рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як користуватися спонжем конняку

3,6 5 10

Спонж з чудернацькою назвою "конняку" прийшов до нас з Китаю. Він робиться на основі рослини Аморфофаллус коньяк, яке жителі Піднебесної вживають в їжу. Волокна рослини сприяють видаленню мертвих клітин з особи, не травмуючи шкіри, роблять її м'якою і шовковистою.

У чому ж перевага конняку перед іншими спонжами? На перший погляд, це шорстка губка, така як і багато інших спонжів, яка відлущує шкіру. Виглядає він теж непривабливо - маленький і зморщений, як стара мочалка.

Виглядає він теж непривабливо - маленький і зморщений, як стара мочалка

Варто відзначити, що конняку буває різних кольорів в залежності від того, який у вас тип шкіри. Так, спонж з червоною глиною підійде сухій шкірі , Із зеленою - для жирної, з рожевою - для збезводненої і т.д.

На жаль, більшість спонжів не тільки прибирають стару шкіру, але і дряпають нову, як це буває при скрабірованіе. Конняку за своїми властивостями більше нагадує пілінг - він набагато м'якше і приємніше на дотик.

Читати також: Як неправильно вмиватися: 7 типових помилок

Перед тим, як прикласти спонж-на-віч, його обов'язково треба змочити водою, потім вичавити і водити плавними круговими рухами (близько 2-3 хвилин). Для кращого ефекту на вичавлену губку можна додати гель для вмивання. Спонж відмінно спінить його. І, звичайно ж, перед тим як його використовувати, обов'язково очистіть шкіру від бруду, поту і косметики.

Конняку можна застосовувати не тільки як пілінг засіб, але і як свого роду масажер, якщо перед використанням нанести на шкіру живильний лосьйон. Виробник рекомендує користуватися конняку 2-3 рази в тиждень, проте це залишається на ваш розсуд, в залежності від типу шкіри (для жирної - можна кожен день, для сухої - раз на тиждень або навіть рідше). Як пілінг губ конняку теж згодиться.

Як пілінг губ конняку теж згодиться

Після процедури шкіра стає набагато м'якшою і бархатистою, з'являється блиск. А потім спонж обов'язково треба помити і повісити сушитися на мотузочці, яка додається до покупки. Термін придатності йому - поки не розсиплеться. Але бажано міняти губки раз в 3-6 місяців.

Основна відмінність конняку від інших спонжів складається в його м'якій структурі, хорошому взаємодії з очисними засобами, універсальності у використанні.

У чому ж перевага конняку перед іншими спонжами?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com