рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Armand Basi Femme

  1. Armand Basi

Armand Basi

Яскравий і освіжаючий, Armand Basi Femme - це надихаючий і надає сили парфумерний букет з цитрусових і деревних нот. це ідеальний аромат для ледачого літнього полудня або неспішного вечора на морському узбережжі. Автор парфумерної композиції - Олівьер Кресп (Olivier Cresp). Дизайн флакона розроблений студією Idesa. Початкова нота: італійський бергамот, листя коріандру, гіркий апельсин. Нота «серця»: кардамон, зелений чай, півонія. Кінцева нота: дубовий мох, мускус.

Рік випуску 2000 Пол: для жінок Сімейство: шипрові
водні
Тип: повсякденні

Armand Basi in Blue Sport

Яскравий, свіжий, современний.Аромат відкривається сумішшю цитрусових нот з м'яким і делікатним дотиком рожевого перцю. У базі знаходиться поєднання деревних нот, таємничий і насичений акорд моху і сандалу

Armand Basi Happy In Red

Armand Basi представляють новий аромат лінії: Armand Basi Happy In Red, для жінки товариської, яскравою, життєрадісною, яка представляє собою емоційну сторону ароматів Armand Basi. Happy In Red відноситься до сімейства шипрово-квітково-деревних ароматів. Основні ноти: лимон, мандарин, рожевий перець, гіацинт, солодкий жасмин, ірис, амбра, пачулі, білий мускус, ветивер.

Armand Basi Homme

Basi Homme - чоловічий аромат з підкресленими маскулінні нотами благородного дерева і прянощів. Недовге звучання свіжих акордів плавно змінюється пряними серцевими наспівами, за якими оголюється незвично м'яка деревна нота. Сучасний ексклюзивний парфум для елегантних чоловіків

Armand Basi In Blue

У жіночого Armand Basi In Red з'явився парний аромат - чоловічий Armand Basi In Blue. Синій колір, мабуть, найзагадковіший - це колір незвіданих морських глибин, таємничого космосу. Armand Basi In Blue - це, безумовно, аромат для «нового романтика» - жителя великого мегаполісу, але не втратив тягу до природи і подорожей. Початкова нота: мандарин, бергамот, грейпфрут, листя кардамону. Нота «серця»: лотос, неролі, перець, паростки чорної смородини. Кінцева нота: дубовий мох, пачулі.

Armand Basi In Me

Останній аромат Armand Basi відбувається з особливих відносин бренду з Барселоною і її архітектурою, що розвивається під впливом іспанського генія Антоніо Гауді. Гауді, в свою чергу, надихався природою, і його роботи відображають форми, які майстер зустрічав в рослинному світі. Гауді також розробив інноваційний концепт органічного стилю в архітектурі, який знайшов відображення в таких його шедеврах, як Саграда Фамілія, будинку Бальо і будинку Міла.Верхніе ноти: Рожевий грейпфрут, Рожевий перець, Імбир і Малина; ноти серця: Апельсиновий колір, Жасмин самбак, Індійський жасмин, Роза і Магнолія; ноти бази: Ірис, Пачули, Сандал

Armand Basi In Red

Якщо весна - юність природи і відродження всього живого на землі, то літо - це зрілість і самодостатність. Воно дарує і багаті аромати квітів, і тонкі запахи ранкової роси, і свіжі ноти землі після дощу ... Жіночий аромат Armand Basi In Red немов доповнює літо і вносить в нього ще більшу красу. Він адресований жінці нашого часу: самовпевненої, підтверджуючої своє право на індивідуальність, здатної виразити свої почуття і емоції - жінці ніжною, але в той же час сильної, спонтанної і повної пристрасті. Цей легкий квітковий аромат з деревними нотками був створений асоціацією знаменитих «носів» Alberto Morillas de Firmenich. Флакон з туалетною водою виконаний з прозорого матеріалу із зображенням ніжної, готової розпуститися гілочки. Червоні вставки на флаконі і упаковці втілюють собою середземноморське сонце батьківщини цього аромату. У парфумерної композиції розкриваються ноти мандарина і бергамота, жасмину і троянди, моху і мускусу, які зливаються з чуттєвим запахом кардамону.

Armand Basi In Red Blooming Bouquet

In Red Blooming Bouquet - квіткова новинка для жінок. In Red Blooming Bouquet випущений в 2015 році. Нове видання має назву Квітучий букет - назва, яке нагадує про прекрасну квіткової композиції. Аромат семества квітково-деревні. Ноти аромату: жасмин, конвалія, троянда, гарденія, мигдаль.

