рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Духи з запахом пачулі

  1. І дощовий ранок може бути добрим з Ippi Patchouli Carrement belle, а так само пачулі, як компонент...
  2. Ippi Patchouli Carrement belle
  3. Відгук: Духи жіночі Novaya Zarya "Patchouli Magique" - Не купуйте і не пробуйте! Буду одна так пахнути,...
  4. В одному з наших детективів злочинницею була жінка. Її знайшли за духам. Вона сказала: люблю парфуми...
  5. Вам подобається аромат пачулі? як він пахне? як він пахне?

І дощовий ранок може бути добрим з Ippi Patchouli Carrement belle, а так само пачулі, як компонент в парфумерії

Є дві речі - за які я люблю холодну, дощову північне літо. Перше - це, звичайно ж, білі ночі. А друга - це за те, що все літо можна носити мої улюблені осінні парфюмкі. Немає тієї жахливої ​​спеки і духоти, через які доводиться діставати «свіжак» або взагалі відмовляти собі в задоволенні парити в хмарці улюблених парфумів. Зараз кожне прохолодне дощове ранок для мене - це привід одягнути нові, дуже улюблені парфуми Ippi Patchouli від Carrement belle.
Є дві речі - за які я люблю холодну, дощову північне літо

Оскільки ці духи ще в Росії майже не відомі, пропоную паралельно обговорити пачулі, як компонент в парфумерії.


Пачулі в парфумерії

Опис рослини:

Багаторічна рунисте трав'яниста рослина висотою до одного метра з прямим жорстким волосиста стеблом, великими пір'ястими ароматними листям і білими з пурпуровими цяточками квітами
Використана частина рослини: листя
Аромат пачулі: гіркувато-димний, пряний, смолисто-терпкий, теплий, солодкий, сильний, трав'яний з земляним або мускусним обертоном
Трохи з історії
Духи з ароматом пачулі ведуть свою історію ще з епохи знаменитого Наполеона. Манірні дами і молоді дівчата в прохолодні вечора накривали свої плечі шикарними індійськими шалями, які увійшли в той час в моду і були ознакою гарного смаку. Інтерес до всього екзотичного набирав обертів, і модниць не відлякує навіть специфічний запах пачулі, який просочував все індійські кашемірові вироби. Справа в тому, що в Індії для відлякування молі здавна використовувалися пакетики з пачулі, а при виготовленні шалей між нитками основи індійські умільці прокладали сухе листя цієї рослини. Деревно-смоляний запах пачулі став асоціюватися з шармом і розкішшю, і французьким парфумерам не залишалося нічого, крім як випустити парфуми з ароматом пачулі.
Багаторічна рунисте трав'яниста рослина висотою до одного метра з прямим жорстким волосиста стеблом, великими пір'ястими ароматними листям і білими з пурпуровими цяточками квітами   Використана частина рослини: листя   Аромат пачулі: гіркувато-димний, пряний, смолисто-терпкий, теплий, солодкий, сильний, трав'яний з земляним або мускусним обертоном   Трохи з історії   Духи з ароматом пачулі ведуть свою історію ще з епохи знаменитого Наполеона У 19 столітті духи з ароматом пачулі втратили своє магнетичний вплив, на зміну орієнтальної екзотики прийшов практичний і діловий Захід. Настав час різноманітних технічних новинок, виробничі процеси вийшли зовсім на інший рівень і солодкуваті, екзотичні духи пачулі вкрилися міщанським нальотом старого бабусиної скрині. Однак не можна було допустити, щоб духи пачулі зі своїм вивіреним часом ароматом безславно канули в Лету. Екстравагантна Ельза Ськьяпареллі, дизайнер модного жіночого одягу, не змогла пройти повз привабливої ​​запаху. Звикла епатувати публіку, мисляча образами сюрреалізму, мадам Ськьяпареллі в 1937 році створила дивовижний, оригінальний парфум Shocking, повернувши духи з ароматом пачулі в богемне французьку середу. Потім були розкуті 60-е рр. і хіпі зі своєю квіткової філософією. Відродився інтерес до східної культури автоматично повернув інтерес до деревним і квітковим запахів.
Дія ефірної олії пачулі на людину:
Цілюща дія на душу. Помірно тонізує, викликаючи прилив природною бадьорості і об'єктивного оптимізму, володіє потужним антидепресивну дію. Активізує творчу діяльність інтелекту, розвиває артистизм і проникливу витонченість спілкування. Сприяє створенню красивих асоціативних символів, освіжає емоційний «ствол», розвантажує підсвідомість. Підвищує продуктивність сприйняття і реагування на поточні ситуації.
Біоенергетичні берега. Аромат медитації. Відкриває глибокий, тонкий світ аналізу та інтуїції. Проектує світло і силу на сексуальну чакру, чакри Любові та Просвітлення. Аромат скасовує все суєтне і дрібне, поєднуючи інтелектуальні та вольові здібності, статичні і динамічні енергії інших центрів, проявляючись високим зростанням енергії і пробудженням внутрішньої мощі (енергії кундаліні). Народжується любов, зникають подвійність і суб'єктивність, виникає безмежна зв'язок з Високої енергією, матерія одухотворяється. Енергетика аромату пачулі відкриває потребу відчувати смак любові і добра, не допускає розвитку вампіризму. Потужний еротичний стимулятор - усуває статеву холодність і безсилля. Повідомляє шалену внутрішню силу високого польоту енергії любові і сексуальної гармонії.
"... Вогонь, танцюючи перед нами,
Покров з найдавніших таємниць зривав -
Зберігали пристрасть в собі століттями
Пачулі, мирра і сандал. "
М.Ісаева
Відомі аромати з домінуючими нотами пачулі:
Black Orchid Tom Ford, Midnight Poison Dior, Chance Chanel, Opium Yves Saint Laurent, Dune Dior, Eau du Soir Sisley, Allure Sensuelle Chanel, Organza Indecence Givenchy, White Patchouli Tom Ford, Elle Yves Saint Laurent

