рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фотоальбом для новонародженого. робимо самі

  1. створення фотоальбому
  2. Оформлення дитячого фотоальбому

Перший рік життя малюка насичений подіями: перша посмішка, перше слово, перший крок Перший рік життя малюка насичений подіями: перша посмішка, перше слово, перший крок. А скільки трапляється курйозних ситуацій, іноді потрапляють в об'єктив фотоапарата !? Все це хочеться впорядкувати і систематизувати, щоб потім можна було і самої помилуватися, і друзям показати.

Оскільки до кожної фотографії у мами є купа важливих і цікавих коментарів, то звичайний альбом не підійде. А якщо в магазині розібрали спеціальні книжки-альбоми, куди можна заносити і текст, і фотографії, то мамі доведеться зробити її самої. Це досить просто.

створення фотоальбому

Для створення фотоальбому потрібно альбом для малювання або окремі щільні листи. Їх можна скріпити за допомогою діркопробивача і швидкозшивачі або по-старому зшити ниткою і голкою. В цьому випадку краще за все не закріплювати нитку або стрічку, а залишити її зав'язаною на бантик, адже малюк ще росте і вам можуть знадобитися нові листи.

Обкладинку переважно зробити з щільного картону, обклеївши його плівкою, що самоклеїться або красивою тканиною, наприклад, атласом або оксамитом. Приклеюється тканину на знайомий з дитинства клейстер, зварений з борошна і води. У центрі обкладинки у вигляді сердечка закріпіть вашу улюблену фотографію малюка або всієї вашої сім'ї.

Оформлення дитячого фотоальбому

Структуру альбому можна розпланувати заздалегідь, адже ви можете спрогнозувати етапи розвитку малюка. Першою фотографією в таких альбомах традиційно буває та, яку зняв гордий батько, коли забирав вас з пологового будинку. Далі можна варіювати тематику по ситуації. Скажімо, знайомство з бабусі і дідусі або фантазії на тему використання манної каші. У кожній родині є свої традиції, вони теж можуть знайти своє місце в дитячому фотоальбомі.

Крім фотографій в альбом цікаво вкладати і деякі пам'ятні речі, наприклад, малюнок стопи малюка або ручки, його перші волоссячко і т.д. Ці артефакти можна прикріплювати в прозорих поліетиленових пакетиках або ховати в паперові конвертики-секрети. Підріс малюк буде із захопленням бавитися, відкриваючи їх і дістаючи звідти «скарби».

Закріплювати фотографії та конвертики з «скарбами» можна за допомогою куточків з тієї ж самоклеящейся паперу, скотчу або степлера. Якщо ви хочете, щоб фотографії можна було витягувати з альбому, то куточки доведеться вирізати зі звичайного паперу. В цьому випадку їх потрібно зробити трохи більшого розміру, адже одна частина буде приклеєна до альбому, а інша послужить утримувачем для фотографій.

Оформити альбом написами можна доручити татові. Він допоможе вам красиво написати кольоровими олівцями, крейдою, маркерами або фломастерами заголовки і підписи до фотографій.

Написи краще робити відразу, через деякий час деталі події, що сталася забуваються. Деякі матусі, щоб краще запам'ятати хвилююча мить, описують обставини, наприклад: «Тільки що повернулися від педіатра. Зростання такої-то. Вага такої-то. Поїли і дуже задоволені життям ». Такі фотографії, прив'язані до ситуації, відразу нагадують певний життєвий момент.

Відмінним оформленням альбому будуть написані різнокольоровими олівцями замітки, наприклад, меню малюка в якийсь певний день або щоденникові нотатки батьків про досягнення дитини, що не потрапили в кадр об'єктиву Відмінним оформленням альбому будуть написані різнокольоровими олівцями замітки, наприклад, меню малюка в якийсь певний день або щоденникові нотатки батьків про досягнення дитини, що не потрапили в кадр об'єктиву.

В оформленні фотоальбому можуть взяти участь і бабусі, і дідусі. Їм теж можна дати в руки олівець, щоб вони написали, наприклад, на кого більше схожий ваш малюк - на тата чи на маму.

Коли ви дасте дитині в перший раз аркуш паперу і олівці або фарби, не забудьте вклеїти цей перший шедевр в ваш альбом. І вам, і малюкові буде цікаво поглянути через кілька років на його дебют в якості художника.

У перші місяці життя дитини відбувається багато всього цікавого. Фотоальбом, в якому буде відображено життя вашого малюка в перший рік, допоможе зберегти в пам'яті деталі, нагадати те відчуття радості, яке наповнює маму кожен раз, коли вона схиляється над дитячим ліжечком.

Анастасія Ільченко

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com