Armand Basi In Red Eau de Parfume

Якщо весна - юність природи і відродження всього живого на землі, то літо - це зрілість і самодостатність. Воно дарує і багаті аромати квітів, і тонкі запахи ранкової роси, і свіжі ноти землі після дощу ... Жіночий аромат Armand Basi In Red Eau de Parfume немов доповнює літо і вносить в нього ще більшу красу. Він адресований жінці нашого часу: самовпевненої, підтверджуючої своє право на індивідуальність, здатної виразити свої почуття і емоції - жінці ніжною, але в той же час сильної, спонтанної і повної пристрасті. Цей легкий квітковий аромат з деревними нотками був створений асоціацією знаменитих «носів» Alberto Morillas de Firmenich. Флакон з туалетними духами виконаний з прозорого матеріалу із зображенням ніжної, готової розпуститися гілочки, і повністю пофарбований в червоні тони. У парфумерної композиції розкриваються ноти мандарина і бергамота, жасмину і троянди, моху і мускусу, які зливаються з чуттєвим запахом кардамону.

Armand Basi In Red Eau Fraiche

Armand Basi In Red Eau Fraiche (Арман Базі Ін Ред Еу Фрейч) - нова парфумерна варіація всіма улюбленого і успішного аромату In Red. Парфуми став ще свіже, світліше і зручніше, ідеальний для "носіння" на кожен день. Флакон з елементами коралового кольору виконаний в стилі і дизайні In Red. Початкові ноти: водні ноти, мандарин, імбир, конвалія. Ноти серця: жасмин, конвалія, троянда, гарденія. Ноти шлейфа: кедр, сандал, мох, мускус. .

Armand Basi Lovely Blossom

Жіночність у всій пишноті, в самому розквіті - це мотив останнього запуску Idesa Parfums: Armand Basi Lovely Blossom. Чудовий аромат манить розкішними квітами і соковитими фруктами, зібраними в самий момент їх пишного цвітіння і стиглості. Багатство фарб і пахощів: медовий абрикос і солодка зливу, п'янкий жасмин і флердоранж. Екзотичний деревний шлейф, такий ніжний, тонкий і чуттєвий.

Armand Basi L`Eau pour homme

Armand Basi випустив L`Eau Pour Homme, новий аромат для чоловіків, парфумерну композицію якого створив парфюмер Francis Kurkdjian, натхненний запахом моря. Мелодія аромату відкривається бергамотом і лавандою, плавно переходячи в його серці: поєднання мускатного горіха, кардамон, тремтяче звучання бамбукових листя і бадьорить віяння приморського бризу. Складові базових акордів вінчають композицію, вони представлені блакитним середземноморським кипарисом, пачулі і мохом.

Armand Basi Rose Lumiere

Аромат від Armand Basi - Rose Lumiere належить до групи квітково-фруктових.Композіція розкривається в нотах: троянди, мандарина, сандалу, мускусу, плюща, кедра, фруктових акордів, цикламена і водяної лілії

Armand Basi Sensual Red

Sensual Red - Нова версія знаменитого аромату In Red, створена для романтичної, молодий і енергійної жінки. Верхні ноти - чуттєве дотик білого персика в блискучому букеті, що поєднує свіжість калабрийского бергамота і соковитість клементина. Серце аромату розкривається квітковим букетом з фіалки і геліотропа в оточенні рису М'янма і кунжуту. У базових нотах проявляється вся суть жіночності, в розкоші стіраксового дерева і чуттєвості мадагаскарської ванілі. Акорд праліне посилюється деревними нотами кедра, збагачуючи своїм теплом всю композицію

Armand Basi Silver Nature

Silver Nature - для тих, хто любить бувати на природі і обожнює подорожувати, вважаючи за краще гарячого ритму великого міста тишу і прохолоду лісів. Освіжаюча суміш цитрусів, квітів і деревних відтінків висловлює характер сучасного чоловіка, прямолінійного і честолюбного, допитливого і амбітного. Він рухається до своєї мети, упевнений в собі і знає, що все в його силах. Він не боїться змінюватися і змінювати навколишній світ, йому цікаво все нове і він готовий до будь-яких поворотів в житті. Композиція: лимон, апельсин, бергамот, квіткові ноти, амбра, пачулі, сандал, мускус.

Armand Basi Wild Forest

Wild Forest - це новий аромат 2013 роки від Armand Basi для чоловіків. Упаковка зображує саме серце дерева, з безліччю гіпнотичних кіл, що відображають його вік. Хмара спецій відкриває нам силу і елегантність нового аромату Armand Basi Wild Forest

Rose Glacee

Rose Glacee передає красу і ніжність, яка буває такою ефемерною і крихкою, такий вислизає і скороминущої, що зберегти її майже неможливо. Можна лише «закувати» її під кригу своїх спогадів, зупинивши цю мить краси і досконалості. Rose Glacee вийшов надзвичайно живим і проникливим, як весняне повітря травневого ранку, просочений царственим звучанням троянди «Ів П'яже» ... Композиція: яблуко, цитрусові, троянда, кориця, абрикосовий нектар, амбра, деревні відтінки

хіт продажу


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com