рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як встановити картинку на робочий стіл в windows 7 (виндовс 7)?

  1. Ще по темі:
Навігація Перше, що ми бачимо після того, як завантажився комп'ютер і включився монітор - картинка робочого столу. Її ще називають фоновим малюнком або шпалерами. При установці Windows в якості шпалер використовується стандартне зображення. При цьому не кожен користувач, особливо, початківець, знає, що при бажанні можна змінити фоновий малюнок. Навіть в базовому комплекті Windows для цього є набір з декількох варіантів. Правда, великої різноманітності від них чекати не варто, але ж для цих цілей допускається використовувати будь-яку картинку. Розповімо, як можна поміняти стандартні шпалери на робочий стіл на свої.
Навіщо взагалі це потрібно?
Шпалери на робочий стіл - це не просто спосіб заповнювати і урізноманітнити вільний простір монітора. За великим рахунком це вираження внутрішнього світу користувача, його особистісного «Я», в якому сконцентровані смаки, уподобання, стиль і т.д. Є у них і практична функція - налаштовувати на роботу або, навпаки, розслаблювати в залежності від того, для чого найчастіше використовується комп'ютер.
Саме тому так важливо вміти налаштовувати фонове зображення на робочому столі. До речі сказати, якщо за одним комп'ютером працюють кілька людей, то для таких випадків система Windows передбачає можливість установки персоналізованої теми для кожного з них.
Картинки бувають різні
Перед тим, як переходити до опису безпосередньо процедури зміни шпалер, варто згадати про те, що для цих цілей підходить далеко не кожне зображення. Перш за все, це стосується розміру картинки, особливо, співвідношення висоти і ширини.
Якщо фото надто широке або, навпаки, вузьке, то майстер установки буде розтягувати її або стискати. При цьому висота залишиться незмінною і в результаті фоновий малюнок робочого столу буде спотвореним. Природно, споглядання подібного «убозтва» настрою не додасть. Те ж саме можна сказати про висоту, яка при не відповідність буде підганяти.
Друга важлива характеристика - дозвіл. Для тих, хто не знає, дозволом називається кількість пікселів, тобто маленьких точок, кожна з яких має свій колір. Чим більше пікселів в 1 квадратному дюймі, тим вище дозвіл і, відповідно, тим чіткішим виходить зображення. Якщо дозвіл обраної картинки буде занадто мало, то робочий стіл вийде розмитим плямою.
Тому для фонового малюнка найкраще використовувати спеціальні картинки, розміри і дозвіл яких вже підігнані під необхідні стандарти. Знайти та завантажити їх можна на тематичних сайтах, де вони розміщуються у відкритому безкоштовному доступі.
Якщо ж хочеться встановити на робочий стіл щось авторське, наприклад, фото коханої дівчини, то спочатку доведеться обробити файл в фотошопі, надавши йому необхідні параметри висоти і ширини.
Вибір заставки в операційній системі Windows 7
Почнемо зі стандартного способу, який описується в більшості навчальних посібників. Для того, щоб ініціювати процедуру зміни фонової картинки, потрібно натиснути правою кнопкою миші на будь-якому вільному від ярликів місці робочого столу. У цьому випадку «з під стрілки» випаде невелике віконце контекстного меню. Воно містить близько десятка різних команд, серед яких буде пункт «Фон робочого столу».
Потрібно навести на цей напис курсор і клацнути, в результаті чого відкриється нове вікно. У ньому необхідно знайти рядок «Розташування файлу». Якщо спроба змінити малюнок робочого столу робиться вперше, то за замовчуванням система відправляє користувача в папку, де зберігаються файли зі стандартного набору.
Однак, як уже говорилося, вибір там не дуже-то великий. Разом з тим, можна використовувати практично будь-який графічний файл, за винятком деяких розширень, які на комп'ютерах звичайних користувачів зустрічаються вкрай рідко.
Щоб встановити власну картинку, слід натиснути кнопку «Огляд», знайти потрібний файл, виділити його, потім натиснути «ОК». Відкриється інше діалогове вікно під назвою «Шпалери робочого столу». Тут також потрібно натиснути «ОК», після чого шпалери будуть встановлені.
Є простіший варіант. Досить відкрити картинку в програмі, призначеної для перегляду зображень, клацнути на ній правою кнопкою миші і в контекстному меню вибрати пункт «Зробити фоном робочого столу».
Вибір заставки в операційній системі Windows Vista
Перший крок в даному випадку такий же, як і у випадку з Windows 7 - правий клік мишею на вільному просторі робочого столу. Потім, зі списку контекстного меню слід вибрати пункт «Персоналізація», а потім - «Шпалери робочого столу».
Далі, за допомогою кнопки «Огляд» відкривається вікно пошуку, в якому користувач може вибрати потрібний файл. Завершальний крок - подвійний «ОК», спочатку в діалоговому вікні, а потім у вікні з заголовком «Шпалери робочого столу».
Описані системи Windows 7 і Windows Vista на сьогоднішній день є найбільш популярними. Хоча є й інші досить поширені операційні системи, наприклад, MacOS або Linux. Однак, окремо розглядати процедуру зміни фонового малюнка для кожної них не має сенсу, так як всі вони побудовані на одному і тому ж принципі, а відмінності зводяться лише до незначних деталей.
Петро, ​​www.kak-sdelat.su


Google

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.


Ще по темі:



» Роздрукувати .. » Відгуки і коментарі (0) »
Популярне Навіщо взагалі це потрібно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com