рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Christian Dior Dune - опис аромату для жінок, відгуки та рекомендації щодо вибору

  1. Рекомендації по вибору в інфографіку
  2. Відгуки про жіноче ароматі Christian Dior Dune
  3. Аромати, схожі на Dune
  4. Інші аромати бренду Christian Dior
  5. Аромати з назвами близькими Dune
  6. Вам можуть подобатися аромати

Назва аромату: «Dune».
Бренд: « Christian Dior ».
Сімейство ароматів: східні , орієнтальні , деревні .
Стать: жіноча, pour femme.
Рік випуску парфуму: +1991.
Парфумер: Jean-Louis Sieuzac.
Початкові ноти: рожеве дерево, півонія, альдегідні акорди , бергамот , мандарин .
Ноти серця: желтофіоль, жасмин , Лілія, троянда , Іланг-іланг.
Базові ноти: дубовий мох , амбра , сандал , мускус , пачулі , ваніль , бензоин .
Виконання аромату: парфумерна вода.
Характеристика аромату: хвилюючий, примхливий, нестандартний, раціональний, цнотливий.
Для якого віку: для молоді, середнього і елегантного віку.
Знаки Зодіаку: Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби.
Стійкість аромату: маленька.
Шлейф аромату: ненав'язливий.
Для якого часу року: зима, весна, осінь.
Для якого часу доби: ранок, перша і друга половина дня, вечір, пізній вечір.
Російська транскрипція назви: «Крістіан Діор дьюн», «дьюн від Крістіан Діор».
інфографіка аромату
Відгуки про аромат Dune Christian Dior
Духи, схожі на Dune
Інші аромати бренду Christian Dior
Духи, близькі за назвою

«Dune» - аромат для жінок, випущений брендом «Christian Dior» в 1991 році. Сучасні класифікатори відносять дану парфумерну композицію до класів східних, орієнтальних і деревних. Як повідомляється в офіційному прес-релізі, розробкою аромату займався парфумер Jean-Louis Sieuzac, а самими пізнаваними відтінками його твори стали: в початкових нотах - мандарин, альдегіди, півонія, рожеве дерево і бергамот; в нотах «серця» - іланг-іланг, лілія, жасмин, желтофіоль і троянда; в нотах бази - пачулі, сандал, амбра, бензоїн, мускус, дубовий мох і ваніль.

В ході проведення незалежного опитування, закордонним виданням «Flavors & Fragrances» були зібрані відгуки споживачів про аромат «Christian Dior Dune». Учасників інтерв'ю просили дати суб'єктивну оцінку даної парфумерної композиції з цілого ряду ключових характеристик, серед яких були перше враження від аромату, величина стійкості і наявність шлейфу, а так само сезонна, тимчасова і вікова спрямованість.

На підставі отриманих даних можна помітити, що переважна більшість опитаних сходиться в наступному думці: аромат «Dune» від «Christian Dior» має маленьку стійкість, в середньому - від 2 до 3 годин, і шлейф помірної довжини. Додатково зазначається, що предмет обговорення стане ідеальним вибором в холодну, холодну пору року або в міжсезоння для молоді, осіб середнього і елегантного віку вранці, в першій і в другій половині дня, ввечері або пізно увечері. Найбільш позитивні відгуки про жіноче ароматі «Christian Dior Dune» були отримані від споживачів, що належать до наступних знакам Зодіаку: Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби.

Рекомендації по вибору в інфографіку

Аналізуючи інфографіку в якій знайшли відображення відгуки учасників згаданого інтерв'ю, не слід забувати про суб'єктивне сприйняття запахів і наявності цілого ряду чинників, опосередковано на нього впливають. Дані парфумерні чарти наводяться тут лише для ознайомлювальних цілей, проте можуть розглядатися в якості рекомендацій щодо вибору аромату. Отримати ж найбільш правильне уявлення про парфумерної композиції препаріруемого тут «Dune Christian Dior», можливо тільки познайомившись з ним особисто - завдавши на власну шкіру ...

Відгуки про жіноче ароматі Christian Dior Dune

Найцікавіші коментарі, думки, відгуки і враження про аромат «Dune» від «Christian Dior» від щасливих володарів цього парфуму і тих, кому доводилося тестувати його на своїй шкірі:

Духи «Діор Дюна» - аромат чудовий, дуже чуттєвий, солодкий Духи «Діор Дюна» - аромат чудовий, дуже чуттєвий, солодкий. На когось звучить дуже світло, на когось дуже агресивно. Але це завжди пристрасть спекотна і шалена. Жінка - «Дюна» жадає любові як ковтка води серед пісків пустелі.



Аромати, схожі на Dune

Кілька ароматів, схожих на жіночий «Dune» від «Christian Dior» за цілою низкою ознак: що належать до тієї ж групи по класифікації духів , Складених тими ж парфумерами , Що мають в своєму складі одну або кілька близьких за звучанням нот композиції ...

Інші аромати бренду Christian Dior

Кілька інших цікавих ароматів від бренду «Christian Dior», які могли б зацікавити вас не менше, ніж композиція «Dune» для жінок: парні аромати для протилежної статі, лімітовані видання, оновлені версії, парфумерія цієї марки духів з інших класів ...

Аромати з назвами близькими Dune

Назви кількох парфумерних композицій, в тому числі і від інших брендів і парфумерів, які знаходяться в безпосередній близькості від жіночого жіночого «Dune» в переліку назв ароматів енциклопедії ...



Вам можуть подобатися аромати

Вам можуть сподобатися ноти

Вас можуть цікавити бренди

На цій сторінці онлайн-енциклопедії духів розміщено опис жіночого аромату «Christian Dior Dune». Ентузіасти парфумерного клубу «ParfumClub.org» прагнуть представити вашій увазі найповніші характеристики цього парфуму серед яких: назви сімейств запахів по їх класифікації; початкові, середні і базові ноти аромату; стійкість і шлейф парфумерної композиції; імена парфумерів і топ-моделей рекламують аромат; виконання парфуму і рік випуску; гендерна та вікова спрямованість; оптимальні для найбільш красивого звучання аромату сезон і час доби; рекомендації по вибору запаху з урахуванням астрології; рекламні фото і відеоматеріали присвячені «Dune» від «Christian Dior»; дизайн «одягу аромату» - його флакона і упаковки; найцікавіші відгуки про цей парфум від тих, кому доводилося купити жіночий «Christian Dior Dune» для себе або пощастило отримати його в подарунок. Якщо ви можете надати будь-яку додаткову інформацію про аромат «Christian Dior Dune», будь ласка, надсилайте її на електронну адресу нашого парфумерного клубу - [email protected] . Після перевірки вона буде опублікована на цій сторінці.

Як наслідок зі сказаного вище: відгуки читачів про «Christian Dior Dune» представляють собою їх приватна думка, яке може не збігатися з точкою зору редакції «ParfumClub.org». Тут же ви можете побачити посилання на магазини з пропозиціями купити «Christian Dior Dune». Слід зазначити, що підприємницькі кола «ParfumClub.org» є некомерційним проектом, не контролює ці торгові майданчики, не має до них ніякого відношення і, відповідно, знімає з себе відповідальність за будь-які наслідки, які можуть виникнути в зв'язку з використанням таких Інтернет- ресурсів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com