рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як повернути природний колір волосся

  1. Як підібрати фарбу під природний колір волосся
  2. Як швидко повернути природних колір волосся

Як же хочеться іноді повернути свій справжній колір волосся і забути про фарбування голови. Адже відросло коріння виглядають неестетично. А іноді бувають невдалі експерименти із зовнішністю, які потрібно вирішувати терміновим чином. У статті розповімо як повернути свій колір волосся гуманними способами і не зіпсувати їх структуру.

Як підібрати фарбу під природний колір волосся

Безумовно, найпростіший варіант - піти в салон краси. Де майстер підбере колір, який відповідає вашому натуральному.

Але як же бути, якщо грошей на салон не вистачає, а красивою вже дуже хочеться бути?

Щоб визначитися з кольором необхідно відростити хоча б 1-2 см свого волосся. Інакше ви не зможете зрозуміти який флакон вам вибрати.

Тепер згадуємо про те, що ми хочемо повернути природний колір. А для цього ми вибираємо напівстійкі або відтінків фарби. Використовуючи ці кошти ви зможете коригувати колір волосся в більш відповідний.

Використовуючи ці кошти ви зможете коригувати колір волосся в більш відповідний

Напівстійкі або перманентні фарби не містять перекис водню і аміак . Завдяки цьому з волосина не вимивається натуральний колір. Тобто фарба обволікає кутикулу, не заглиблюючись в структуру.

Засоби відтінків - шампуні, пінки, бальзами. Залишаються на волоссі протягом 6 тижнів. Ці кошти добре допомагають домогтися потрібного відтінку.

Зазвичай на упаковках з фарбою вказано три відтінки, які можуть вийде. Але таке правило діє тільки для натурального волосся. Якщо ви вже мали досвід фарбування, то підсумковий колір може відрізнятися від заявленого. Перманентні фарби і відтінків при першому використанні насичують волосся кольором. Він виходить більш глибокий, яскравий. Потім, при митті голови відтінок змивається і стає більш природним.

Як швидко повернути природних колір волосся

Поспішаємо засмутити, що навіть радикальні методи не зможуть повернути природний колір з першого разу. Мінімальний час, за яке ви можете це зробити - 5 місяців. І за умови, що у вас коротке волосся.

З довгим волоссям все досить складніше. Так як кінчики при фарбуванні вмираю т. Їм просто не вистачає сили для відновлення.

У домашніх умовах ви можете використовувати народні рецепти, які вимивають фарбу:

  • Кефірна маска. Підігрійте молочний продукт до 40 градусів. Нанесіть на волосся і закутайте їх рушником. Дотримуйтеся вимог не менше 15 хвилин. Частота процедури - 2 рази на тиждень. Така маска прибирає тільки хімічний склад фарби. Натуральні волосся залишаються в колишньому кольорі.
  • Ополіскування за допомогою солі або оцту. Якщо використовувати сіль, то на 1 літр води додається 2 ст. л. солі. Оцет застосовується тільки столовий - 9%. На 1 літр води додається 1 ст.л. кислоти.
  • Відвари з ромашки, череди так само допомагають впоратися із завданням по відновленню колишнього кольору. Заварюйте 2 пакетика трави і розбавляйте 1 літром води.

Заварюйте 2 пакетика трави і розбавляйте 1 літром води

У салонах краси вам можуть запропонувати змивку. Тобто з волосся вимиваються всі пігменти, потім підбирається колір в тон ваших натуральних. Процедура переноситься волоссям складно. Вони стають млявими і тьмяним. потрібен постійний догляд і маски , Які допоможуть відновити їх життєву силу.

Власницям чорного кольору однією процедурою не обійтися. Тому фахівці не рекомендують її робити. Для цих цілей підійдуть саме засоби відтінків. У міру їх використання, фарбувальний пігмент накопичується в структурі волоса, тим самим заміщаючи чорноту.

Успішне застосування домашніх засобів і перманентних фарб дасть своїх плоди вже на 4 місяці. Ваше терпіння і труд будуть винагороджені красивим і природним кольором волосся.

Але як же бути, якщо грошей на салон не вистачає, а красивою вже дуже хочеться бути?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com