рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лазерна корекція: швидкий і ефективний спосіб відновити зір

Головним показанням до проведення лазерної корекції зору є бажання пацієнта бачити добре без окулярів і лінз.

За статистикою, 30% населення Казахстану (близько 6 млн. Чоловік) носять окуляри або лінзи. У більшості випадків причиною погіршення зору є аномалії рефракції ока - короткозорість (міопія), далекозорість (гіперметропія), астигматизм і ін.

Однак, сьогодні є метод, який може раз і назавжди позбавити людину від необхідності носити окуляри - лазерна корекція зору. Але чи всім вона потрібна? Які показання у даної процедури? Які сучасні технології лазерної корекції зору доступні казаха? І що не переплатити зайвого? Відповіді на ці питання ми отримали в скарбницю очних хвороб.

Відповіді на ці питання ми отримали в скарбницю очних хвороб

Лазерна корекція зору: кому і навіщо?

Лазерна корекція зору - це операція, спрямована на виправлення дефектів, які не становлять загрози здоров'ю людини. Головним показанням до проведення лазерної корекції зору є бажання пацієнта бачити добре без окулярів і лінз.

Які технології лазерної корекції зору доступні казаха?

На сьогоднішній день в Казахстані застосовуються найсучасніші технології лазерної корекції зору - Femto LASIK і ReLEx SMILE.

Femto LASIK є «золотим» стандартом в офтальмології. Дана технологія показана при: короткозорості від -0.5 до -14.0 діоптрій, далекозорості від +1.0 до +4.5 діоптрій і астигматизмі ± 6.0 діоптрій. Тривалість операції в fast-режимі - 15 секунд. Зір відновлюється протягом перших двох годин після операції.

ReLEx SMILE вважається найбільш щадним і безпечним методом лазерної корекції зору. Однак, список показань у нього значно менше: короткозорість - від -1.5 до -8.0 діоптрій і астигматизм - до +2.5 діоптрій. Процедура корекції двох очей займає в середньому 10-15 хвилин. Повне відновлення зору відбувається протягом 48 годин.

І Femto LASIK, і ReLEx SMILE не вимагають госпіталізації пацієнта. В цей же день пацієнти можуть повернутися до своїх повсякденних справ.

Яку методику вибрати?

З абсолютною впевненістю можна сказати - обидва методи однаково хороші. Вони розрізняються ціною (ReLEx SMILE дорожче), технікою проведення, розміром розрізу рогівки і незначно періодом відновлення. Кожна технологія має свої показання, а й Femto LASIK і ReLEx SMILE однаково ефективні. Якщо пацієнту за показаннями підходять обидва методи, вибір залишається тільки за ним.

Протипоказання

Протипоказання до операції завжди визначає лікар. Вони можуть бути хірургічні, наприклад, занадто тонка рогівка ока, і загальні, наприклад, цукровий діабет. До протипоказань відноситься і занадто важка ступінь міопії, при якій операція буде неефективна. Також недоцільно проведення лазерної корекції зору дітям, молодше 18 років, в силу того, що анатомічно очей ще не сформувався і результат операції може виявитися тимчасовим.

Як не допустити рецидиву?

Ні для кого не секрет, що ризик рецидиву в хірургії є завжди, проте, щодо нових методик лазерної корекції зору, він мінімальний. Головна причина рецидиву - це недотримання лікарських рекомендацій: у перший місяць після операції рекомендується виключити важкі фізичні навантаження, утриматися від відвідування гарячої лазні та басейну.

Боляче чи ні?

Відповісти на це питання об'єктивно не можна. Відчуття кожного пацієнта індивідуальні і залежать від порога чутливості. Сама процедура корекції, як правило, не викликає хворобливих відчуттів, хоча деякі пацієнти відзначають дискомфорт протягом нетривалого часу після операції.

Приходьте на діагностику за адресою: Алмати, вулиця Толі бі, 95а (на розі вулиці Байтурсинова).
Телефон: +7 (775) 007 01 00; +7 (727) 279 54 36


Більше новин в Telegram-каналі «Zakon.kz» . Підписуйся!

Але чи всім вона потрібна?
Які показання у даної процедури?
Які сучасні технології лазерної корекції зору доступні казаха?
І що не переплатити зайвого?
Лазерна корекція зору: кому і навіщо?
Які технології лазерної корекції зору доступні казаха?
Яку методику вибрати?
Як не допустити рецидиву?
Боляче чи ні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com