рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як робиться машинна вишивка

Вишивка - один з найпопулярніших видів декору для виробів. Незважаючи на те що цьому ремеслу вже дуже багато років воно не втратило свою актуальність. При цьому вишивка отримала розвиток як в рукоділлі так і в легкій промисловості.

Оскільки вишивка досить копітка справа і вимагає великих витрат часу в легкій промисловості вишивальницю замінює спеціальна машина, якою управляє комп'ютер. Тому така вишивка називається або "комп'ютерна вишивка" або " машинна вишивка ". Або якщо бути більш точним то спочатку вишивка була машинної, а потім вона стала комп'ютерної.

При цьому вишивальні машини бувають різного типу і різної потужності. Ці машини призначені як для вишивки дорослої так і дитячого одягу . Потужність машини визначається кількістю вишивальних "голів". Вишивальна голова представляє собою модуль в якому встановлені голки з нитками різного кольору. У конкретний момент часу голова вишиває якійсь одній голкою, періодично змінюючи голки для зміни кольору вишивки. Під кожною головою є спеціальне кріплення для пялец. Самі п'яльця дуже схожі на п'яльця для вишивки в рукоділлі.

Найпопулярнішим виробником машин для вишивки є японська компанія Tajima. Вона надає повний спектр типів вишивальних машин, з кількістю голів вишивки від 1 до 18. Вартість такої машини з однією головою становить приблизно 20 000 $ - 25 000 $ і 60 000 $ для машини з 6-ю головами. Як правило на підприємстві легкої промисловості вишивка спочатку малюється дизайнером (модельєром) від руки, а потім з цього малюнку складається програма вишивки.

Програма вишивки є команди для вишивальної машини (стежки, зміна кольору, обрізка нитки і т / п /). Ви можете розробити програму для вишивки за допомогою наступних графічних редакторів: Tajima Puls, Wilcom. Така програма заноситься в пам'ять машини, після чого машина може вишити візерунок, який в ній запрограмований. При цьому якщо машина складається з декількох вишивальних голів, то що ви можете в неї "зарядити" кілька пялец з деталями тканини і візерунок буде повторений стільки разів скільки голів у машини відповідно стільки вишитих виробів вийде в кінці одного циклу вишивки.

Промислова машина може вишивати зі швидкістю до 1000 стібків в хвилину, в реальності швидкість виходить близько 800 стібків. Це пов'язано з тим, що машина скидає швидкість на довгих стежках, витрачає час на обрізку нитки і зміну голки. Як і рукоділлі в машинної вишивки існують різні техніки вишивки. Крім традиційної вишивки ниткою, промислові вишивальні машини вміють вишивати шнуром, паєтками (блискітками), аплікація, 3D вишивка і багато інших техніки.

Нитка для машинної вишивки відрізняється від звичайної швейної нитки. Нитка для вишивки трохи товщі, більш яскравий колір з блиском, нитка для вишивки істотно міцніше і фарба більш стійка до прання. Крім традиційних кольорових ниток, машинна вишивка може бути зроблена металізованою ниткою. Вишивка металізованою ниткою дуже схожа на вишивку золотом або сріблом.

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com