рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити шкіру пружною: маски і процедури в домашніх умовах

  1. Народні засоби для пружності шкіри
  2. Домашні ванни, компреси і маски для пружності шкіри
  3. Ефірні масла для пружності шкіри
  4. Ефективність обгортання для пружності шкіри

Випромінювати радість і впевненість у собі, коли ваша шкіра ослаблена, тьмяна і в'яла, дуже складно. Молода шкіра сама по собі пружна і не потребує будь-якого спеціального догляду. Однак, з віком, шкіра потребує більшої уваги і турботи, і кожна жінка, яка хоче ловити на собі захоплені погляди і колекціонувати компліменти на свою адресу, повинна знати, як зробити шкіру пружною і зберегти її молодість надовго. У цій статті мова піде про методи, які може застосувати кожна представниця прекрасної статі в домашніх умовах, щоб повернути пружність і еластичність своєї шкіри.

Народні засоби для пружності шкіри

Народні засоби пройшли перевірку часом і досвідом багатьох жінок. Ефективність засобів, приготованих в домашніх умовах, незаперечна, інгредієнти для народної косметології ви знайдете у себе на кухні або в будь-якому найближчому супермаркеті.

Основне правило на шляху до гладкою і пружною шкірі після 30 років - це регулярність. Робіть маски, ванни, компреси для пружності шкіри з якісних продуктів і з хорошим настроєм, тоді ефект від процедур буде доставляти вам тільки задоволення, а результат не змусить себе чекати.

У цьому розділі ми розглянемо основні компоненти масок для пружності шкіри.

Молоко. Молоко є, практично, в кожному холодильнику. З дитинства всім відомо, що молоко дуже корисно для нашого організму. Але не всі знають, що цей натуральний продукт можна використовувати, щоб зробити шкіру пружною. А при цьому, наші предки, для того, щоб зберегти здоров'я і молодість шкіри, користувалися саме молоком.

Як повернути шкірі пружність за допомогою молока? Приготуйте «ванну Клеопатри» з молока для пружності шкіри. Як відомо з історії, Клеопатра використовувала для своїх легендарних ванн молодості верблюже молоко. Звичайно, знайти такий продукт дуже важко, тому можна використовувати молоко корови або кози.

Звичайно, знайти такий продукт дуже важко, тому можна використовувати молоко корови або кози

Зробити шкіру обличчя пружною допоможе молоко і сир. Для тих, у кого немає часу або можливості приймати «ванну Клеопатри», нанесіть на шкіру молочну сироватку, густий йогурт або маску зі сметани . Така «суха» ванна володіє не меншим ефектом ніж звичайна ванна.

Для приготування ванни візьміть 4 літри кип'яченого молока, 300 г квіткового меду і ефірне масло мандарина, валеріани або сандалового дерева. Температура води повинна бути 37 - 4о градусів, пробути в ванні потрібно 20 хвилин.

Приготуйте скраб з густих вершків і морської солі. Вершковий скраб наситить шкіру вітамінами і поліпшить кровообіг і обмінні процеси в клітинах шкіри.

Зробити шкіру обличчя пружною допоможе сир і мед. Розітріть 3 столові ложки жирного сиру з 1 ложкою меду. Нанесіть масу на попередньо очищену шкіру на 20 хвилин і змийте теплою водою.

Мед. Мед багатий амінокислотами, вітамінами та іншими корисними елементами для шкіри, і про це знали в далекій давнині.

Зручніше за все використовувати мед в лазні, де під дією пари пори відкриються, і шкіра вбере всі необхідні їй мікроелементи. Повернути пружність шкіри після вагітності допоможе масаж з медом. Цей продукт потрібно нанести на все тіло масажними рухами і змити через 15 хвилин.

Мед багатий амінокислотами, вітамінами та іншими корисними елементами для шкіри.

Медовий масаж добре бореться з жировими відкладеннями і позбавляє шкіру від целюліту. Шкіра добре тонізує, з неї виходять шлаки і токсини, а в глибокі шари епідермісу проникають вітаміни і мікроелементи.

Якщо на шкірі обличчя є судинні зірочки, то наносити медову маску не рекомендується, а ось для тіла немає протипоказань, за умови, що у вас немає алергії на мед.

