рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вода з пелюсток троянд

  1. Рожева вода
  2. Косметика Morjana з рожевою водою
  3. брошура:

22.07.2017 22

Фахівці французької компанії Morjana використовують у виробництві косметичних засобів все природні багатства, якими славиться королівство Марокко. Крім знаменитого арганового масла, яке входить до складу практично всіх продуктів Morjana, в формулу препаратів часто вводиться рожева вода, цілющі властивості якої стали відомі завдяки перському філософу і лікаря Авиценне ще в вікопомному 11-му столітті. Один зі своїх праць про медицину знаменитий учений повністю присвятив лікувальними можливостями троянди. Дбайливо зібравши багатовікові східні секрети краси і з'єднавши їх з сучасними технологіями виготовлення професійної косметики з натуральних компонентів, виробники марки Morjana створили лінію високоефективних засобів для особи, тіла і використання в хаммамі, а також багату палітру масажних масел.

Рожева вода

Засіб споконвіку використовувалося східними жінками для додання обличчю здорового і яскравого кольору, а тілу ніжного і стійкого аромату Засіб споконвіку використовувалося східними жінками для додання обличчю здорового і яскравого кольору, а тілу ніжного і стійкого аромату. Чи не втратила рожева вода популярності і в наш час. До її складу входить ефірна олія троянди і дистильована вода. Але щоб отримати рожеву воду, недостатньо просто змішати воду і масло, для її приготування використовується складний алгоритм. Її рекомендується застосовувати в якості води для вмивання вранці і демакіяжу увечері, це благотворно позначається на тонусі і еластичності шкіри. Рожевою водою розбавляють сухі порошкові маски, її додають у склади для обгортань, використовують для заспокійливих і освіжаючих компресів, в тому числі в делікатній зоні навколо очей. Рожеву воду часто можна зустріти в складі засобів для засмаги - крім захисту від сонячних променів, вона забезпечує і належну ступінь зволоження шкіри.

Косметика Morjana з рожевою водою

У серії продуктів для особи є молочко для демакіяжу з рожевою водою. Засіб рекомендовано для всіх типів шкіри, включаючи гіперчутливу. Воно делікатно очищає епідерміс від забруднень і косметики, перешкоджаючи відчуття сухості. Дія молочка посилюється лосьйоном «Рожеві перли» з рожевою водою і екстрактом фініка. Він ефективно заспокоює і освіжає шкіру, даруючи їй стійкий рожевий аромат.

Також в лінії представлена ​​маска «Гель-маска медова», в складі якої, крім меду та рожевої води, присутні Арганова масло, гіалуронова кислота, алое вера, рослинні кераміди і екстракт фініка. Вона призначена для інтенсивного зволоження і живлення і застосовується навіть в зоні навколо очей. Особливо показана для сухої і збезводненої шкіри. Активні компоненти маски будуть проникати глибоко в шкіру після використання скрабу під назвою «Скраб з блиском». Він м'яко відлущує омертвілі частинки епідермісу, видаляє забруднення, має пом'якшувальну і зволожуючу дію. У складі продукту рожева вода, Арганова масло, масло каріте і пудра шкаралупи кісточок арганового дерева.

Для використання в хаммамі пропонується лосьйон «Рожева вода», що підходить і для особи, і для тіла Для використання в хаммамі пропонується лосьйон «Рожева вода», що підходить і для особи, і для тіла. Цей гіпоалергенний продукт корисний навіть для самої чутливої ​​і реактивної шкіри. Він очищає, зволожує і тонізує епідерміс. Засіб на 100% складається з води марокканської троянди.

У серії продуктів для волосся варто звернути увагу на маску «Інтенсивне очищення». В її складі рожева вода, гассулі і ефірне масло дикої пупавки. Вона створена спеціально для жирного волосся і для шкіри голови, схильної до появи лупи. Волосся м'яко очищаються без пошкодження їх структури, а в шкірі голови нормалізується діяльність сальних залоз. Маска володіє протизапальними і антибактеріальними властивостями.

Використовуючи багатющі можливості натуральної косметики з самого серця Сходу, можна надовго зберегти красу і здоров'я особи, тіла і волосся. А ніжні пахощі марокканської троянди стане невід'ємною частиною ритуалів по догляду за собою.

брошура:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com