рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняний манікюр 2018: топ-9 стильних ідей

Навесні хочеться наповнити своє життя яскравими фарбами, квітами і новими емоціями, але відійти від холодної пори року не так просто, як може здатися, тому звикати до теплих днях кожній дівчині допоможуть навіть такі маленькі деталі, як манікюр.

Редакція LeMonade зібрала для своїх читачок топ-9 стильних ідей манікюру, які ідеально підійдуть для весняного сезону:

1.Розовие відтінки і квіти

Квітковий принт вважається однією з головних б'юті-тенденцій весни 2018 року. Тому сміливо малюйте на своїх нігтях милі квіточки.

Також на піку популярності рожеві відтінки, які прекрасно поєднуються з квітковим принтом. Радимо звернути увагу на лілові, ніжно-бузкові і лавандові кольору, так як вони зараз в тренді.

Навесні хочеться наповнити своє життя яскравими фарбами, квітами і новими емоціями, але відійти від холодної пори року не так просто, як може здатися, тому звикати до теплих днях кожній дівчині допоможуть навіть такі маленькі деталі, як манікюр

Весняний манікюр 2018: топ-9 стильних ідей. Фото: instagram

2. Небесно-блакитні відтінки

Темні відтінки варто залишити в зимовому сезоні, а замінити їх слід пастельними і ніжними квітами. Ніжно-блакитна кольорова гамма прекрасно гармонує з сріблястими елементами, наприклад, блискітками або візерунками, а також з квітковим принтом.

Ніжно-блакитна кольорова гамма прекрасно гармонує з сріблястими елементами, наприклад, блискітками або візерунками, а також з квітковим принтом

Весняний манікюр 2018: топ-9 стильних ідей. Фото: instagram

3. Класичний весняний манікюр

Якщо мова заходить про весняну класиці, то пам'ятайте, що ці розмови абсолютно не про червоні відтінках. Навесні цей термін традиційно означає білий колір. Подібний манікюр виглядає стильно і дуже красиво, проте пам'ятайте, що це покриття вимагає особливого зусилля, тому довірте свої нігті професіоналу своєї справи.

Подібний манікюр виглядає стильно і дуже красиво, проте пам'ятайте, що це покриття вимагає особливого зусилля, тому довірте свої нігті професіоналу своєї справи

Весняний манікюр 2018: топ-9 стильних ідей. Фото: instagram

Нагадаємо, що раніше LeMonade писав про модні тенденції манікюру 2018.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com