Щоб переконатися в безпечності такої маски, нанесіть невелику кількість меду на зап'ясті. Якщо через 15 хвилин не виявилося почервоніння, то можна використовувати маску на все тіло.

Мед добре заспокоює і тонізує шкіру поле епіляції. Розчиніть кілька чайних ложок в 50 мл води і нанесіть розчин на шкіру на 15 хвилин, потім змийте прохолодною водою.

Вівсянка. Вівсянка, завдяки високому вмісту органічних кислот, вітамінів і мікроелементів, зробить шкіру шовковистою і пружною. Позбутися від целюліту допоможе скраб з вівсянки. Для приготування скрабу скористайтеся будь-яким із запропонованих нижче рецептів.

  1. Змішайте разом столову ложку вівсяних пластівців, стільки ж кукурудзяних пластівців, дві столові ложки цукру, три столові ложки рослинної олії. Добре перемішану масу втирайте в проблемні зони протягом 2 хвилин, потім змийте проточною водою.
  2. Подрібніть вівсяні пластівці в блендері, додайте трохи молока або води до кашоподібного стану, і так само втирайте в шкіру 1 - 2 хвилини. Шкіра після вівсяного масажу стане рівною і м'якою.

Втомлена, що втратила пружність і квітучий вигляд шкіра буде рада вівсяної масці . Розведіть кілька столових ложе вівсяних пластівців молоком або йогуртом, нанесіть на очищену шкіру обличчя, шиї та рук, і потримайте маску 15 - 20 хвилин. Втомлена, що втратила пружність і квітучий вигляд шкіра буде рада   вівсяної масці Вівсянка, завдяки високому вмісту органічних кислот, вітамінів і мікроелементів, зробить шкіру шовковистою і пружною.
Повернути пружність і красу комбінованої і жирній шкірі допоможе маска з вівсянки і яйця. Збийте в піну білок одного яйця, додайте кілька столових ложок вівсянки і одну столову ложку лимона.

Мішечок з вівсянкою можна покласти в ванну з молока, а після закінчення процедури натерти шкіру вівсяними пластівцями і змити теплою водою. Молоко і вівсянка очистять шкіру, зроблять її матовою і пружною.

Квасоля. Квасоля - це джерело цінних мікроелементів і легкозасвоюваного білка. При виборі квасолі для домашніх масок, необхідно звертати увагу тільки на ті бобові, які виросли без допомоги пестицидів, інакше, продукт з хімією може викликати алергічну реакцію.

Замочіть стакан квасолі в кип'яченій воді на 12 годин. Потім, варіть квасоля до м'якого стану. Коли бобові будуть готові, остудіть їх і протріть через сито. У масу додайте сік половинки лимона і одну столову ложку оливкового масла . Нанесіть маску з квасолі на 20 хвилин на шкіру обличчя і змийте спочатку теплою, а потім холодною водою. Замочіть стакан квасолі в кип'яченій воді на 12 годин Квасоля - це джерело цінних мікроелементів і легкозасвоюваного білка.
Сприятливий вплив на шкіру надає маска з квасолі і меду. Приготуйте пюре з квасолі таким же способом, що і в першому рецепті. Додайте в масу дві чайних ложки меду і одну ложку мигдалевого масла. Нанесіть склад на очищену шкіру обличчя і зону декольте на 15 хвилин. Маску слід наносити круговими рухами, потім змити і нанести зволожуючий крем для вашого типу шкіри.

Щоб повернулася пружність, зморшки розглядалися, а шкіра засяяла, потрібно робити таку маску 2-3 рази на тиждень протягом 2 місяців.

Дріжджі. Дріжджі славляться своїм унікальним складом, який чудесним чином впливає на шкіру, роблячи її пружною і еластичною. У дріжджах містяться вітаміни групи В, які покращують обмінні процеси і кровообіг в клітинах шкіри. Антиоксиданти благотворно впливають на шкіру, що в'яне, уповільнюють процес старіння і омолоджують шкіру обличчя . Синтез колагену і еластину прискорюють амінокислоти, що входять до складу дріжджів.

Для масок найкраще використовувати свіжі живі дріжджі. Сухі види дріжджів мають меншою ефективністю.

Приготуйте маску з дріжджів для пружності шкіри. Для цього 20 г подрібнених дріжджів потрібно розбавити невеликою кількістю теплого молока. Кашку нанесіть на очищену шкіру обличчя і залиште на 15 хвилин. Коли маска застигне, обережно втирайте її в шкіру масажними рухами. Потім, сполосніть обличчя водою.

