояснює свідомість, допомагає в розумовій роботі. Допомагає над роботою, пов'язаною з новими проектами. Сприяє виникненню осяянь.

Евкаліпт покликаний захищати і очищати. Чистить приміщення від застійних негативних енергій. Потрібно ставити аромалампу в нежитлових приміщеннях - Евкаліпт прожене всі негативні сутності. Допоможе освоїтися в новому офісі. Сприяє інтелектуальної роботі, допомагає відновитися після безсонної ночі.

Сприяє інтелектуальної роботі, допомагає відновитися після безсонної ночі

джерело

Яке вибрати грошові ефірні масла для фінансових цілей?
Який аромат за що відповідає в залученні багатства?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com