рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як домогтися попелясто-русявого кольору волосся: кому йде, фото, відео та відгуки

  1. Якому типажу підходить попелястий колір волосся
  2. Як домогтися попелястого-русявого відтінку - опис і фото
  3. алгоритм фарбування
  4. Як освітлити локони
  5. Як наносять барвник засіб
  6. Популярні фарби попелястого кольору, які допоможуть отримати гарний русявий колір і надати волоссю...
  7. Чим доповнити образ
  8. Відгуки

В останні два роки попелястий відтінок волосся став дуже популярним серед дівчат. Хоча його і не існує в природі, багато модниць вперто домагаються свого. Проблема лише в тому, що з часом він втрачає виразність. Тому його завжди треба підтримувати. Якщо ви бажаєте досягти волосся до попелясто-русявого кольору волосся, вам варто прислухатися до наших порад.

Якому типажу підходить попелястий колір волосся

В останні два роки попелястий відтінок волосся став дуже популярним серед дівчат

світло-русявий попелястий колір

Так, цей колір дуже модний останнім часом, але це не означає, що він йде всім підряд. Як і будь-який інший відтінок, цей вимагає ретельного підходу і підбору до всіх деталей в зовнішності дівчини.

Попелясто-русявий колір волосся може прикрасити ваше обличчя, а може надати йому хворобливий вигляд. Варто бути обережною у фарбуванні. Тим більше домогтися ідеально потрібного результату не так вже й просто.

Кому ж все-таки попелястий русявий підійде відразу:

  • Дівчатам, які мають річний типаж зовнішності. Світле волосся в поєднанні з сірими або блакитними очима, світлі шкірні покриви.
  • Дівчатам, які не мають на шкірі обличчя ніяких дефектів, прищиків і родимок. Попелястий відтінок тільки виділить їх, роблячи кидаються в очі недоліками. Тому шкіра для вибору такого відтінку волосся повинна бути ідеальною і гладкою.
  • Дівчатам, які не мають в волоссі червоного і рудого пігменту. Каштанові локони або світлий червонуваті просто неможливо буде перефарбувати в попелястий. Цього не варто намагатися робити, можна зіпсувати всю структуру волосся.
  • Дівчатам з білими особою. Смаглявим попелястий колір не підходить, він губиться на тлі засмаглого тіла.

Виходь так, що попелясто-русявий колір локонів підходить тільки вузькому колу прекрасної статі. Не всі можуть стати щасливими власницями сріблястих локонів. Але ті, кому підходить цей колір, можуть перетворитися в настільки популярний тренд з легкістю. Фарби шоколадних квітів підходять дівчатам з цветотипом осінь.

Як домогтися попелястого-русявого відтінку - опис і фото

темно-русявий попелястий колір волосся

Варто знову помітити, що отримати гарний попелясто-русявий буде дуже і дуже важко. Швидше за все, в домашніх умовах у вас це не вийде. Правильніше за все буде звернутися до професійного стиліста. Якщо ж ви все-таки вирішили експериментувати будинку, то запам'ятайте наші поради:

  1. Від такого фарбування локони дуже сильно страждають і ламаються. Їм буде легше, якщо за місяць до і місяць після робити живильні маски і компреси на голову. Тоді, можливо, на здорове волосся колір ляже краще.
  2. У будь-якому випадку пасма потрібно попередньо освітлити, хоч темні, хоч уже світлі.
  3. Фарбу попелясто-русявого відтінку краще підбирати зі спеціальним консультантом в магазині.
  4. Щоб уникнути непотрібного кольору на всіх локони, спробуйте спочатку нанести фарбу на окрему пасмо. Якщо колір вас влаштував, можете обробляти всю голову.
  5. Щоб на світлі локони попелястий ліг більш природно, додайте в 2 рази більше оксид водню 3%. Він додатково освітить ваше волосся і вбере фарбу в структуру.
  6. Якщо ви фарбуєте занадто темне волосся, тільки знебарвлення вам не допоможе. Спочатку потрібно зробити змивку, а тільки потім знебарвити. І в кінці наносити попелястий колір.
  7. Якщо після фарбування ви помітили, що волосся стали відливати зеленим відтінком, значить, в складі не вистачало фіолетового пігменту. Можна купити шампунь відтінку з фіолетовим відливом і користуватися рази 2 на тиждень. Так попелясто-русявий колір буде виглядати виразніше. Як зробити Шатушь на темне волосся можна дізнатися тут .

Локони, які до цього фарбувалися хною, фарбувати в попелясто-русявий ні в якому разі не рекомендовано! Колір ляже плямами і зіпсує ваш зовнішній вигляд.

Вже не так популярні "випалені пасма". Тепер новий тренд блонда - попелястий відлив. Це означає, що можна використовувати тонік для волосся тоніка кольору .

локони з попелястим відливом

Найбільше він підійде від природи русявим дівчатам, їм його і домогтися буде простіше. Щоб не ризикувати і прибрати червоний пігмент, можна просто додати в розведену фарбу трохи фіолетового. Краще, звичайно, якщо це буде робити фахівець в салоні. Якщо ж ви фарбуєтеся будинку, то фіолетовий пігмент повинен входити до складу 1: 3. Якщо ви не знаєте, як пофарбувати довге волосся в домашніх умовах , Зверніться в салон.