У дріжджах містяться вітаміни групи В, які покращують обмінні процеси і кровообіг в клітинах шкіри.
Можна зробити компрес з сирого дріжджового тіста. Розкачайте тісто так, щоб можна було накласти його на зону декольте і шию. Чи не знімайте тісто, поки воно не висохне. Після того, як зніміть тісто, обробите цю зону соком лимона.

В якості додаткових компонентів дріжджових масок можна використовувати борошно, молоко, яєчний білок, сметану, огірковий сік або сік алое.

Картопля. Картопля допомагав зберегти шкіру красивою нашим бабусям. Рецептів з цим чудовим овочем для пружної шкіри багато. Якщо хочете знати, як зберегти пружність шкіри за допомогою картоплі - читайте далі.

Можна використовувати воду після варіння картоплі. Зваріть декілька картоплин до повної готовності, потім, остудіть воду, в якій він варився, і опустіть в неї руки. Гладку і пружну шкіру можна отримати, якщо накладати картопляне пюре на обличчя. Накладайте пюре в чистому вигляді, або додайте 50 мл молока і один жовток, добре перемішайте і нанесіть маску на 15 хвилин. Зваріть картоплю в мундирі і накладіть шкірку картоплі на обличчя.

Картопля сприяє затримці вологи в клітинах шкіри, тому, шкіра не відчуває дефіциту вологи і виглядає гладкою та еластичною.

Картопля сприяє затримці вологи в клітинах шкіри, тому, шкіра не відчуває дефіциту вологи і виглядає гладкою та еластичною

Картопля містить велику кількість вітаміну С, який прискорює синтез колагену в шкірі, зберігає її молодість і красу.
Сиру картоплю містить велику кількість вітаміну С, який прискорює синтез колагену в шкірі, зберігає її молодість і красу.

Картопляні маски для підвищення пружності потрібно робити 2 рази на тиждень, курсом 10- 12 сеансів. Слід пам'ятати, що шкіра звикає до складу маски, тому, між курсами необхідно робити перерви і періодично доповнювати склад маски новими компонентами.

Оцет. Підвищити тонус шкіри і зробити її еластичною допоможе оцет. Для зони декольте і шиї використовують фруктовий оцет - яблучний, виноградний лимонний. Промокніть 5% розчином оцту бинт і оберніть ним шию. А зону декольте обробіть ватним диском, змоченим в охолодженому оцті.

Як оцет впливає на шкіру? Оцет швидко вбирається і висихає на поверхні шкіри, і як наслідок, виходить легкий охолоджуючий ефект. Організм, природно, починає нагрівати охолоджену шкіру, тим самим, в клітинах шкіри налагоджуються обмінні процеси, підвищується тонус і пружність шкіри.

Фруктові кислоти підвищують природну регенерацію шкіри, а вітаміни і мінерали живлять клітини епідермісу.

Фруктові кислоти підвищують природну регенерацію шкіри, а вітаміни і мінерали живлять клітини епідермісу

Підвищити тонус шкіри і зробити її еластичною допоможе оцет.
Добре зробити обгортання для всього тіла з оцту. Оцтом можна просочити простирадло або щільно прилеглий одяг. Зверху обмотати шаром харчової плівки і вкрити ковдрою. У такій «сауні» потрібно пролежати 1 - 1,5 години. Після обгортання прийняти душ і нанести на шкіру зволожуючу маску або крем. Таке обгортання сприяє схудненню і позбавлення від целюліту.

Потрібно пам'ятати, що фруктовий оцет освітлює шкіру, а так же, сушить занадто чутливу шкіру.

Мигдаль. Для пружності шкіри використовують мигдальне масло. Мигдальне масло багате протеїнами, необхідними для пружності шкіри, а так само вітамінами і мінералами. Мигдаль забезпечує повноцінне зволоження і захист шкіри від зовнішніх факторів.

Мигдаль забезпечує повноцінне зволоження і захист шкіри від зовнішніх факторів

Мигдальне масло багате протеїнами, необхідними для пружності шкіри, а так само вітамінами і мінералами.
З мигдальної крихти можна готувати маску-скраб. 4 столових ложки мигдалевого порошку розвести в склянці теплої води. Однорідну масу круговими рухами нанести на шкіру на півгодини, і змити теплою водою.

