рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Олександр Васильєв в «Наодинці з усіма» відкрив всі таємниці

19:29, 24.03.2015

розмова « Наодинці з усіма »у Юлії Меньшової видався в ефірі від 24 березня вельми цікавим: в студію прийшов історик моди Олександр Васильєв, провідний іншого популярного шоу Першого каналу - « Модний вирок ». Васильєва супроводжував його незмінний супутник - чарівний чорний мопс Котик.

Ведучий «Модного вироку» розповів, що всі його різкі висловлювання на адресу зовнішнього вигляду деяких зірок нашого шоу-бізнесу, редагуються - взагалі-то звучать його рецензії куди жорсткіше. Хоча куди вже суворіше! Так, за жирною двійці він поставив Наташі Корольовій з вишенькою на голові і її мамі Людмилі Поривай в головному уборі у вигляді гамбургера. І розніс в пух і прах наряди співачки Лоліти ...

І розніс в пух і прах наряди співачки   Лоліти

До речі кажучи, Юля Меньшова повідомила Олександру Олександровичу, що все розкритиковані їм зірки відмовилися давати будь-які коментарі. Від коментарів відмовилася і сама Меньшова.

А ось історик моди розвів руками і заявив, «подколи» Юлію: «Правильно! А що, ви не згодні зі мною? .. А ви і не повинні давати коментарів, тому що ви сидите тут, і у вас дуже гарне крісло. Але я, перечитуючи сказане, підписуюся по кожним словом! »

На думку Меньшової, зірки ображені. А на переконання Васильєва - бояться, що буде знову перепалка. Однак єдине бажання Олександр Васильєва - щоб наші співачки були щасливі і одягалися красиво. А ще - щоб нашою країною пишалися і не говорили, дивлячись на наших виконавиць: «Яка вульгарна публіка ... Ну що це за портові дівчата ?!»

А ось хто послухав поради модного критика, так це Надія Бабкіна . Співачка, як розповів Васильєв, зізналася йому якось: «Сашка, взагалі не можу дивитися на те, яка я раніше була ...»

Також Олександр Олександрович спробував переконати тих, хто вважає, що він рафінований естет: він вирішує сам все побутові проблеми, ходить часто в ЖКГ, обожнює щось склеювати, чистити, ремонтувати. І взагалі, він дуже домовитий і прекрасно готує. Крім цього, телеведучий зізнався, що список бажаючих завоювати його серце «просто величний», і багато хто хоче взяти його нахрапом.

Тільки ось Олександра Васильєва так просто не візьмеш: «Що б я робив, якби був одружений? Я б розлучився скоріше! »А поки він пропонує прихильницям ... просто попити чайку.

А що, ви не згодні зі мною?
Ну що це за портові дівчата ?
Тільки ось Олександра Васильєва так просто не візьмеш: «Що б я робив, якби був одружений?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com