рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як повернути хлопця діву після розставання: поради психолога


Чоловіки-діви дуже ретельно вибирають собі супутниць життя. Діві складно створити сім'ю, він довго бігає в пошуках своєї другої половинки. Але, вже якщо він її знаходить, то всіляко намагається зберегти з працею який отримав щастя. Чоловіки-діви можуть довгий час мовчати про свої почуття, зважувати кожне слово і рішення. Діви, в більшості своїй, чоловіки віддані і не ревниві, оточують турботою і увагою.
Погодьтеся, здається, що важко вивести таку людину з рівноваги, довести до розставання.

Чому йдуть Діви?

Однак, в житті не все так гладко. Якщо чоловік-діва пішов від вас, то найперший крок до того, щоб знову налагодити з ним відносини - це серйозно обміркувати ваше спільне життя і виявити можливі причини залишення ним посади. Діви НЕ розкидаються словами, вчинками направо і наліво. Якщо чоловік під цим знаком зодіаку все ж прийняв рішення розлучитися, значить на то була більш, ніж вагома причина.

Які бувають мотиви і чому йдуть чоловіки? Про це ви можете дізнатися, прочитавши наші статті: «Що робити, якщо хлопець кинув без причини?» і «Що робити, якщо хлопець кинув, а я його люблю?» . Подумайте, що дратувало його в ваших відносинах, що ображало, засмучувало. Часом нам здається, що ми ведемо себе правильно і в усьому догоджаємо партнеру. Але, якщо поглянути на ситуацію його очима, особливо з огляду на характер чоловіка-діви, можна побачити ті проблеми, які і відштовхнули його, а для вас залишилися непоміченими.

Вбивчі «дрібниці»

Чоловіки-діви дуже «зациклені» на роботі. Вони люблять будувати кар'єру і домагатися професійних висот. Їм це приносить не тільки матеріальне щастя, а й душевне. Діви набагато більше, ніж інші знаки, страждають від почуття обов'язку. Тому, в основному, діви відрізняються працьовитістю і прагнуть бути опорою для своєї жінки і сім'ї. Варто звернути увагу на те, що чоловіки-діви дуже цінують чистоту і охайність, не тільки в будинку, але і в зовнішньому вигляді обраниці. Може, ви були занадто неохайні, перестали доглядати за собою, проявляли недбалість? Ці, здавалося б, не сильно важливі фактори могли не на жарт розлютити чоловіка.

Перш ніж продовжити читання радимо подивитися наступне відео:

Діви дуже пунктуальні, а ви часто спізнювалися на побачення, адже так? В якійсь мірі чоловіків-дів можна дорікнути в скрупульозності, але якщо ви вибрали його, то доведеться миритися з цим. Критикувати його за такий затяту прискіпливість не варто. Чоловік-діва такий, який є і звички його ви все одно не зміните. А ось щоденна критика, недоречні коментарі і «пилка» можуть привести до розставання. Висловлюйте свою точку зору, тільки акуратно і якщо це дійсно того варто. Не намагайтеся підлаштувати Дев під себе. Все одно нічого у вас не вийде! Людину не змінити, а вже чоловіка-діву тим більше! Вчіться жити з його «недоліками», інакше ризикуєте втратити обранця. Ось тепер подумайте, чи не намагалися ви підлаштувати чоловіка під свої погляди, інтереси, смаки? Чи часто дорікали без приводу? З таких дрібниць і формується величезна проблема, яка переростає в розрив.

Перш ніж продовжити читання радимо подивитися наступне відео:

Перші кроки на шляху до повернення чоловіка-діви

Якщо вам все-таки вдалося позбавити чоловіка-діву останніх крапель терпіння, то, що ж зробити для його повернення? Як ми вже говорили, варто розібратися в причинах догляду. Деякі з можливих мотивів ми вже позначили, інші ж ви знайдете, перегорнувши статті на нашому сайті. І моя вам порада, не намагайтеся відразу з'ясовувати, в чому справа. Спокійно розберіться в собі і не біжіть до чоловіка за поясненнями. Ви їх не отримаєте, зате заряд негативних емоцій вам точно забезпечений. Поміркуйте на самоті, чого не вистачало вашим відносинам з чоловіком-дівою? Що могло похитнути його стійкий темперамент?

Якщо ви хочете повернути чоловіка-діву, не варто звинувачувати його в розставанні, нагадувати про вчинені ним помилки. Краще зробіть навпаки. Намагайтеся повернути його любов і довіру шляхом похвали. Згадайте про його хороших якостях, яких у нього чимало. Похвала, зрозуміло, повинна бути ненав'язливою. Можна згадати про це при зустрічі. Будьте з ним щирою і відкритою, Діви цінують це в першу чергу. Через деякий час просто викличте його на прогулянку або зустріч в кафе, але не для «серйозної розмови». Не треба фраз - «Нам потрібно поговорити». Бесіда повинна бути невимушеною. Визнайте свої помилки і покажіть свою готовність виправити їх.

Важливо прийти на зустріч акуратно одягненою і доглянутою. Особливо, якщо в цьому і полягав конфлікт. Тільки жінка, яка піклується про свій зовнішній вигляд, здатна привернути його увагу. Чоловіки-діви люблять ніжність і турботу. Можете запросити його на вечерю до себе додому. Перед цим ретельно все приготуйте і приберіть. Покажіть, що доглядаєте не тільки за собою, а й за будинком. Смачна вечеря буде проявом турботи, а ніжність у ставленні до нього притягне Діву. Не будьте кокеткою і не використовуйте награність, все повинно бути відкрито і чесно, тільки так ви розташуйте до себе чоловіка-діву і зможете постаратися налагодити ваші відносини.

Чому йдуть Діви?
Які бувають мотиви і чому йдуть чоловіки?
Може, ви були занадто неохайні, перестали доглядати за собою, проявляли недбалість?
Ось тепер подумайте, чи не намагалися ви підлаштувати чоловіка під свої погляди, інтереси, смаки?
Чи часто дорікали без приводу?
Поміркуйте на самоті, чого не вистачало вашим відносинам з чоловіком-дівою?
Що могло похитнути його стійкий темперамент?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com