рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Павловський палац музей - одна з перлин передмість Петербурга

Місто Павловська, що знаходиться всього в 30 кілометрах від Санкт-Петербурга, перш за все, відомий як палацово-парковий ансамбль, серцем якого є Павловський палац разом з пам'ятником Павлу. По правді кажучи, Павловська, палац і парк - це речі не разделімие. Адже Павловський палац-музей - це найпопулярніше місце в місті. Місто Павловська, що знаходиться всього в 30 кілометрах від Санкт-Петербурга, перш за все, відомий як палацово-парковий ансамбль, серцем якого є Павловський палац разом з пам'ятником Павлу

Одного погляду достатньо для визначення архітектурного стилю, в якому побудований Павловський палац. Звичайно ж, це яскравий приклад класицизму, різко контрастує з бароковими палацами Пушкіна і Петродворца. Інша епоха, інші звичаї, інші стилі в архітектурі. На зміну золоту і атлантам прийшли колони і барельєфи. Розкішний палац в Павловську є яскравим тому підтвердженням. Це скаже вам будь-який, хто бував тут або хоча б бачив Павловський палац на фото в інтернеті.

Творець Імператорського палацу в Павловську - видатний архітектор Чарльз Камерон. Він багато працював над ансамблями передмість Петербурга, але, безумовно, головне його творіння - це Павловський палац і навколишній мальовничий парк. Правда, повністю завершити такий масштабний проект він не встиг. На посаді головного архітектора його змінив відомий на весь світ Вінченцо Брена, а потім - Андрій Воронихин, не менше прославлений представник класицизму.

А тепер трохи про дати. Парне кажучи, запам'ятовувати всі ці численні цифри, коли що побудовано або перебудовано - заняття вельми невдячна. Знати імена видатних архітекторів, які працювали, наприклад, над Павловським палацом - це одне. А пам'ятати мільйон дат - зовсім інше. Обмежимося лише тим, що Павловський палац був закладений в 1782 році і повністю побудований вже до 1787 році. До речі, на відміну від багатьох інших архітектурних пам'яток, Павловський палац дійшов до наших днів саме в тому вигляді, а якому і був задуманий Камероном більше двох століть тому.

До речі, на відміну від багатьох інших архітектурних пам'яток, Павловський палац дійшов до наших днів саме в тому вигляді, а якому і був задуманий Камероном більше двох століть тому

Звичайно ж, такий довговічністю може похвалитися лише зовнішній вигляд. Всі інтер'єри Павловського палацу під час Другої світової війни були або евакуйовані, або розгромлені фашистами, адже у них тут довгий час був штаб. Справедливості заради треба сказати, що Павловський Палац був самої першим ансамблем передмість Петербурга , Який почали відновлювати після військового руйнування. Ще йшли бої, а Павловський палац вже почали реставрувати.

Ще йшли бої, а Павловський палац вже почали реставрувати

Якщо за зовнішнім виглядом Павловський палац явно поступається того ж Єкатерининському палацу в Царському Селі, то про внутрішні інтер'єрах такого сказати не можна. Для цього навіть не обов'язково приїжджати в літню резиденцію монархів, досить почитати та подивитися фото Павловського палацу: Павло і його дружина, Марія Федорівна приділяли багато уваги саме обстановці парадних кімнат. Зали палацу прикрашені чудовою меблями, французькими гобеленами, картинами і, звичайно ж, великою кількістю позолоти. Зараз багато внутрішні приміщення відновлені і туди водяться цікаві екскурсії. Традиційно, інтер'єри Павловського палацу ділять на кімнати Павла , кімнати Марії Федорівни і Флігель. Всі зали дуже красиві і пишні, опинившись в Павловську, обов'язково треба подивитися інтер'єри палацу.

Всі зали дуже красиві і пишні, опинившись в Павловську, обов'язково треба подивитися інтер'єри палацу

Говорити про Павловський палац можна довго, але краще все побачити своїми очима, перейнятися обстановкою кінця вісімнадцятого століття. Ніякі фотографії Павловського палацу цього не замінять.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com