рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як створити тему Windows 7 зі шпалерами слайдшоу

  1. 1. Підготовка фотографій для майбутньої теми Windows 7
  2. 2. Вказівка ​​фотографій слайдшоу в темі Windows 7
  3. 3. Збереження теми у файлі .themepack

У Windows 7 є дуже гарний режим зміни шпалер робочого столу в режимі слайд-шоу У Windows 7 є дуже гарний режим зміни шпалер робочого столу в режимі слайд-шоу. Однак через кілька місяців мені набридли стандартні теми, так само, як набридли теми Windows 7 з Інтернету . І я перейнявся створенням своєї теми Windows 7, зі своїми фотографіями, квітами тощо І все виявилося набагато простіше, ніж можна подумати спочатку.

Самі теми зберігаються в файлі з розширенням «.themepack», який являє собою звичайний cab-архів. Власне ось опис його структури:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb773190(VS.85).aspx

Звичайно ж, можна було згенерувати цей файл і самостійно, але якось ліниво було, і я вирішив пошукати спосіб простіше, наприклад, за допомогою якої-небудь програми. А виявилося, що Windows 7 сама вміє створювати ці файли. Пропоную нижче покрокову інструкцію, як це зробити.

1. Підготовка фотографій для майбутньої теми Windows 7

Відберіть необхідні фотографії: вони повинні бути з розширенням не менше ніж дозвіл вашого екрану, наприклад, 1280 x 1024. Якщо розмір фото буде менше, фотографія почне «розтягуватися» і «замилюватися», що дуже негарно. Більш того, дуже добре попередньо за допомогою графічного редактора (Photoshop або безкоштовний Paint.Net ) Додати фотографії різкості - це дуже ефектно виглядає.

Скопіюйте всі фотографії в якусь окрему папку в «Мої зображення», так їх буде легше вибирати на наступному кроці. Якщо для вас важливий порядок показу фотографій, перейменуйте їх так, щоб вони йшли в потрібному порядку при сортуванні по імені файлу.

2. Вказівка ​​фотографій слайдшоу в темі Windows 7

Клацніть правою кнопкою миші по вільному місцю робочого столу і виберіть пункт меню "Персоналізація"

Клацніть по пункту «Фон робочого столу»

Вкажіть розташування своїх фотографій і відзначте їх:

Вкажіть режим зміни фотографій:

Власне, все! Натисніть кнопку [Зберегти зміни]

Також рекомендується вибрати пункт «Колір вікна» (див. Вище) і підібрати відповідний колір під колірну гамму ваших фотографій. Аналогічно можна налаштувати і звуки і заставку вашої теми.

3. Збереження теми у файлі .themepack

У вікні персоналізації оберіть пункт «Зберегти тему» ​​і введіть будь-яке ім'я вашої теми. Далі щеклніте по значку своєї теми правою кнопкою мишки і виберіть «Зберегти тему для загального доступу»

А ось тепер дійсно все! Отриманий файл можна опублікувати десь в Інтернеті і радіти його скачуванням, які можна промоніторити за допомогою Google Analytics, але це вже зовсім інша історія ...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com