рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мармуровий палац в Санкт-Петербурзі

Культурна столиця Росії, як нерідко називають Санкт-Петербург, на весь світ славиться своїми розкішними палацами, серед яких і Мармуровий палац Культурна столиця Росії, як нерідко називають Санкт-Петербург, на весь світ славиться своїми розкішними палацами, серед яких і Мармуровий палац.

Мармуровий палац, зведений в 1785 році, нині є одним з найяскравіших пам'яток раннього класицизму на території Росії. До того ж він вважається першим петербурзьким будівлею, облицьованим природним каменем, за що, власне, його і назвали Мармуровим.

Цей палац був побудований за проектом видатного архітектора Антоніо Рінальді. Для створення неповторного пам'ятки архітектури, який спочатку планувався як подарунок фавориту Катерини II - графу Орлову, архітектор щедро використовував кольоровий мармур, щоб підкреслити пишність, ошатність і розкіш створеного творіння.

Сьогодні тут все - від зовнішнього фасаду до внутрішнього оздоблення - дивує своєю пишністю, ошатністю і пишністю. Зовнішній вигляд палацу особливо гарний: два його верхні поверхи оброблені світло-сірим гранітом, а нижній поверх за проектом Рінальді був облицьований рожевим гранітом.

Не менш красиві і внутрішні інтер'єри Мармурового палацу. Оскільки палац призначався для графа Орлова, то за бажанням імператриці внутрішнє оздоблення палацу мало відрізнятися мужністю і строгістю. Цим і пояснюється стриманість інтер'єру графських покоїв.

Внутрішній інтер'єр залів Мармурового палацу був просто чудовим. Головною прикрасою Орловського залу стали бюсти братів Орлових і барельєфи, що розповідають про їх діяннях. Неймовірно красивий і «Зібраний зал». Стіни цього залу були оббиті розкішним оксамитом і рясно прикрашені позолотою. Тут знаходилося чимало військових трофеїв, проте смисловим ядром цього залу став портрет імператриці, розміщений під різьбленим позолоченим балдахіном.

На окрему увагу заслуговує Галерея, в якій було зібрано понад 200 шедеврів живопису видатних західноєвропейських майстрів.

З 1992 року Мармуровий палац був переданий Російському музею. Нині тут регулярно влаштовуються експозиції та виставки, що відображають історію вітчизняного і зарубіжного мистецтва.

В околицях Мармурового палаці знаходиться безліч затишних ресторанів і кафе. Замовити столик в кращих ресторанах Санкт-Петербурга можна сайті www.peterburg.ru/restoran/raion/nevsky

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com