рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити самостійно макіяж для весняної фотосесії на вулиці

Свіжа і яскрава весняна травичка, квітучі дерева і блакитне небо стають сприятливим грунтом для реалізації всіляких ідей.
І якщо природа, яка пробуджується після довгого зимового сну, завжди виглядає в кадрі чудово, жінки дуже часто розчаровуються, побачивши себе на знімку. Для того щоб отримати в результаті фотосесії очікуваний результат і побачити на фотографіях себе в яскравому, неповторному і запам'ятовується образі, до зйомки необхідно ретельно підготуватися. Одним з моментів, яким слід приділити особливу увагу, є макіяж.
Професійні стилісти з великим досвідом роботи напевно не раз робили макіяж моделям для фотозйомки на природі, вони присвячені в усі тонкощі і нюанси цієї майстерності. Правильно підібрати косметику і зробити макіяж можна і самостійно, дотримуючись певних правил.
Особлива увага до шкіри
Об'єктив фотокамери як ніби на зло підкреслює всі недоліки шкіри: нерівності, дрібні зморшки, почервоніння і пігментацію. Для того щоб виглядати в кадрі молодою, свіжою і чарівною, необхідно подбати про красу шкіри. За допомогою декоративних косметичних засобів можна замаскувати все недосконалості шкіри. Перш ніж нанести основу під макіяж і тональний засіб, шкіру необхідно ретельно очистити. Тональні засоби краще вибирати матирующие, адже жирний блиск особи анітрохи не прикрашає фотографію. Якщо на шкірі присутні пігментація, почервоніння і будь-які інші дефекти, для їх маскування можна використовувати спеціальний коректор. Завершальні моменти - нанесення пудри і розставляння акцентів за допомогою рум'ян.

Свіжа і яскрава весняна травичка, квітучі дерева і блакитне небо стають сприятливим грунтом для реалізації всіляких ідей
Акцент на очах
Роблячи макіяж для очей для вуличної фотосесії, слід відмовитися від декоративної косметики з перламутром і блискітками, інакше світлові відблиски можуть зіпсувати знімки. Переважно всього вибирати натуральні неяскраві відтінки тіней, які додадуть погляду глибину і виразність. Світлі тіні створять ефект блеклости, вони не найкращим чином підходять для фотосесії на природі. Готуючись до зйомки на вулиці навесні, можна купити палітру тіней, яка стримає шоколадний, карамельний, бежевий або темно-сірий кольори. Модні палітри шукайте на сайті Навесні жінка відкривається для експериментів. Чому б не додати до образу яскравих фарб і не використовувати в макіяжі яскраві блакитні, оливкові, теракотові і навіть помаранчеві відтінки? Завжди є можливість купити палітру тіней з десятьма і більш квітами, серед яких будуть такі, які найкращим чином підійдуть для фотосесії.
Чи не загубитися на фоні весняної природи допоможуть підводка для очей і чорна туш для вій.
поцілунок весни
Для фотосесії на вулиці протипоказані блиск для губ і помади з перламутром. Найбільш прийнятний варіант - матова помада насиченого відтінку на тон темніше натурального відтінку губ. Облямівку губ слід виділити олівцем під колір помади.
Доглянуті руки - запорука успіху

На фотографії стають видні ті недосконалості, яким іноді не надається особливе значення. Набагато легше упорядкувати нігтики на руках, ніж потім витрачати багато часу на редагування фотографій. Неідеальний манікюр і навіть нерівні нігті можуть істотно зіпсувати кадр. Лак для нігтів, колір якого не збігається з іншою палітрою на фото, також може внести дисгармонію. Ідеальне рішення для фотосесії - наростити нігті гелем під французький манікюр.


В кадрі - натуральність

Зазвичай макіяж для фотосесії робиться яскравим, з використанням таких відтінків, які б дівчина не ризикнула носити в повсякденному житті. Це справедливо для зйомки в приміщенні, де більш природний макіяж ризикує загубитися під світлом софітів і спалаху. На вулиці ж, тим більше, навесні, в макіяжі повинні бути присутніми натуральні, звичні відтінки. Тільки тоді образ на знімку буде природним і гармонічним.Тегі:

Чому б не додати до образу яскравих фарб і не використовувати в макіяжі яскраві блакитні, оливкові, теракотові і навіть помаранчеві відтінки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com