рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сімейний альбом в стилі скрапбукінг - найкраща пам'ять на довгі роки

  1. Цікаві ідеї для оформлення сімейного альбому

Кожна сім'я має свою історію - насичену, цікаву, бурхливу або казкову, романтичну Кожна сім'я має свою історію - насичену, цікаву, бурхливу або казкову, романтичну. Те, що сьогодні здається буденним, з часом стає дорогоцінним спогадом про значимі події для всіх членів сімейства, навіть тих, які ще не народилися. Сімейний альбом з фотографіями - відмінна можливість для досягнення цих цілей. Як зробити його цікавим, незвичайним, індивідуальним? Легко! ... Якщо використовувати техніку скрапбукінгу. Ви зможете досить швидко створити унікальний шедевр, якщо ви вже знайомі з нею і маєте досвід використання такого оформлення. Якщо немає, то доведеться потренуватися, але нічого хитрого в цій справі немає, так що у вас обов'язково все вийде.

Скрапбукінг є захоплюючу техніку декорування, використовувану для оригінального оформлення блокнотів, рамок для фото, книжкових обкладинок, сімейних альбомів і окремих скрап-сторінок. З метою прикраси використовуються спеціальні матеріали профкласса і підручні засоби на зразок фурнітури, тканини, блискавок, значків, гудзиків, деталей іграшок, стрічок і так далі. Обмеження може бути тільки одне - ваша фантазія.

Дуже зручно використовувати спеціальні заготовки для альбомів . З їх допомогою можна швидко і без особливих проблем створювати виріб будь-якого розміру і товщини. Вони являють собою прозорі акрилові або картонні сторінки, які можуть використовуватися як основа для створення альбому або в якості додаткових аркушів. Папір, стрічки, квіти ви можете придбати в складі готового набору або окремо в спеціалізованому магазині. Сторінки зручно скріплювати між собою з використанням спеціальних кілець - вони можуть бути білими, чорними, сріблястими і інших кольорів.

Серед інших важливих інструментів і аксесуарів майстрині скрапбукінгу можна виділити:

  • брадси (спеціальні гвоздики);
  • люверси (обжимають колечка);
  • штампи (найпоширеніші - гумові і акрилові);
  • чорнило;
  • акриловий блок, маска і аплікатор для Штампінг;
  • дирокол (фігурний, бордюрний, компостерної або багатофункціональний);
  • спеціальний килимок для різання;
  • роликовий різак;
  • установник люверсов;
  • фігурні ножиці;
  • ручної принтер.

Необов'язково купувати повний «чемоданчик» інструменту відразу - почніть, з чого вам буде зручно, а потім докупити відсутні аксесуари. Товари для скрапбукінгу можна знайти в спеціалізованому магазині.

Цікаві ідеї для оформлення сімейного альбому

Сімейний альбом в вінтажному або будь-якому іншому стилі зробити своїми руками не так складно, як може здатися на перший погляд. Газетні вирізки, листівки, пам'ятні речі - використовуйте всі, що вважаєте за доцільне, та у вас вийде створити індивідуальне рішення, яке буде приємно переглядати зимовими холодними вечорами. На обкладинці можна зробити красиву символічну напис, вказати рік або розмістити тематичне фото.

Ми пропонуємо вам хіт-парад креативних ідей для оформлення сімейного альбому в стилі скрапбукінг:

  1. Генеалогічне дерево. Його можна робити на обкладинці або першому розвороті, а далі розміщувати всі знімки членів сім'ї, які у вас вийде знайти. Зробити генеалогічне дерево не важко - вкажіть всіх найближчих родичів, яких знаєте, і розмістіть їх маленькі фотокартки у відповідних «гілках». Такий альбом не тільки красивий і унікальний, але також цікавий всім членам сім'ї: старші люблять переглядати і згадувати, а молодші знайомляться з історією свого сімейства.
  2. Дитяча тема. Діти - наше головне багатство, тому не дивно, що багато щасливі моменти в житті кожної пари пов'язані з їх народженням і успіхами. Якщо дитячий альбом у вас вже є, можна зробити сімейний в дитячому стилі: фотосесія вагітності (тато, мама, малюк в животику), народження і зустріч з пологового будинку, знайомство з бабусями, братиками і сестричками, друзями родини, домашніми тваринами, перші прогулянки та кроки, дитячий сад, школа - підходять всі теми, головне не забувати про лаконічності.
  3. Ах це весілля! Без неї практично ніколи не обходиться, і ця обставина заслуговує на те, щоб присвятити йому окремий тематичний альбом. Використовуйте не тільки фото з церемонії, але і банти, засушені квіти, мережива і пам'ятні аксесуари, які будуть нагадувати вам про щасливий день і наповнювати серце теплом.
  4. З життя мандрівників. Якщо ви не мислите свого життя без регулярних поїздок в далекі і не дуже краю, складіть окремий сімейний альбом мандрівника - зі знімками з різних міст і країн, цікавими «трофеями», привезеними з відпочинку. На жаль, все швидко забувається - а така пам'ять дозволить вам надовго зберегти теплі емоції в душі.
  5. Вірші та оповідання. Цікаво не тільки дивитися фото, але і читати спогади, нотатки. Якщо у вашій родині є людина, яка готова спробувати себе в есеїстиці, зробіть такий альбом.

Якщо у вашій родині є людина, яка готова спробувати себе в есеїстиці, зробіть такий альбом

Папір для скрапбукінгу, листи, кільця, трохи декору і побільше фантазії - ось, що потрібно для створення сімейного шедевра. Творіть - і через роки ви не пошкодувати, що витратили час на створення сімейного літопису.

Як зробити його цікавим, незвичайним, індивідуальним?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com