Для постійної підтримки кольору краще користуватися засобами відтінків шампунями 2 рази в тиждень. Вони збережуть колір свіжим і яскравим.

Як добитися ідеального попелястого кольору без домішки зеленого відтінку ви дізнаєтеся з нашого відео.

алгоритм фарбування

Вибирайте тільки перевірену марку фарби, щоб не нашкодити своїм локонам. Н

Для того щоб домогтися бажаного вами попелястого, потрібно взяти:

  • засіб для освітлення локонів,
  • фарбу для волосся потрібного відтінку,
  • рукавички,
  • пензлик,
  • гребінець-гребінець.

Як освітлити локони

для отримання попелястого відтінку темні воли необхідно знебарвити

Наносити засіб для освітлення потрібно обов'язково на немиті локони, так структура не сильно пошкодитися. Спочатку 2/3 частини наноситься на всю довжину волосся, крім коренів. Почекати необхідно 30 хвилин. Потім решта мажеться на корені. Так ходити ще 20 хвилин. Після все змивається шампунем. Якщо підсумок освітлення вам подобатися, можна приступати до фарбування. Якщо ж ні, повторіть процедуру через день. Червоне колорирование на темне волосся виглядає особливо ефектно.

Як наносять барвник засіб

Розведену фарбу наносите на все волосся відповідно до інструкції. Після змивки промийте волосся додатково відтіночним шампунем під тон фарби.

Чи не вичікуйте зайвий час, волосся можуть пошкодитися і зламатися.

Популярні фарби попелястого кольору, які допоможуть отримати гарний русявий колір і надати волоссю попелястий відтінок

Майже в кожній марці фарби є такий відтінок, але от не всякий візьметься на волоссі. Ось список перевірених часом і дівчатами марок:

  • Русявий попелястий тон L`Oreal
  • Попелясто-блондинистий Revlon
  • Природний попелясто-русявий Casting Creme Gloss L`Oreal

Саме ці марки відповідають за стійкість фарбування волосся. Сучасні види фарбування (Шатушь, омбре, колорування) дозволяють завжди залишатися в тренді.

Чим доповнити образ

попелястий колір на довгих локонах

Якщо дівчина має таким помітним кольором волосся, вона повинна вміти правильно підбирати цілком весь образ. Тільки грамотний макіяж підкреслить ваш новий попелястий образ.

Якщо ви вибрали такий колір пасом, ваш образ - "сніжна королева".

Для початку запам'ятайте - весь макіяж повинен бути холодним.

Для губ вибирайте бліді коралові або рожеві кольори, щоб вони не сильно виділялися.

Що стосується тіней для повік, то їх варто вибирати сірих і блакитних холодних відтінків. Підійдуть фіолетовий, синій. Але тільки не теплий коричневий або рожевий.

А ось рум'яна або пудру з рожевим відливом використовувати потрібно, цей колір підкреслить ту блідість, яку особі надали волосся.

Туш і олівець для очей підійдуть класичні чорні або сріблясті. Але тільки не варто з ними переборщувати, буде виглядати зухвало.

Під такий колір локонів потрібно ретельно підбирати і гардероб. Підійдуть пастельні тони: рожевий, блакитний, м'ятний. Чорного варто уникати, він ще більше освітлить шкіру.

Відгуки

короткі локони попелястого кольору

Ольга: "Я відразу знала, що на мій каштановий у мене не отримати попелястого - рудий пігмент буде з'являтися всюди. Тому я зробила змивку Естель Колор Офф, а вже потім приступила до створення образу. Після змивки я вибрала Estel essex 8.1 попелясто-русявий, з 3% оксидом. Волосся сильно не зіпсувалися, зате тепер я щаслива власниця попелястого відтінку! "

Катерина: "Я теж після змивки фарбувалася в попелясто-русявий, тільки фарбою Estel Celebrity 7/1. Взялося зразу, але тільки відтінок тримався всього тиждень. Вирішила, що з цим кольором волосся мороки багато, перефарбувалася назад в шоколад ".

Анастасія: "А я ось підтримую попелястий колір шампунем відтіночним Irida-M. Досить мити 2 рази на тиждень їм, і локони як тільки що пофарбовані ".

Світлана: "Давно мріяла про попелясто-русом, подобаються мені такі холодні відтінки. Все перепробувала, і в салонах у яких тільки майстрів була, нічого не виходить. Все через рудого пімента в пасмах. Ніяк його не вивести, завжди вилазить ".

Попелясто-русявий колір волосся йде не всім дівчатам. Не можна сліпо слідувати моді, якщо це шкодить вашому зовнішньому образу. Чи не експериментуйте з зачіскою, якщо у вас занадто темний колір шкіри, є на обличчі родимки або шрами, в волоссі у вас присутній рудий пігмент. Все це тільки зіпсує колір. А так як такого його не існує в природі, домогтися його, природно, дуже важко, а підтримувати його ще важче. Щоб ваша зачіска виглядала ідеально, до цього питання варто підходити дуже серйозно. Краще звернутися до фахівця. Але, якщо ви вирішили поекспериментувати самостійно, то наші поради допоможуть вам підібратися ближче до заповітного образу "снігової королеви".

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com