рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

аромати осені

Традиційно для осені професіонали рекомендують орієнтальні аромати, з деревними нотками, з запахами цитрусових, і в той же час, якщо ви хочете пахнути жіночно, можна дозволити легкі квіткові нотки

Традиційно для осені професіонали рекомендують орієнтальні аромати, з деревними нотками, з запахами цитрусових, і в той же час, якщо ви хочете пахнути жіночно, можна дозволити легкі квіткові нотки. Добрими для осені вважаються східні аромати - вони характеризуються тонкими комбінаціями екзотичних багатих, солодких, а часом і пряних ароматів. Часто в них є місце ванільною ноті - ваніль пахне затишком, подібно до того, як, згорнувшись під теплим пледом, ви відчуваєте стукіт дощу по даху. Нотки кориці, гвоздики і цитруса піднімають настрій, дають відчуття свята і радості.

Давайте дізнаємося, які аромати парфумери рекомендують в якості осінньої ноти.

Lancome Magnifique - пряно-деревинно-квітковий аромат, який за словами творців є «парфумерної інтерпретацією червоного кольору», ми ж від себе додамо - класикою осінніх парфумів. Композиція складається з нот есенції шафрану, кмину, болгарської троянди, травневої троянди з Грасса, жасмину, сандалу і ветівера. Слоганом новинки стала фраза: «You are unique; you are Magnifique »-« Ти унікальна, ти чудова », і саме таке відчуття допоможе вам подолати осінню нудьгу.

Calvin Klein - Euphoria For Women, з моменту створення аромату в 2005 році ці духи не залишають рейтингів ТОР парфумів для осені. Надзвичайно привабливий і сексуальний запах! Квітково-фруктовий аромат Euphoria - втілення гармонії, рішучості і запаморочливої ​​чуттєвості. Чарівний і яскравий, він притягує, спокушає і кличе сповна насолодитися життям, створюючи навколо своєї власниці ауру спокуси, флірту і заклику. Основні ноти: гранат, хурма, зелений акорд, лотос, чампак, чорна орхідея, червоне дерево, чорна фіалка, амбра. Ідеальний для осінніх місяців!

Giorgio Armani - Armani Code - яскравий і захоплюючий, простий і неймовірно чуттєвий аромат, теплий, як улюблений Сітер і запаморочливий як прекрасна троянда. Це захоплююча жіночність, яке не знає перешкод чарівність, - такі риси жінки, що надихнула парфумера. Жінка, для якої краса неможлива без емоцій і її аромат відображає життя її почуттів, легких і постійних одночасно. Основні ноти: квітучий апельсин, жасмин, ваніль, сандал.

Радісний і модний, Young Sexy Lovely від Yves Saint Laurent - кращий осінній аромат для молодих жінок і молоденьких дівчат. Нездоланний шарм і дивовижна гармонія досягається поєднанням свіжих і жіночних відтінків. Квітково-фруктова композиція починається нотами груші наші, оранжевого мандарина і червоної смородини. Солодке «серце» складається з квітів вишні і магнолії, доповнених прохолодним тоном винного персика. Спокуслива «база» огортає ароматами кристалічного мускусу, амбри і деревини кедра.

DKNY - Red Delicious / Be Delicious - ці два аромати від Donna Karan надзвичайно підходять для осені. Be Delicious - яскравий, сексуальний і чудовий аромат для зухвалої і рішучої жінки. Основні ноти аромату - лічі, малина, яблуко, шампанське, фіалка, ваніль, троянда, шкіра, амбра і пачулі.

для Жіночий журнал Arabio.RU
Регіна Райтова © Всі права захищені

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com