рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брючний костюм

золотистий ШТАНИ

Розмір: 36/38

Вам буде потрібно:

600 г золотистої пряжі Nora (80% віскози, 20% металізованого поліестера. 100 м / 25 г);

гачок № 2 і № 2.5;

еластична тасьма шириною 0,75 мм відповідної довжини.

Основний візерунок, гачок № 2: ст. б / н, при цьому замінювати 1-й ст. б / н кожного ряду на 1 пов. п. підйому. Замінювати 1-ю п. Кожного кругового р. на 1 пов. п. і закінчувати 1 з'єдн. ст. в замінює пов. п.

Ланцюжки з мотивів, гачок № 2,5: зв'язати ланцюжок з пов. п. в залежності від числа мотивів, число петель кратно 10 + 1 пов. п. В'язати за схемою. Спочатку для першої половини ланцюжка з пов. п. виконати 5 пов. п. для кожного мотиву, потім з останнім мотивом (11 пов п.) виконати другу половину ланцюжка з пов. п., для цього зв'язати 1 соед. ст. в 11-ю пов. п. від гачка, * 5 пов. п., 1 соед. ст. в наступну 5-ю пов. п. першої половини ланцюжка з пов. п., повторювати від *, останній соед. ст. зв'язати в 1-ю пов п. Замінити 1-й ст. с / н на 3 пов. п., 9 ст. с / н + 1 полуст. в 1-ю арку, * 1 соед. ст. в соед. ст .. в наступну арку зв'язати 1 полуст., 9 ст. с / н, 1 полуст., повторювати від *, останню арку повністю заповнити 1 полуст., 19 ст. с / н, 1 полуст., від * обв'язати іншу сторону мотиву так само, закінчити в 1-м мотиві 1 полуст., 9 ст. с / н, 1 соед. ст. в саму верхню замінює пов. п.

Сполучна смуга, гачок № 2: приєднатися до мотиву відповідної ланцюжка і в'язати за схемою від А, повторюючи з 1-го по 4-й р .: 4 пов. п. 1-й р .: * 6 пов. п. підйому, 1 група з ст. с / н (3 ст. с / н, 2 пов. п., 3 ст. с / н) в 4-ю зі зв'язаних на початку пов. п. (при повторенні в пов. п. групи з ст. с / н попереднього р.), 3 пов. п., 1 соед. ст. в початковий мотив. 2-й р .: 1 соед. ст. в наступний ст. с / н початкового мотиву, 3 пов. п., 1 група з ст. с / н в пов. п. групи з ст. с / н. 3-й р .: 6 пов. п. підйому, 1 група з ст. с / н в пов. п. групи з ст. с / н, 1 витягнута пов. п., ** 1 ст. 6 / н в середній ст. с / н першого мотиву, 1 витягнута пов. п., 1 пов. п., 1 витягнута пов. п., повторювати від ** до останнього мотиву, 1 витягнута пов. п., 1 пов. п., 1 витягнута пов. п. 4-й р .: 1 ст. 6 / н в середній ст. с / н останнього мотиву протилежної ланцюжка, *** 1 витягнута пов. п., 1 соед. ст. в пов. п. між витягнутими пов. п., 1 витягнута пов. п., 1 ст. б / н в середній ст. с / н наступного мотиву, повторювати від *** до першого мотиву, 1 витягнута пов. п., в пов. п. групи з ст. с / н виконати 1 групу з ст. с / н, повторювати від ° поки все ланцюжок не будуть з'єднані, при цьому а поспеднем ряду приєднатися в групі з ст. с / н до групи з ст. с / н, виконаної на початку, чи не пов. п., а сполуки. ст.

Щільність в'язання. 1 мотив = 2.7 см в довжину і 2,5 см в ширину; соедінітепьная смуга (зверху) = 3 см в ширину, між ланцюжками = 2 см в ширину; основний візерунок: 25 п. і 32 р. = 10 x10 см.

Права штанина: зв'язати 15 ланцюжків по 24 мотиву (1). З'єднати все мотиви сполучної смугою в штанину. В'язати на верхній край смуги основним узором круговими р., Пріпосадіть край до 60 см - 150 п., І почати виконувати круговими р. між обома ланцюжками крокові закругпеніе. На висоті основного візерунка 5 см залишити по обидва боки від начапа кругового в'язання дпя крокової закругпенія 6 п. І продовжити в'язати прямими і зворотними р., При цьому зменшити з правого боку (передня частина) в кожному 2-м р. 6 х 2, 5 х 1 п. І в кожному 4-м р. 2 х 1 п. І одночасно зменшити з лівого боку (задня частина) так само, але не 6 х 2 п., А 9 х 2 п.

Закінчити на висоті основного візерунка 31 см.

Ліва штанина: в'язати симетрично.

Збірка: виконати кроковий і Центральної шви; відрізати еластичну тасьму на бажану довжину і прикласти її до верхнього краю. Обв'язати верхній край штанів 1 круговим р. ст. б / н, при цьому захоплюючи еластичну тасьму.

ЗОЛОТИСТИЙ мереживні ТОП

Розмір: 36

Вам буде потрібно:

200 г золотистої пряжі Nora (80% віскози, 20% металізованого поліестера. 100 м / 25г);

крючок№2.

Сполучний ланцюжок: в кінцевому мотиві ланцюжка приєднати нитку у А. Продовжити в'язати за схемою, при цьому замінити 1-й ст. 6 / н на 1 пов. п., * 1 витягнута пов. п., 1 пов. п., 1 витягнута пов. п., зв'язати 1 ст. 67н в середній ст. с / н наступного мотиву, повторювати від * до останнього мотиву, 1 витягнута пов. п., 1 пов. п., 1 витягнута пов. п., 1 ст. б / н в середній ст. с / н останнього мотиву протилежної ланцюжка, * 1 витягнута пов. п., 1 соед. ст. в пов. п. між витягнутими пов. п., 1 витягнута пов. п., 1 ст. 6 / н в середній ст. с / н наступного мотиву, повторювати від * до першого мотиву, закінчити 1 витягнутої пов. п., 1 пов. п., 1 витягнутої пов. п., 1 соед. ст. в замінює пов. п. 1-й ланцюжки.

Візерунок для планок: в кінцевому мотиві ланцюжка приєднати нитку у В і зв'язати по схемі 4 кругових р., При цьому продовжувати кругові р. по візерунку і закінчити, як описано Кожен кругової р. починати з 1 або 3 замінюють пов. п., як зазначено на схемі, і закінчувати 1 з'єдн. ст. в саму верхню замінює пов. п.

Щільність в'язання. 1 мотив = 2,1 см в довжину і 2,5 см в ширину; перемичка = 2 см в ширину; планка = 2,5 см.

Перед / спинка: для кожної деталі зв'язати 5 ланцюжків по 14 мотивів і для бретелей по ланцюжку з 43 мотивів. З'єднати все ланцюжка за схемою-викрійці, як описано, при цьому обидві довгі смуги, складені навпіл, утворюють бретелі переду і спинки.

Збірка: обв'язати нижній край топа візерунком для планок. На середні 3 ланцюжка переду і спинки (виріз) в'язати візерунок для планок прямими і зворотними р. спедующім чином; приєднати нитку у бретелі, в 1-му р. зв'язати 1 витягнуту пов. п., потім обв'язати мотиви, як описано, при цьому після 1-ї витягнутої пов. п. останнього мотиву приєднатися до бретелі 1 соед. ст. і відповідно виконати спедующіе ряди.

і відповідно виконати спедующіе ряди

Підпишись на наш Telegram . Надсилаємо лише "гарячі" новини!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com