рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Види брів - фото і відео

  1. Види брів за кольором
  2. Підбираємо колір брів, з огляду на цветотип зовнішності

Існує чимало різновидів брів. Не можна сказати, що будь-яка з них подібна ідеалу. Ідеал в цьому випадку повинен бути у кожного свій, адже кожна з них підходить певному зовнішньому типажу. Кожному потрібно вирішити для себе, якими мають бути їх ідеальні брови .

Одна з найвідоміших різновидів - зламана. Багато хто вважає, що завдяки своїм лініях, вона має право називатися одним із найпривабливіших. Вона складається з двох чітких ліній. Перша з них - пряма і довга, її кінчик знаходиться у верхній точці. Друга лінія опускається від нижньої точки і трохи коротше першої.

По густоті такі бровки можуть бути різні. Вони виглядають ефектно і трохи потовщеними, і трохи тонкими. Головне, щоб кінчик опинявся загостреним, а злам - помітним.

Дуги або арочні бровки - то, що відрізнялося популярністю і вважалося еталоном в той час, з яким зараз асоціюється стиль ретро. Вони являють собою плавну дугу без підйому. Кінчики знаходяться на одному рівні. Така форма цілком доречна і в наш час, якщо тільки половина дуги біля перенісся буде товщі, ніж інша половина.

Подібна різновид - дуга з підйомом. Цю форму можна назвати середньої між зламаним і дугоподібної. Виглядає вона як плавна дуга з підйомом на найвищій точці. Їй потрібно було плавно опускати, а її кінчик - загострюватися і перебувати трохи вище підстави.

Дуже популярний різновид - горизонтальні бровки. Актуальність цієї форми пояснюється здатністю візуально робити гущі навіть мала кількість волосків. Ніяких зламів немає. Важлива умова - загострений кінчик.

Важлива умова - загострений кінчик

повернутися до меню ↑

Бровки зі зламом - відмінний варіант для власників овальних і круглих осіб. У першому випадку їм вдасться виділити красу особи, а в другому - скорегувати зайві обсяги. Чималу роль тут відіграє вибір товщини і довжини. Якщо личко кругле, краще віддати перевагу потовщеним і трохи подовженим брів , Адже вони відвернуть увагу від округлості. А витончений овал можна виділити не менше витонченим і більш тонким обрамленням очей.

Плавні дуги - то, що скоректує вугласте прямокутне або квадратне обличчя. Але, тільки в разі дотримання важливих умов. Перше - помірна товщина і ніяких «ниточок». Друге - природність. Велика помилка - тонкий темний татуаж.

Дуги з підйомом - варіант корекції трикутного особи. Така цікава лінія зверне на себе увагу і приховає вигідним чином розширену верхню частину обличчя. Особливих рекомендацій. Єдина умова - чим більший риси, тим товщі повинні бути лінії.

Видовжене обличчя чудово прикрасять горизонтальні лінії. Їх природність - обов'язкова умова. І, тут дуже важливо скорегувати довжину, адже якщо вона виявиться не придатною, ніякого позитивного ефекту чекати не варто.

І, тут дуже важливо скорегувати довжину, адже якщо вона виявиться не придатною, ніякого позитивного ефекту чекати не варто

повернутися до меню ↑

Види брів за кольором

Мабуть, найпопулярніший колір - коричневий. Він може бути як майже бежевого, так і глибокого каштанового відтінку. Зазвичай, він досягається за рахунок використання косметичних засобів, так як люди народжуються з ним не так часто, особливо, якщо він насичений. Він неймовірно популярний за рахунок здатності надавати виразність. Але, виглядає красиво він лише в тому випадку, коли в ньому немає неприродних червоних нот.

Сірий і русявий колір - те, що не менш популярне, ніж коричневий. Тільки популярність тут досягається за рахунок природного фактора, адже з ним дуже часто народжуються. Цей кольору мають стільки ж відтінків варіацій, скільки існує відтінків русявого волосся.

Чорний колір - то, що не користується такою ж завидною популярністю в цьому випадку, як коричневий і сірий. Причина - йде далеко не всім. Якщо вам не пощастило народитися з ним, в більшості випадків варто віддати перевагу йому інший світліший тон.

Руді бровки зустрічаються вкрай рідко. По-перше, тому що рудоволосих в світі не так багато. По-друге, тому що якщо ви не фарбували волосся в настільки яскравий колір. Потреби фарбувати брови в нього немає. Він має великий спектр відтінків, і може являти собою як тон темної міді, так і тон осіннього листя.

Він має великий спектр відтінків, і може являти собою як тон темної міді, так і тон осіннього листя

повернутися до меню ↑

Підбираємо колір брів, з огляду на цветотип зовнішності

Коричневий колір - то, що більше йде людям з теплим типажем зовнішності. Карі або яскраві зелені очі, каштанове або коричнево-русяве волосся - ось деталі зовнішності, з якими вони максимально гармоніюють. Але, є й винятки, адже у деяких блакитнооких і синьооких людей волосся і шкіра мають теплий тон, тому можна скористатися сіро-коричневим барвником.

Вибір глибини тону безпосередньо залежить від яскравості зовнішності. Наприклад, якщо у вас яскраві карі очі і каштановий волосся, можна підібрати темно-коричневий барвник.

Попелястий колір підходить людям з холодним цветотипом. Волос з попелястим відливом, сірі, болотно-зелені, сині і блакитні очі - його характеристики. Вкрай рідко цей колір йде карооким. Він гармонує з цим тоном очей лише в разі, коли в ньому є коричневі нотки, і він поєднується з русявим кольором волосся.

Вибрати чорні колір можна лише в трьох випадках. Перший - він у вас є в зовнішності, другий - у вас в нього забарвлений волосся і це добре виглядає, третій - коли яскравість зовнішності дозволяє його носити.

Віддати перевагу рудого кольору можна тоді, коли у вас подібний колір волосся. Важливо, щоб бровки були трохи темніше по тону. В інших випадках це колірне рішення некрасиво виділяється, так як не вписується в зовнішність без «союзника». Важливе правило - навіть якщо колір волосся відрізняється червоністю, бровки повинні бути більш природними по тону.

Ще матеріали:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com