рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які жіночі аромати найсексуальніші

  1. цитруси
  2. шкіра
  3. пудра
  4. солодощі
  5. квіти
  6. фрукти
  7. алкоголь

Мар'яна Рижаускас,   б'юті-журналіст, парфумерний стиліст, автор блогу Parfumistika

Мар'яна Рижаускас,
б'юті-журналіст, парфумерний стиліст, автор блогу Parfumistika.ru

Мар'яна Рижаускас розбирається в косметиці краще багатьох консультантів, а в питаннях парфумерії з нею безглуздо змагатися навіть найдосвідченішим кадрам. У блозі Parfumistika.ru, який веде Мар'яна, є інформація як про нові, так і давно забутих ароматах. І найцінніше, що подана вона живою мовою з запам'ятовуються порівняннями і метафорами. Що у випадку з ароматами велика рідкість. На наше прохання блогер назвала найсексуальніші жіночі аромати, описала їх і поділила на групи.

цитруси

Цитрусові аромати найпростіші для сприйняття, а тому і найпопулярніші. Зробити з банального лимона або мандарина приворотне зілля під силу тільки справжнім майстрам парфумерного мистецтва.

+1873 Colette Histoires de Parfums - освіжаючий цитрусовий акорд в цьому ароматі доповнений ароматами польових квітів, ваніллю, мускусом і карамеллю. Солодко, але не нудотно, ніжно, але дуже сексуально.

Citrine Ava Luxe - в цьому нішевий ароматі соковиті мандаринові дольки тонуть у збитих вершках, присипаних ванільним цукром. Глибину аромату додає чуттєвий мускус.

Tepidarium Cale Fragranze d'Autore - ваш чоловік не любить солодке? Спробуйте спокусити його ароматом, побудованому на терпких нотах грейпфрута і лимона в компанії з ароматами крижаного рому і палючого чаю.

Спробуйте спокусити його ароматом, побудованому на терпких нотах грейпфрута і лимона в компанії з ароматами крижаного рому і палючого чаю

Аромат +1873 Colette Histoires de Parfums (12 400 руб., 120 мл); аромат Citrine Ava Luxe (ціна за посиланням); аромат Tepidarium Cale Fragranze d'Autore (7 500 руб., 50 мл)

шкіра

L'Intrigante D`Orsay - назва говорить сама за себе. Аромат істиною інтриганки - це перець, мускус, мирро, червона троянда, флердоранж і сандалового дерева.

Iris Nazarena Aedes de Venustas - шкіра, шкіра та ще раз шкіра. Корсет, ботфорти і хлист. Розслабитися допоможуть доповнюють аромат шкіри ноти троянди, ірису, ладану і амбри.

Calypso Robert Piguet. Каліпсо - прекрасна давньогрецька німфа, чиї чари змусили Одіссея на довгих сім років забути про дружину. В інтерпретації парфумерів фатальна спокусниця пахне ніжною шкірою, ліловими ірисами, шипшиною і пачулі.

Аромат L'Intrigante D`Orsay (3 970 руб., 50 мл); аромат Iris Nazarena Aedes de Venustas (17 500 руб., 100 мл); аромат Calypso Robert Piguet (8 960 руб., 100 мл)

пудра

Putain des Palaces Etat Libre d`Orange. «Палацові повії» - провокаційна назва і не менш провокаційний запах з домінуючими нотами мускусу, фіалки, пудри, імбиру, конвалії, троянди і східних смол.

Kerbside Violet Lush - до сих пір не можете зрозуміти, як британська поганенька Джейн Ейр змогла спокусити прекрасного містера Рочестера? Напевно їй допомогли в цьому лісові ельфи і аромат з нотами садових фіалок і будуарній пудри.

Iris Bleu & Iris Blanc L`Occitane en Provence - дуже пудровий, дуже квітковий. Ворох іланг-ілангу, букет білих ірисів, персики, інжир, чорна смородина - цей аромат розслабляє і обеззброює.

Аромат Putain des Palaces Etat Libre d`Orange (4 920 руб., 100 мл); аромат Kerbside Violet Lush (2 400 руб., 30 мл); аромат Iris Bleu & Iris Blanc L`Occitane en Provence (3 960 руб., 75 мл)

солодощі

Angel Passion Star Thierry Mugler - знаменитий «ангел», з якого в 1992 році почалася епоха гурманських ароматів, але в новому, провокаційному червоному кольорі. Основні ноти: шоколад, ваніль, карамель, чорна смородина. Кондитерська, а не духи!

Heliotrope Etro - зацукровані мигдаль, мигдаль в білому шоколаді, мигдальні тістечка, мигдальне молоко. Цей аромат - справжня знахідка для ласунів і їх прихильників.