Ippi Patchouli Carrement belle

В рунеті поки інформації немає, але ось що говорять на сайті виробника:
Un accord boisé oriental construit autour du patchouli qui s'enrichit en coeur de notes florales fruitées puis se réchauffe d'ambre, de vanille et de musc.
Як можу перекладаю:
Деревні ноти з пачулі, в серце квіткова і фруктова теплота амбри, ванілі і мускусу.
Це мій перший парфум в концентрації духи. Я його обожнюю. Пачулі тут ідеальні для мене. Вони ось такі, як описують «гіркувато-димні, пряні, смолисто-терпкі, теплі, солодкі». Обожнюю цей сирий, землянистий-теплий, солодкий аромат ... как-будто входиш в ліс, після літнього дощу і земля віддає своє тепло, ширяє. Не дивлячись на такі лякають опису він шалено приємний для сприйняття. Щось схоже, але з шипровим, квіткові і перцевої ноткою я відчуваю в базі класичного Chanel Chance. Але в них пачулі більш дзвінкі, більш неотесані. У цих же духів все переливається і сплітається з м'якістю амбри і ванілі. Стійкість вражаюча. Напевно тому я не можу вийти з багатоденного запою цим парфумом ... З ранку відчуваю шлейф з одягу і за новою поринаю в м'яке, спокусливо-дурманне тягуче хмара. Багато хто вважає, що аромат з домінуючими нотами пачулі надає вік, не підходять молодим дівчатам. Я вважаю, що це абсолютно не так ... І якщо людині просто на просто не подобаються ці ноти, то і на більш дорослій жінці вони не викличуть захоплення. вся справа асоціацій, і, можливо, спогадів з дитинства ..
Як підсумок, можу сказати, що я пачулі люблю, дізнаюся в ароматах майже відразу і часто саме через цю ноти і купую парфуми. У них я відчуваю себе дуже жіночною, мудрою і сексуальною. Мені добре і комфортно в ньому в прохолодну або дощову погоду. Для мене це дійсно аромат для медитацій, для пізнань себе. Для посилення жіночої енергії і чуттєвості.
А ви любите пачулі в парфумерії? Які аромати знаєте і любите \ не любите? В яку погоду носите? Чи використовуєте в ароматерапії? Може вам відомо ставлення чоловіків до цього аромату?
Мені допомагали:
Ссилка1
Ссилка2
Ссилка3
Спасибі, що зайшли.
Віка.

