рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняний одяг для дітей

Весна - довгоочікуване пору року не тільки для дорослих, але і для малюків Весна - довгоочікуване пору року не тільки для дорослих, але і для малюків. Так хочеться швидше побачити зелену травичку і насолодитися теплими променями сонечка! З настанням весни перед батьками також постає питання покупки дитячого одягу і взуття, відповідної пори року.

Сучасна дитяча одяг, призначена для сезону «весна-літо» може бути абсолютно будь-який. Єдине неписане правило, якого намагаються слідувати всі дизайнери і виробники - весняна одяг для дітей повинна бути яскравою. Іноді в гардеробах юних модників зустрічаються, здавалося б, непоєднувані кольори. Однак після однотонних зимових моделей це якраз те, що потрібно.

У даній статті ми поговоримо про те, яку дитячий одяг вам слід придбати на весну, і які предмети повинні бути в гардеробі кожної дитини.

Джинсовий одяг

У всі часи найбільш популярними серед хлопців різного віку залишаються джинси. Джинси - це універсальні штани, які можна одягати в будь-яких ситуаціях, як на прогулянку з друзями, так і на святковий захід.

У деяких школах також не забороняється носіння джинсового одягу темних кольорів. Для вулиці ж в магазинах є величезна різноманітність яскравих моделей з принтом, аплікаціями або штучними потертостями. Дівчата можуть вибрати джинси в стилі «гранж» - з мереживом або бахромою.

Також серед хлопців популярна і інший одяг із джинсової тканини. Численні джинсові сорочки, жилетки, спіднички, сукні, шорти та комбінезони не тільки красиві і зручні, але і досить міцні і довговічні, завдяки чому вони користуються заслуженою популярністю серед юних модників і модниць і їх батьків.

Толстовки і водолазки

Абсолютно незамінними предметами одягу для дітей на весну є толстовки і водолазки. Водолазка володіє завищеними комірцем, який можна згорнути в кілька шарів, тим самим прекрасно захистивши шию від пронизливого вітру. Крім того, у продажу можна зустріти водолазки абсолютно на будь-який смак - як однотонні, так і різнокольорові, смугасті, в клітинку, з візерунками або аплікаціями. У нинішньому сезоні дуже популярні водолазки і інші предмети одягу з етнічними мотивами.

Для прохолодних весняних днів відмінно підійдуть толстовки з флісовій підкладкою. Ці кофти давно витіснили з шаф традиційні светри, адже вони дуже м'які, теплі і зручні. Толстовку в будь-який момент можна зняти, якщо стало жарко - деякі моделі мають зручну блискавку, а інші - широкий комір.

Трикотаж і в'язані речі

В'язані речі, напевно, не вийдуть з моди ніколи. Та й коли їх одягати, як не навесні? Сезон «весна-літо» готує для дітей та їх батьків в'язаний одяг на всі випадки життя - від теплих светрів до тоненьких суконь для дівчаток, пов'язаних гачком.

В'язані речі красиві, зручні, в теплу погоду в них не жарко, а в прохолодну - не холодно. Звичайно, не варто надягати товстий светр в теплий сонячний день, але серед розмаїття дитячого трикотажу та в'язаних речей завжди можна підібрати підходящий гардероб. Будь-яку весняний одяг для дітей можна по-різному комбінувати один з одним, щоразу отримуючи все нові цікаві образи. Підключіть фантазію і уяву, і ваша дитина буде наймоднішим серед своїх друзів.

Та й коли їх одягати, як не навесні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com