Musc Maori Parfumerie Generale - відразу після нанесення аромат викликає почуття голоду. Цукор в крові різко падає, руки трясуться, слюні течуть, перед очима пропливають ілюстрації до книги Джоанн Харріс «Шоколад», в якій головна героїня спокушає чоловіків за допомогою трюфелів і гарячого какао. У складі аромату: какао, боби тонка, амбра, ваніль, мускус, деревні ноти, кава, квіткові і зелені ноти.

Cafe Chantant Nobile 1942 - аромат, присвячений французьким кабаре, пахне, ні, не розпустою, а ... підталим ванільним пломбіром з вишневим сиропом. Основні ноти: вишня, лавр, зірчастий аніс, геліотроп, ірис, бензоин, пачулі, ваніль і мускус.

Основні ноти: вишня, лавр, зірчастий аніс, геліотроп, ірис, бензоин, пачулі, ваніль і мускус

Аромат Cafe Chantant Nobile 1942 (7 200 руб., 75 мл); аромат Musc Maori Parfumerie Generale (9 949 руб., 50 мл); аромат Angel Passion Star Thierry Mugler (ціна за посиланням); аромат Heliotrope Etro (4 622 руб., 50 мл)

квіти

Melle Cléo Les Cocottes de Paris - у французького нішевого бренду «Паризькі кокотки» всього три аромату, але кожен - справжня ода зваблення! Melle Cléo зваблює за допомогою нот рожевого дерева, палісандра, бергамоту, лічі, квіток бавовни і кактуса, іланг-ілангу і троянди.

Message in a Bottle Mark Buxton - це «послання в пляшці» явно відправлено з якогось екзотичного острова в Тихому океані, тому що пахне воно іланг-іланг, магнолією, неролі, жасмином, амброю, сандалом, лабданума і цивета. Ідеальне місце для романтичного вікенду.

Shamsin Atelier Flou. «Хамсин» - так називається сухий виснажливий східний вітер, що асоціюється в мистецтві Близького Сходу з любовною лихоманкою. Головні ноти - жасмин, нарцис і троянда, які доповнюють аромати ванілі, смол і деревини коштовних сортів.

Аромат Shamsin Atelier Flou (ціна за посиланням); аромат Melle Cléo Les Cocottes de Paris (ціна за посиланням); аромат Message in a Bottle Mark Buxton (ціна за посиланням)

фрукти

Fleur Narcotique Ex Nihilo - запаморочливий букет з жасмину, півонії і флердоранжа з фруктовими і деревними акцентами закрутить голову і налаштує на романтичний лад.

Mango Manga Montale - аромат для любителів манги в стилі хентай, яскравий, веселий і дуже чуттєвий. За гарний настрій в ньому відповідають ноти екзотичних фруктів, а за еротику - жасмин і іланг-іланг.

Forbidden Games By Kilian - зелене яблуко, слива, персик, кориця, мед і ваніль. Цей аромат - справжній заборонений плід. Краще доповнення до ваших забороненим ігор.

Аромат Forbidden Games By Kilian (24 380 руб., 50 мл); аромат Mango Manga Montale (5 000 руб., 50 мл); аромат Fleur Narcotique Ex Nihilo (17 500 руб., 50 мл)

алкоголь

Arcadia Rouge Bunny Rouge. Композиція відкривається нотами озону і квітів, які розчиняються в ароматі амаретто - терпкого і одночасно солодкого лікеру. Коли аромат розкривається, всі відтінки: гіркий, солодкий, гострий, холодний, вологий, сухий і пряний, - виблискують, немов електричні іскри, що пробігають між двома закоханими.

Liqueur Charnelle Huitieme Art Parfums. П'єр Гійом, майстер гурманських і алкогольних ароматів, створив справжній любовний еліксир. Цей аромат підстьобує уяву і затуманює розум завдяки майстерному поєднанню нот коньяку, сухофруктів, винограду, липового цвіту, карамелі, ванілі, чорного і рожевого перцю, амбри, малини і тютюну.

Enchanted Forest The Vagabond Prince. Автор цього аромату Бертран Дюшафур каже, що головні ноти, алкоголь і чорна смородина, асоціюються у нього з язичницьким святом любові - днем ​​Івана Купали: «Прагнучи відтворити атмосферу таємничих обрядів, я висвітлив композицію сполохами цитрусів і вина, які перемішуються в ароматі з нотами квітів - глоду, троянди, жасмину і гвоздики. Вино і пряні відтінки гарячих винних напоїв, таких як французький грог і глінтвейн, підсилюють атмосферу свята і вдало поєднуються з ягідним мотивом. Таким чином, потужне і темне деревна чоловіче начало врівноважується в ароматі жіночною м'якістю квітів і солодких акордів стиглої смородини, живильної всю композицію Enchanted Forest ».

Аромат Liqueur Charnelle Huitieme Art Parfums (ціна за посиланням); аромат Arcadia Rouge Bunny Rouge (6 790 руб., 50 мл); аромат Enchanted Forest The Vagabond Prince (13 000 руб., 100 мл)

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com