kosmetista.ru >

Відгук: Духи жіночі Novaya Zarya "Patchouli Magique" - Не купуйте і не пробуйте! Буду одна так пахнути, нестандартно і незаяложений!

переваги:
благородний, гіркий, стійкий

недоліки:
немає

«Хто не розуміє аромату пачулі, той нічого не розуміє в любові» - так кажуть в Індії.
«Чари пачулі» - духи від «Нової Зорі» - майже моноаромати ефірного масла пачулі, тому якщо хочете перевірити індійську приказку, можете потестувати ці духи і зрозуміти, розбираєтеся ви в любові. :-)

Кому-то "Чари" пахне шоколадом, кому-то підвалом, вогкістю, грибами, кому-то старістю і бабусями і т. П. А якщо коротко - всі ці "хтось" просто не люблять і не розуміють аромату пачулі. Я ж обожнюю пачулі, тому і це "Чари" мені пахне чарівно і чудово: теплою, розігрітій під сонцем деревиною, гіркою дубовою корою, благородним сандалом з крапелькою лимона.
Через години дві після нанесення Волшебства можна відчути приголомшливо жіночну базу: пачульно-ванілістую, гірко-солодке з гірчинкою, тілесну.
Це один з небагатьох массмаркетовскіх парфумів, який можна міксувати з іншими і це не буде звучати пішло і аляпісто. Наприклад, з дуже солодкими - пачулі приглушують надмірну льодяникової та цукерковий, або з моноцветочнимі ароматами, наприклад, з трояндою - пачулі підкреслять благородство і вишуканість королеви квітів.

Дуже стійкі, одяг пахне навіть після прання (до речі, на одязі може видати затхлий запах старих речей, тому краще все ж наносити на шкіру).
Завжди є в продажу, недорогі -180 руб.
Непоказний флакончик у аромату мене не бентежить - якщо розіллють моє Чари в кришталь, пропіарити за всіма правилами, то взметнется і ціна його за хмари. А мені цього не треба, нехай краще виглядає Чари дешево і коштує скромно, і всім іншим смердить - я його обожнюю, і це головне!
Загальне враження: Не купуйте і не пробуйте! Буду одна так пахнути, нестандартно і незаяложений!

otzovik.com >

В одному з наших детективів злочинницею була жінка. Її знайшли за духам. Вона сказала: люблю парфуми із запахом Пачули. хто

aforsek aforsek

В результаті парової перегонки листя рослини Pogostemon patchouli, виходить відоме всім масло пачулі. Дане масло володіє багатьма корисними властивостями, і широко застосовується в самих різних країнах світу. Запах масла пачулі - це запах листя, плодів, і свіжої землі. Такий запах справляє позитивний вплив на нервову систему, сприяє зниженню тривожності і підняття настрою
Масло пачулі сприяє оновленню організму і знижує апетит - саме тому це масло так любимо і популярно людьми, охочими позбутися зайвої ваги. Варто помазати цим маслом ділянку шкіри під носом, щоб, завдяки супроводжуючому вас всюди аромату пачулі, з'їдати приблизно на 30% менше звичайного кількості їжі.
Масло пачулі також охороняє від депресій і позитивно впливає на відновлення нормальних функцій кишечника. Це масло здатне підтягнути обвислі шкіру і зробити її більш гладкою, воно ефективно при лікуванні тріщин і шкірних запалень алергічного характеру. А також це масло допомагає позбутися від набряків шкіри. Крім того, його можна застосовувати при митті голови, щоб позбутися від лупи.
Крім цього, аромат масла пачулі є афродизіаком, і нерідко допомагає чоловікам позбутися статевого безсилля і підстьобує їх пристрасть. А ще запах цієї олії відганяє комах, в тому числі, і надокучливих комарів. Масло пачулі допоможе в боротьбі з юнацькими вуграми і з різного роду бактеріями, володіючи, крім цього і знімають фізичне напруження властивостями.

