рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вінніця.info | Густі або тонкі: вибираємо брови по формі обличчя

Професійні стилісти кажуть: якщо немає часу на макіяж, просто накрасьте брови. Дійсно, брови додають обличчю виразність і індивідуальність. Красиві брови перетворюють людину в суперзірку, а недоглянуті, навпаки, здатні зіпсувати саму чудову зовнішність. Як створити ідеальну форму брів в залежності від форми обличчя, розповіли експерти культового бренду Мейбелін .

Все індивідуально і добре в міру

Форма брів залежить від форми особи і інших індивідуальних особливостей зовнішності жінки. Так, відповідно до сучасних модним канонам, ширина брови біля основи повинна приблизно дорівнювати ширині верхньої губи. Але можливі винятки з цього правила. Якщо ваші очі не дуже великі або брови розташовані близько до них, зробіть брову трохи тонше. У першому випадку широкі брови візуально зменшують очі, а в другому надають особі похмуре вираження. Брови розташовані далеко від очей? Зробіть їх трохи ширше - це врівноважить пропорції особи.

Корекція брів за допомогою косметики

Якщо вам потрібно істотно змінити форму брів, краще звернутися до професіоналів. Але можна і попрацювати вдома за допомогою олівця. Так, наприклад, двосторонній олівець для брів Броу Сатин , Прекрасно вирівняє і наповнить брову, завдяки тому, що з одного боку це - тонкий механічний олівець для додання чіткої симетричною лінії, а з іншого аплікатор з подрібненими матовими тінями, якими можна ідеально заповнити прогалини там, де необхідно і розтушувати.

Яка форма брів підійде саме вам

Яка форма брів підійде саме вам

Перш ніж приступити до корекції брів потрібно визначиться з тим, яка у вас форма обличчя.

  • При овальної форми обличчя ідеальним варіантом стануть горизонтальні злегка закруглені брови. Не потрібно робити занадто різкий злам і піднімати його високо, це додасть обличчю здивований вираз. Не переборщити з шириною брови. Надмірно широкі горизонтальні брови зроблять ваш погляд похмурим.
  • Якщо у вас подовжена форма особи, ваше завдання зробити його візуально ширше і пропорційніше. Тонкі і високо підняті брови не для вас, так само як і вигнуті дугою. Брови повинні бути достатньо широкими, довгими і ідеально прямими.
  • Круглолицим красуням ідеально підходять не дуже довгі брови з помітним зламом і тонким кінчиком. Саме така форма зробить особа візуально вже. А ось закруглені брови, що повторюють форму обличчя, зроблять його ще кругліше.
  • Квадратне обличчя з прямими лініями скул і щелепи пом'якшить закруглена дугоподібна форма брів без помітного зламу. А ось тонкі гострі брови зроблять обличчя ще жорсткіше.
  • Обличчя у формі сердечка характерно гострими кутами скул і підборіддя. Врівноважити пропорції допоможуть брови врозліт - трохи підняті брови з плавним вигином. А ось прямі брови тільки нашкодять.

Якщо вам здається, що ви знайшли свою ідеальну форму, поекспериментуйте і жирно наведіть її олівцем. Навіть якщо в такому перебільшеному вигляді ваше обличчя змінилося на краще, сміливо корегуйте брови по наведеної формі за допомогою пінцета і косметичних засобів.

Брови розташовані далеко від очей?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com