Мигдальним молочком можна зволожувати шкіру після купання.

Підтягує контури особи і робить шкіру пружною маска з рожевою або білої глини і мигдалевого масла. 2 столові ложки глини розбавте столовою ложкою мигдалевого масла і масла виноградних кісточок. Нанесіть масу на обличчя і накрийте поліетиленом або паперовою серветкою. Таким чином, корисні речовини зможуть проникнути глибоко в шари шкіри.

використовувати маску з глини рекомендується на распаренной шкірі, наприклад, після прийняття ванни або після лазні.

Протизапальну дію мигдалевого масла допомагає позбутися від запалень, а поживні властивості допомагають розгладити дрібні зморшки і надати шкірі еластичність і пружність. Для досягнення найкращого ефекту використовуйте мигдальне масло в складі масок 1-2 рази в тиждень.

Як зберегти пружність шкіри обличчя? каже ЕКСПЕРТ

Домашні ванни, компреси і маски для пружності шкіри

Любите приймати ванни? Тоді робіть це з користю для вашої шкіри. Такі ванни наситять воду поживними речовинами, заспокоять шкіру і зроблять її м'якою і еластичною.

Розведіть склянку меду теплим молоком, додайте рожеве масло і вилийте в ванну. У ванні потрібно знаходитися 15-20 хвилин. Температура води 37-39 градусів.

Для пружності шкіри роблять трав'яні ванни. Купити трави можна в аптеці. Приготуйте настоянку з трав - візьміть по одній частині ромашки, чебрецю повзучого, буркуну лікарського і листя берези, додайте дві частини остудника. Заваріть трави і дайте настоятися. Вилийте готовий настій в ванну і насолоджуйтеся водними процедурами.

Мелісса, пелюстки троянди, листя м'яти і материнки перетворюються в чудодійну настойку для пружності вашої шкіри. Залийте трави окропом, настоюйте і вилийте в ванну.

Підбадьорити шкіру і розслабити тіло допоможе мінеральна ванна. Для такої ванни доведеться запастися великою кількістю мінеральної води. Але що не зробиш для красивої і сяючої шкіри ?! Вилийте воду в ванну і підігрійте кип'ятильником.

Яблучна маска для пружності шкіри обличчя

Ванна з цитрусових застосовується в якості профілактики ранніх зморшок. Візьміть по 2 фрукта - апельсин, грейпфрут і лимон, вичавіть сік і вилийте в ванну. Вода не повинна бути гарячою, щоб не руйнувалися вітаміни фруктового соку.

Поліпшити кровообіг в шкірі і повернути пружність допоможуть парові ванночки з гіркого полину. На один літр окропу потрібно взяти столову ложку дрібно нарізаної полину. власницям сухої шкіри необхідно паритися 2-3 хвилини, якщо шкіра нормальна, то 5 хвилин, а для жирної шкіри доведеться збільшити час до 10 хвилин.

Компреси з настоянки пелюсток шипшини добре тонізують шкіру. На склянку окропу потрібно взяти три столові ложки шипшини, дати настоятися і накладати на обличчя у вигляді компресів.

Мінеральну воду можна використовувати не тільки для ванни. Робіть компреси з мінеральної води, тоді шкіра стане пружною і пройде набряклість обличчя.


Зробити пружною шкіру всього тіла допоможе маска з меду і вівсянки. Візьміть по 3 столові ложки меду, вівсянки, кокосового молока. Ретельно перемішайте і нанесіть масу на все тіло. Маску слід наносити на чисту шкіру на півгодини. Змивати необхідно спочатку теплою потім холодною водою. Контрастний душ так само сприяє підвищенню пружності шкіри.

Маска від французьких красунь поліпшить стан вашої шкіри. Вам знадобиться:

  • склянка вершків;
  • сире яйце;
  • 100 г горілки;
  • лимон;
  • гліцерин.

Збийте яйце і додайте до вершків, додайте сік одного лимона, горілку і гліцерин. Суміш добре перемішати і протирати обличчя на ніч. Маску можна зберігати в холодильнику один місяць.

