рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ідеальна зачіска для чоловіків згідно з формою обличчя

На сьогоднішній день не тільки чоловіча фігура приковує погляди прекрасної статі, але і його зачіска На сьогоднішній день не тільки чоловіча фігура приковує погляди прекрасної статі, але і його зачіска. Правильно підібрана зачіска завжди характеризує чоловіка з кращого боку, ніж неохайно укладене волосся. У чоловіків і у жінок є золоте правило, яке характеризується наступним чином: гармонійна краса - це коли голова і ноги в порядку.

Але щоб правильно підібрати стрижку чоловікам, їм, як і жінкам, слід вибирати за формою особи, щоб підкреслити достоїнства. Навіть форма вусів, бакенбардів або бороди теж підбирається характерно форми особи.

Розрізняють сім типів чоловічого обличчя. Але у більшості квадратне обличчя. Навіть якщо у чоловіка кругле обличчя, при скиданні ваги його обличчя з часом хоч чимось то стає схожим на квадратний. Зазвичай форма обличчя у чоловіків часто підходить відразу за кількома типами, та ще їх форма обличчя змінюється протягом життя.

До класичних форм осіб чоловіків відносяться: овальне, кругле, трикутне, квадратне, грушоподібне, довгасте, форми «діамант» і суміш з усього попереднього.

До квадратному типу особи підходять стрижки, які витягують «квадрат» вгору
До квадратному типу особи підходять стрижки, які витягують «квадрат» вгору. Наприклад, акуратно підстрижене волосся в районі вух або ж інша зачіска, яка приховає квадратну рамку особи. Ніколи не слід або мати при такій формі обличчя довге волосся або ж дуже коротке волосся, які можуть порушити всі рівновагу особи.

До квадратно-теругольной формі особи підходять зачіски, які підкреслюють квадратну форму До квадратно-теругольной формі особи підходять зачіски, які підкреслюють квадратну форму. Наприклад, у вигляді божевільного безладу, хаосу на голові, який додасть голові класичний квадрат. Також до такого форму особи, якщо при тому у нього пом'якшена лінія підборіддя або ж підборіддя трикутний, підійдуть багатошарові, з акуратно вистриженими шарами або ж пасмами, які падають на обличчя.

Якщо ж у чоловіка видовжене обличчя, то йому необхідно за допомогою зачіски вкоротити особа, а при трикутній формі приховати під рослинністю на обличчі. У чоловіків, з такими формами осіб не слід мати гострих кутів. Їм підійде багатошарова зачіска, які надають особі неправильну зламані лінію без гострих кутів. Також їм добре підійдуть вуса, вони можуть «вкоротити» довгасте обличчя.

До чоловіків з круглою формою часто ставляться молодші. Так як молодий хлопець ще не досяг зрілості, у нього м'який підборіддя, як у маленьких дітей. При досягненні більш зрілого віку, його форма змінюється на квадратному. Зачіска за круглої форми повинна надати чіткість особі і приховати повноту. А при борідці додасть особі овальність.

Ну, звичайно ж, овальна форма вважається як у чоловіків, так і у жінок ідеальною формою. До такої форми обличчя підходить будь-яка зачіска і стрижка. Багато повинні за допомогою стрижок прагнути отримати овальну форму. А чоловіки з трикутною формою обличчя зустрічаються досить рідко. Для них вибір зачіски досить проблематичний. Найкращим вважається зачіска з коротким волоссям на скронях і довшими на задній частині голови.

Чоловіки з грушоподібним типажем можуть збалансувати об'ємними волоссям на скронях і на верхівках. А форма особи типу «діамант» волосся чоловіки повинні бути однієї довжини і надати обличчю обсяг. Їм підійдуть бороди у формі півкола і квадрата.

Так що вибір правильної зачіски для чоловіків теж нелегка задача. Але якщо врахувати вище сказане, то можна правильно підібрати зачіску і стати чарівним.

Автор: Асмік І.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com