рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як визначити тип особи за формою самостійно, дізнатися свій типаж? (Фото)

  1. На що треба звернути увагу?
  2. Овальний і круглий варіанти особи
  3. Прямокутний і квадратний типи осіб
  4. Особа форми «серце» і «трикутник»
  5. Форма особи «алмаз»

Визначення типу особи необхідно перед тим, як починати підбір макіяжу і зачіски. Саме від форми особи залежить те, чи піде вам та чи інша стрижка. Та й макіяж робити без знання точної форми особи не зовсім правильно. Адже так вам не вдасться правильно підкреслити або виправити контур за допомогою рум'ян або пудри.
Визначення типу особи необхідно перед тим, як починати підбір макіяжу і зачіски

Тому багато дівчат і хлопці задаються питанням: як визначити тип особи?

На що треба звернути увагу?

Досвідчені косметологи виділяють 7 основних типів особи за формою. До них відносяться овал, квадрат, коло, прямокутник, трикутник і ще 2 таких нестандартних фігури, як серце і алмаз. Щоб максимально точно визначити свою форму, необхідно ретельно вмитися і зібрати всі волосся (разом з чубчиком) на потилиці в пучок. При цьому бажано одягнути ще й ободок.
Тепер сядьте зручно перед дзеркалом подивіться уважно на своє обличчя. Визначаючи тип особи, слід насамперед звернути свою увагу на такі основні риси, як підборіддя, вилиці і лоб. Ці параметри будуть ключовими в тому, як визначити свою форму.
Після цього потрібно всі параметри цих зон зібрати воєдино, щоб зрозуміти, як визначити точно свій тип особи. А щоб це було зробити легко і просто, потрібно знати характеристики кожного типу особи за її формі. Тому нижче розглянемо кожну з 7 таких характеристик. А ще розглянемо деякі прості поради щодо вибору зачіски.

Овальний і круглий варіанти особи

Ідеальною формою особи є, звичайно ж, овал Ідеальною формою особи є, звичайно ж, овал. Ця особа характеризується особливою пропорційністю всіх параметрів. Так, у особи овальної форми найбільш широкою частиною є область скул. Все, що вище і нижче їх, плавно звужується. У підсумку отримуємо округлий прямий лоб і такий же підборіддя.
До типу особи «овал» підходить будь-який макіяж і будь-які зачіски. В даному випадку гармонійно виглядає будь-яка довжина волосся і будь-яка зачіска. Наявність чубчика надає особливу привабливість, якщо лоб дуже високий. Причому зовсім необов'язково, щоб чубчик була прямою. Цілком доречний варіант з подовженою чубчиком набік.
Наступною формою особи, яка теж має властивість наближатися до ідеальної, є коло. Така особа при вміло підібраною зачіски має досить м'які плавні лінії і виглядає дуже благородно. Характеризується тип широкими пухкими щоками і приблизно однаковими розмірами основних параметрів (довжина і ширина обличчя).
Круглій формі обличчя добре підійдуть зачіски середньої довжини з пишним чубчиком. При цьому занадто широкі щоки прекрасно крадуться за поверненими на-віч пасмами волосся. Категорично не рекомендується зачісувати волосся, так як в цьому випадку щоки будуть здаватися ще більше.

Прямокутний і квадратний типи осіб

Наступні 2 типу особи - прямокутник і квадрат. Це вже менш досконалі форми, які відрізняються недостатньою плавністю ліній. Відповідно, при цих формах особа здається незграбним і не таким благородним, як в перших 2-х випадках.
Наступні 2 типу особи - прямокутник і квадрат Квадратна форма обличчя має на увазі рівну ширину підборіддя, скул і області чола. Ширина особи приблизно дорівнює його довжині. При цьому лінія росту волосся на лобі також рівна. Підборіддя по краях незграбний. Лоб теж плавністю не відрізняється. Такій особі підійдуть подовжені зачіски з об'ємом, який допоможе злегка приховати грубу незграбність даних пропорцій.
Прямокутне обличчя характеризується такими ж параметрами, як і квадратне, тільки ширина особи вже далеко не дорівнює його довжині. Така особа візуально завжди здається дуже витягнутим. Якщо лоб високий, то така витягнутість здається ще більшою. Такий тип потребує корекції зачіскою. Прекрасно підійде пишна пряма чубчик і середня довжина волосся, які обов'язково повинні тримати обсяг. В цьому випадку категорично не рекомендується зачісувати все волосся назад і робити ідеально прямі проділи - це тільки погіршить ситуацію, зробивши обличчя ще більш грубим.

Особа форми «серце» і «трикутник»

Наступні 2 типу особи - трикутник і серце. Як ви можете зрозуміти з назв, трикутник буде характеризуватися більш чіткими гострими рисами, в той час як серце злегка пом'якшить вираз. Насправді ж ці форми один від одного відрізняються лише тим, що в типі «трикутник» лінія росту волосся ідеально горизонтальна на лобі. А в типі «серце» вона з вигляду нагадує верхню частину сердечка (рис.1).
Як трикутник, так і серце, характеризуються поступовим звуженням особи від чола до підборіддя. В результаті найширшим виявляється лоб, трохи вже - вилиці, а підборіддя залишається дуже вузьким. Часто підборіддя загострений в даному випадку. Таким типам особи підійдуть зачіски, які будуть візуально злегка зменшувати верхню частину і розширювати нижню, таким способом компенсуючи непропорційність розмірів. Тому вітається обсяг саме на кінчиках волосся. Причому прекрасно в даному випадку підійдуть великі локони на кінцях.

Форма особи «алмаз»

І нарешті, самим останнім типом особи є алмаз. Як визначити цю форму? Характеризується вона широкими вилицями, вузьким чолом і підборіддям. Якщо ширина скул не надто вже відрізняється від розмірів чола і підборіддя, то особа за формою буде наближеним до овального. Але все ж воно вимагає легкої корекції.
В даному випадку дуже добре підбирати такі зачіски, при яких вилиці будуть злегка ховатися за пасмами волосся. При цьому довжина зачіски може бути як короткою, так і довгою. Обсяг вітається. А що стосується макіяжу, то на вилиці корисно наносити рум'яна злегка темніше. Так з боку обличчя буде здаватися практично овальним.

Отже, основні типи особи по його геометричній формі розглянуті. Тепер ви знаєте для себе, як визначити свій тип самостійно для вдалого підбору зачіски і вдалого макіяжу. Крім такого простого способу, для повної впевненості ви можете сьогодні скористатися і комп'ютерними програмами, які також допоможуть вам в цій справі.

На що треба звернути увагу?
Тому багато дівчат і хлопці задаються питанням: як визначити тип особи?
На що треба звернути увагу?
Як визначити цю форму?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com