рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Антисвіти. Таганка. Висоцький

Потрапити в Театр на Таганці в 1969 році було непросто. Але мені пощастило: на роботі поширювали квитки, і серед них виявилося два на «Антисвіти». Правда, не дешеві і «з навантаженням» в Театр Радянської Армії, але зате і конкурентів не було. Купила і стала думати, кого «ощасливити». Згадала, що один симпатичний молодий чоловік, з яким робили лабораторні роботи в інституті, теж мріяв про Таганці. Подзвонила, запрошення було захоплено прийнято.
Початок вистави о 12 годині дня. Прийшла заздалегідь, щоб походити по фойє, все розглянути, перейнятися тим особливим відчуттям, яке виникає в театрі. Стою, чекаю. Мобільників тоді не було, а найближчий автомат виявився несправним. Прочекав до 11.58, в останню хвилину продала "зайвий квиточок" приїжджої дівчині, яка мало не розридалася від радості, - і вбігла в зал, коли вже погасили світло. Навіть програму купити не встигла, думала зробити це в антракті, але спектакль йшов два години без перерви. Вже потім дізналася, що в програмі двічі згадувався Володимир Висоцький: як автор музики і як актор.
Молодий, але вже відомий по «підпільним» записам, він першим з'явився на сцені, і по залу хвилею промайнуло: «Висоцький! Той самий? »Його вже знали в обличчя по фільму« Вертикаль », тільки там він був з бородою і виглядав старше. Але, коли зазвучав знайомий голос, сумнівів не залишилося:
Балотуються герої!
Час шукає собі герольда.
Слово всім - мудрецям і дурням.
І тут же зазвучала музика, і до актора підключився хор:
Дихає час, роззявивши урни
Виборчі та сміттєві.
Мікрофони і об'єктиви
Все фіксують об'єктивно -
Це буде не епатаж,
А протокольний репортаж!
Те, що відбувалося на сцені, не було схоже ні на один спектакль, які мені траплялося бачити. Пізніше це назвали відродженням поетичного театру. Однаково одягнені, як єдина команда, актори. Калейдоскоп сюжетів, незвичайна музика, дивовижне світлове оформлення ...
Чесно кажучи, творчість Андрія Вознесенського було мені не так близько, як, скажімо, Євгена Євтушенка і Роберта Рождественського. Але у виконанні Володимира Висоцького, Валерія Золотухіна, Веніаміна Смєхова та інших акторів, чиїх імен я тоді не знала, знайомі вірші, доповнені музикою, а часом і стали піснями, ставали міні-виставами. Марширували роботи, яким «ніколи думати, ніколи», плакала в автоматі дівчинка, що відчула «перший лід телефонних фраз», сповідалася перед смертю Мерилін Монро, а «кіт, як радіоприймач», ловив зеленим оком світ. Спектакль пройшов на одному диханні, і ось уже остання сцена, і всі учасники вимовляють хором заключні слова:
Світ - НЕ мотлох для аукціону,
Люди ми, а не ім'ярек.
Всі прогреси реакційні,
Якщо руйнується людина.
Не знаю, чи побував потім у Театрі на Таганці мій інститутський знайомий. Увечері з'ясувалося, що він не прийшов, тому що переплутав дні тижня. А я після вистави перечитала деякі вірші Андрія Вознесенського. Улюбленим поетом він для мене все-таки не став, але багато в його творчості стало більш зрозумілим.


рецензії

Добрий день, Валерія! У 1974 році до нашого міста приїхав театр на Таганці. Про творчість Висоцького я знала небагато, тоді мені більше подобався Магомаєв, а пісні Висоцького здавалися з жанрів дворових або тюремних. Волею випадку я потрапила на його виступ. Вийшов хлопчина середнього зросту, в розкльошують на ті часи брюках, приталенной сорочці, з модною чубчиком. Нічого особливого, але ось він заспівав - і зал затих, потім захвилювався, а я слухала його, затамувавши подих. Від нього йшла така енергетика, що тепер я зрозуміла, чому в цьому літньому кінотеатрі фанати навіть на дах залізли, щоб побачити і послухати його. Тоді я відкрила для себе нового Висоцького і стала прихильницею його таланту.
Перечитала Ваші педагогічні замальовки. Все так схоже, мабуть, така була система освіти. Схожий урок зі смаженою куркою був і в моїй практиці, тільки там головним компонентом уроку було яблуко.
Я іноді пишу і думаю, що нікому вже не цікаво, інші часи, інші цінності, але прочитала Ваші спогади з інтересом і зрозуміла, що писати треба для сучасників. Удачі Вам і натхнення.
Валентина Шнирьова 25.08.2017 23:03 Заявити про порушення Спасибі, Валентина. Пишу для таких читачів, як Ви, - уважних і вдумливих. Система освіти і зараз вельми своєрідна, виникають інші проблеми, але теж запрограмовані системою ... Якщо у Вас вистачить терпіння, почитайте мою повість "Шлях до вершини", це моя педагогічна біографія в алегоричній формі. Думаю, що схожі ситуації бували і у Вас.
Удачі Вам у творчості!
З повагою, Валерія.
просто Валерія 26.08.2017 8:25 Заявити про порушення Той самий?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com