рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Правильний догляд за шкірою після засмаги

Що таке загар

  1. Що таке "загар"?
  2. Важливий догляд не тільки "до", але і "після" засмаги
  3. Поради для збереження краси шкіри влітку

Настає літо, і ми всі хочемо стати ще більш красивими, і багато хто мріє про засмаглій шкірі. Ми хочемо отримати заряд здоров'я на цілий рік, насолодившись морем, сонцем і свіжим повітрям. Як досягти бажаного без шкоди для здоров'я шкіри, і як зберегти якомога довше отриманий результат?

· · · Що таке "загар"? · ·

Цікаво, що ж таке загар за своєю суттю? Виявляється, це захисна реакція організму на вплив ультрафіолету. Крім потемніння шкіри організм реагує на перебування під сонцем ще й потовщенням рогового шару епідермісу. Це корисна інформація для осіб, схильних до вугрової хвороби: вони можуть помітити погіршення стану шкіри після інсоляції.

Як з'являється засмага? Спочатку відзначається первинне зміна кольору, обумовлене перерозподілом і молекулярними змінами в уже існуючому меланине. Другий етап засмаги відбувається поступово, протягом декількох годин і днів. У цей час посилюється синтез меланіну і його транспортування в клітки шкіри - кератиноцити. У людей зі світлою і дуже світлою шкірою (I, II тип шкіри по Фітцпатріку) генетично обумовлений синтез феомеланина замість звичайного еумеланіна. У феомеланина більш слабке і короткочасне захисну дію від ультрафіолету. При I і II фототип шкіри потрібно більш сильний захист від ультрафіолету і догляд за шкірою після сонця.

· · · Важливий догляд не тільки "до", але і "після" засмаги · · ·

Якщо фотозащіту почали використовувати вже багато, то про важливість догляду за шкірою після засмаги пам'ятають одиниці Якщо фотозащіту почали використовувати вже багато, то про важливість догляду за шкірою "після засмаги" пам'ятають одиниці. А його абсолютно не можна ігнорувати! Адже саме літній відпочинок поєднує в собі багато агресивних для шкіри факторів, головний з яких - ультрафіолет. Як краще доглядати за шкірою після засмаги, щоб зберегти її здоров'я, а заодно і шоколадний відтінок довше?

Не допускайте пересушування шкіри:

  • не слід відвідувати солярій відразу слідом за відпочинком на сонці;
  • не забувайте про водні процедури, особливо якщо ви купалися в солоній морській воді або у воді з додаванням хлору;
  • Не приймайте занадто гарячих ванн;
  • використовуйте щадні кошти для очищення шкіри.

Сонце, морська сіль або вода з хлором сприяють тому, що шкіра сохне і лущиться. Разом з лусочками епідермісу слущивается і загар. Засоби "після сонця" уповільнюють цей процес, і коричневий відтінок шкіри зберігається довше. Вони містять зволожуючі компоненти, антиоксиданти, рослинні екстракти, термальну воду. Завдяки їм шкіра, що зазнала ультрафіолетового опромінення, знову стане м'якою і еластичною.

Отже, яким арсеналом масок, флюїдів, кремів після засмаги ми маємо? Вибір засобів досить різноманітний.

  • Термальна вода ( Авен , Урьяж , Лібрідерм ) Наноситься після вмивання і перед нанесенням крему вранці, надлишки вологи видаляємо серветкою. Потім воду можна використовувати протягом дня з метою освіжити шкіру і після душа. Безпосередньо на сонці термальну воду не наносите: в цьому випадку краплі грають роль лінз, і на шкірі з'являються опіки.
  • Марка Авен пропонує відновлює Крем-гель після сонця , Причому є і окрема форма для дітей , Вікова категорія 3+. Зверніть увагу: дітям до 3 років категорично не рекомендується перебування під прямими сонячними променями!
  • серія Саніссім від фірми Ліерак призначена для профілактики фотостаріння: сонцезахисний тонізуючий флюїд з SPF 30 або 50 (В залежності від фототипу і інтенсивності УФІ) наноситься на обличчя, шию, область декольте, а відновлює сироватка на ту ж зону - після засмаги.
  • Бальзам-маска для волосся Пантенол марки Лібрідерм і маска Фітокератін марки Фіто пропонують догляд і відновлення для пошкодженого, в тому числі ультрафіолетом, волосся.

Незважаючи на великий набір засобів "до" і "після засмаги" уникайте тривалого перебування під прямими сонячними променями! Продовжуйте догляд "після засмаги" ще кілька днів по приїзду з відпустки, це поліпшить стан шкіри і довше збереже ваш загар.

· · · Поради для збереження краси шкіри влітку · · ·

Для профілактики фотоповрежденія шкіри після засмаги і для збереження її краси рекомендуємо виконувати нескладні правила.

  • Обмежуйте час перебування під прямими сонячними променями в пік сонячної активності - з 11:00 до 16:00.
  • Щодня використовуйте засоби фотозахисту в залежності від фототипу шкіри.
  • Забезпечуйте достатнє надходження в організм води, вітамінів Е, С, коензиму Q10 .
  • Грамотно застосовуйте засоби після засмаги.
  • Обмежуйте відвідування солярію.
  • Уникайте в перші пару тижнів процедур, що сприяють злущування шкіри: домашні маски з огірком, лимоном, відбілюючі засоби, відвідування сауни і лазні.
  • Уникайте травматичних, ін'єкційних процедур (пілінг, біоревіталізація) в перші 3-4 тижні після відпочинку на яскравому сонці. У шкірі запущений механізм посиленого вироблення меланіну, тому на будь-який більш-менш агресивна дія відповіддю може стати утворення пігментних плям. Також ці процедури не рекомендуються і за 2 тижні до планованої інсоляції. Застосовуйте м'які перевірені засоби для догляду за шкірою в цей період.
  • Якщо ви приймаєте будь-які ліки, підійдіть серйозно до перебування на сонці. Деякі з препаратів можуть підвищувати чутливість до ультрафіолету, і замість бронзового відтінку на шкірі буде сонячний опік і пігментні плями.

Сучасні стандарти краси зовсім не вимагають мати шкіру шоколадного відтінку. Кожен вирішує сам, засмагати йому чи ні. І якщо ви робите вибір на користь засмаги, давайте збережемо шкіру красивою, молодою і здоровою!

Що таке "загар"?
Як досягти бажаного без шкоди для здоров'я шкіри, і як зберегти якомога довше отриманий результат?
Як з'являється засмага?
Як краще доглядати за шкірою після засмаги, щоб зберегти її здоров'я, а заодно і шоколадний відтінок довше?
Отже, яким арсеналом масок, флюїдів, кремів після засмаги ми маємо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com