рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Натуральна косметика

у статті   про хну в питаннях і відповідях   ми коротко вже відповідали на це питання

у статті про хну в питаннях і відповідях ми коротко вже відповідали на це питання. У цій статті ми більш детально розповімо про те, як можна змити хну з волосся.

Повторимося! Якщо ви в перший раз пофарбували волосся хною і вам не сподобався колір, то не треба засмучуватися і тим більше панікувати, нічого страшного не сталося!

Хна не псує волосся як звичайна фарба, а значить не було шкідливого руйнівного впливу. У будь-якому випадку хна підлікувала волосся, і користь від фарбування все-таки була. Просто більше не фарбуйте обраної хною / приготовленої рослинною фарбою на основі хни волосся. Буквально через деякий час використання шампуню колір почне сходити нанівець, так як перша фарбування тримається недовгий час і досить швидко змивається.

Отже, ви пофарбували волосся хною, і вас не влаштував ваш новий колір волосся. Що робити? По - перше, просто помийте волосся улюбленим шампунем. Якщо зробити це відразу, то ви значно прискорите процес відмивання хни з волосся. До речі, через кращого закріплення хни, навпаки радять не мити волосся після фарбування волосся хною 2-3 дня. По - друге, пропонуємо активно почати робити маски на основі рослинних і ефірних масел. масляні маски відмінно витягають фарбувальні частинки хни по всій структурі волосся. Масла не тільки допоможуть змити хну з волосся, але і відмінно підлікують волосся, прискорять зростання волосся, позбавлять від лупи і сухості по довжині, масла для жирної шкіри голови заспокоять «розбушувалися» пори, додадуть шовковистість і м'якість. Допоможуть швидше позбутися від невдалої фарбування волосся хною і маски з кисломолочної продукції (кефір, сметана), які не тільки допоможуть швидше реанімувати свій натуральний колір волосся, але і значно прискорити ріст волосся і просто оздоровити їх.

! Якщо колір не сподобався ні в якому разі не треба панікувати! Колір з часом зійде, а прискорити процес допоможуть масляні і кефірів маски!

Які ще натуральні засоби допоможуть швидше змити хну з волосся / зробити її менш помітною на волоссі? Спробуйте наступні маски в домашніх умовах з:

- глини

- Шікаку

- амли

- желатину

- гірчиці

- дріжджів

- лука

- меду

Натуральний мед краще тримати на волоссі під поліетиленовою плівкою і залишати довше (як мінімум 1-2 години).

Маски з дуже корисних натуральних вищеперелічених засобів з регулярним миттям волосся, домашніми скрабами для шкіри голови, олійними та кефіру - сметанним масками допоможуть дуже швидко позбавити вас від невдалої фарбування волосся хною, а також допоможуть відростити довге здорові волосся.

У разі якщо ви протягом довгого часу фарбували волосся хною і вирішили повернути свій рідний колір, то швидко це зробити навряд чи вийде. Швидше за все, доведеться чекати поки відросте волосся. В цьому випадку, безболісно повернути свій рідний колір допоможуть активний догляд за допомогою перерахованих натуральних засобів і регулярна стрижка кінчиків волосся. До речі, за багатьма спостереженням можна сказати, що коли ви відрощувати свій колір волосся (пофарбовані саме хною) це виглядає цілком природно і красиво, так як перехід від коренів до довжини волосся виходить плавним, плюс за допомогою активного догляду йде швидка змив по довжині, і колір стає все ближче до свого натурального.

Фарбуюча натуральна маска з басми і чорного натуральної кави

Хороший рецепт! Можна позбутися від рудого кольору волосся за допомогою маски з басми і натуральної кави. Колір волосся, виходить, від каштанового до коричневого і чорного. Кінцевий результат залежить від початкового кольору, структури волосся і час витримки фарбувальної маски. Тому логічний рада - використовувати тест на пасмах волосся до фарбування всіх волосся.

!! Кава використовуємо тільки натуральний !!!

Змішуємо басму, трохи хни, шикакай і заливаємо теплим розчинів свежезаваренного дуже міцної кави з натуральних зерен. Додаємо кілька крапель хорошого натурального «теплого» ефірного масло (наприклад, ефірна олія кориці). Теплу суміш наносимо на вологе чисте волосся (як при звичайному фарбуванні волосся хною), обертаємо поліетиленовою плівкою і укутуємо зверху старим хусткою або теплим рушником. Змиваємо без застосування шампуню!

Такий рецепт добре затемнить волосся, поліпшить кровообіг шкіри голови, добре оживляти волосся всіма необхідними речовинами і мікроелементами, а також «омолодить», освіжить волосся, додасть їм сильний блиск і шовковистість.

Як варіант, можна придбати готову натуральну фарбу для темного волосся , Така є у Zeitun і Lush.

Оцет і лимон для змивання хни з волосся

Рецепт! Заповнюємо таз чистою прохолодною водою, додаємо кілька столових ложок справжнього оцту або соку одного середнього лимона. Тримаємо волосся в ємності якомога довше (до 10-15 хвилин), споліскуємо волосся «кислої» водою. Спосіб дуже добре підходить дівчатам з жирною шкірою голови . Якщо волосся сухуваті, можете після споліскування волосся оцтом / лимоном нанести на волосся бальзам або косметичну маску звичайним для вас способом.

«Кислий» догляд за волоссям допоможе швидше змити хну з волосся, додасть їм блиск і свіжість. Оцет, лимон можна замінити декількома крапельками будь-якого натурального ефірного цитрусового масла (наприклад, мандарин, лимон, грейпфрут).

Що робити не можна, змиваючи хну з волосся?

Якщо ви пофарбували волосся хною, а колір вам не сподобався, не треба відразу ж бігти за фарбою в магазин. Результат може бути найбільш непередбачуваний. Може бути, вам пощастить, і ви безболісно поміняєте свій колір волосся, а може бути і немає .. Волосся можуть придбати колір від яскраво - помаранчевого до «приємно» болотного. При зверненні в салон, майстер повинен бути великим професіоналом!

Деякі радять змивати хну з волосся господарським милом, використовувати спирт / спиртові настоянки, перекис і навіть відбілювачі і пральні порошки! Тут звичайно коментарі зайві! Господарське мило і спирт здатне пересушити і перетворити волосся в мочалку навіть самі жирне волосся (враховуючи той факт, що хна сама по собі має підсушують дією). А про способи з перекисом, пральним порошком і відбілювачем навіть не хочеться коментувати, результати від таких експериментів можуть бути самими катастрофічними!

Що робити?
Які ще натуральні засоби допоможуть швидше змити хну з волосся / зробити її менш помітною на волоссі?
Що робити не можна, змиваючи хну з волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com