Маска з корицею для пружності шкіри

Голлівудську маску можна приготувати з вершків та желатину. Залийте желатин вершками і залиште на 12 годин. Розігрійте масу на слабкому вогні і додайте чайну ложку гліцерину і меду.

Шкіра грудей особливо схильна до втрати пружності, тому, щоб її відновити потрібен час. Регулярно робіть вправи для грудей, а так же пілінг, контрастний душ, маски і крему допоможуть поліпшити стан шкіри.

М'який пілінг можна зробити з кокосової стружки. До столовій ложці йогурту додайте столову ложку м'якоті кокоса, по одній чайній ложці вівсяних пластівців і морської солі. Распарьте шкіру грудей перед застосуванням пілінгу. 10-15 хвилин необхідно масажними рухами втирати масу в шкіру, а потім, змити теплою водою. Курс повинен тривати 3 місяці по 2 рази в тиждень.

Пружна сяюча шкіра - це правильний комплексний догляд і трохи терпіння. Якщо краса вашої шкіри стане однією з ваших основних завдань, то успіх вам гарантований. Головне, не пропускати процедури і використовувати найефективніші засоби для пружності шкіри.

Ефірні масла для пружності шкіри

Ефірні масла застосовують для масажу для пружності обличчя і тіла. Як діють ефірні масла на шкіру? Масла підсилюють тонус шкіри, покращують кровообіг, зміцнюють стінки судин, відновлюють обмін речовин в тканинах і виводять шлаки і токсини з організму.

Масла застосовують в чистому вигляді і додають до косметичних засобів. Найефективнішими для пружності шкіри вважаються ефірні масла герані, лаванди, розмарину, мандарина, чебрецю та м'яти.

Для досягнення хорошого результату можна відвідувати масажний салон і робити масаж з ефірними маслами. Так само, добре втирати в шкіру суміш з ефірних масел після купання. Потрібно взяти масло в якості основи, і додати до нього ефірні масла. Наприклад, базою може служити масло жожоба, мигдальне або масло персикових кісточок. До 20 краплях бази потрібно додати 5 крапель суміші з будь-яких ефірних масел. Втирати масляну масу необхідно щодня після купання. Злегка підігрійте масло на водяній бані, щоб посилити його ефект.

Жінка - Жінка - ✪3 чудодійні масла для ліца.Молодость, Краса, Гнучкість кожі✪

Ефірна олія можна додавати в ваш крем для пружності шкіри і наносити його перед сном.

Через кілька процедур використання ефірних масел ви побачите, як зміниться ваша шкіра, стане пружною і ніжною.

Ефективність обгортання для пружності шкіри

Багатьох цікавить, як зробити шкіру пружною. Ми розглянули вже багато способів додання шкірі пружності та еластичності. Тепер прийшов час приділити окрему увагу обгортання.

Шоколад, як відомо багатьом жінкам, ворог для фігури, але в той же час - найкращий друг для шкіри.

Цей продукт впливає на волокна еластину і колагену, які починають інтенсивно синтезуватися і шкіра стає пружною. Шоколад допомагає при целюліті, позбавляє від пігментних плям, нормалізує обмін речовин і кровообіг в шкірі.

Шоколад допомагає при целюліті, позбавляє від пігментних плям, нормалізує обмін речовин і кровообіг в шкірі

Шоколад допомагає при целюліті, позбавляє від пігментних плям, нормалізує обмін речовин і кровообіг в шкірі.

Шоколад можна замінити какао-порошком. У домашніх умовах краще робити обгортання тільки на проблемні зони.

Як правильно зробити обгортання для пружності шкіри? Візьміть півлітра гарячої води, додайте 200 г шоколаду або какао-порошку, нанесіть масу на тіло, оберніть харчовою плівкою, зверху простирадлом і укутайте ковдрою. Через півгодини змийте цю живильну маску і нанесіть зволожуючий крем.

Перед будь-яким обгортанням необхідно проконсультуватися з лікарем. При наявність варикозного розширення вен, гінекологічних захворювань і запальних процесів в організмі від обгортань слід відмовитися.

No votes yet.

Please wait ...

Як повернути шкірі пружність за допомогою молока?
Як оцет впливає на шкіру?
Як зберегти пружність шкіри обличчя?
Але що не зробиш для красивої і сяючої шкіри ?
Як діють ефірні масла на шкіру?
Як правильно зробити обгортання для пружності шкіри?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com