Ekaterinakiri

Пачулі входять до складу багатьох духів. найчастіше це базова нота. Сам по собі аромат пачулі досить різкий, какбе сухуватий. ефірне масло пачулі допомагає зберегти нерви баланс, знімає нервозність, допомагає вирішувати складні питання. при невеликому дозуванні заспокоює, при підвищеної - стимулює. ))) До речі, афродизіак.

Вам подобається аромат пачулі? як він пахне? як він пахне?

Анжела воробьева

Аромат - солодко-трав'яний, теплий, пряний, земляний, деревно - бальзамічний аромат з ледь помітними фруктовими тонами.
Аромат масла пачулі притуплює відчуття голоду і обмежує апетит, так що воно може виявитися корисним, якщо ви хочете схуднути. Крім цього, масло пачулі допомагає виводити з організму зайву рідину, тому воно допомагає боротися з целюлітом і захворюваннями сечовивідних каналів (в цьому випадку воно використовується як сечогінний засіб).

Prekrasnaya uranianka

Пачулі має багатий, багатогранний і надзвичайно стійкий аромат. Солодко-трав'яний, теплий, пряний, земляний, деревно - бальзамічний аромат з ледь помітними фруктовими тонами, глибокий, терпкий, гіркуватий, чуттєвий аромат Пачули прийшов до нас з Індії разом з дивовижними візерунками на тканинах, просочених цим пахощами.
Аромат чарівного Пачули,
зв'язав
витонченість з енергією світів. .
тональності
його потужний жар вдихнули,
мелодію
любові вишуканих квітів!
Захоплюючий запах ... притягає, Ви забуваєте про тривоги дня, попереду Вас чекає чарівна ніч з її спокусами і таємницями. Уява малює сцени, що нагадують ілюстрації до Стародавньої Кама-Сутра. Незвичайний аромат дражнить, інтригує, збуджує Вас, вабить все далі і глибше.

[O-braz]

пачулі мають землистий запах, але дуже приємний, мені дуже подобається. Багато хто говорить, що "пахне лікарню або бабусиним скринею" про парфумах, в яких є пачулі, але як на мене, ця нота надає ароматам глибину, сексуальність і первісність

Trickster

Пачулі може пахнути по-різному:
-або сирої землею, і тоді про парфумах з нотою пачулі пишуть мовляв погребом пахне, або вогкістю, або сирої землею
-або сухий солодкий деревний запах
Якщо хочете ознайомитися докладніше-купите в аптеці ефірна олія пачулі, воно продається в наборах або пошукайте Чари Пачули від Нової Зорі, там вдало переданий запах пачулі, саме його сухість і деревних (хтось вважає, що Чари Пачули пахне пачулі і гірким шоколадом) , а в Золотий пачули від тієї ж Нової Зорі пачулі звучать сиро і землисто, вартість Нової Зорі в флаконах по 16 мл близько 200 рублів-купите, не пошкодуєте в будь-якому випадку.

Читайте також

Вам подобається аромат пачулі?
К він пахне?
К він пахне?
А ви любите пачулі в парфумерії?
Які аромати знаєте і любите \ не любите?
В яку погоду носите?
Чи використовуєте в ароматерапії?
Може вам відомо ставлення чоловіків до цього аромату?
Вам подобається аромат пачулі?
К він пахне?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com