рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Видалення волосся ниткою на обличчі і ногах в домашніх умовах

  1. Як працює нитка?
  2. Трідінг
  3. Переваги видалення ниткою
  4. Епіляція ниткою на обличчі
  5. Трідінг в салоні краси
  6. Видалення волосся ниткою будинку
  7. Поради початківцям
  8. Покрокова інструкція
  9. Дії після процедури
  10. Нюанси даного методу
  11. Післямова

Хто першим придумав застосувати шовкову нитку, щоб з її допомогою прибрати зайве волосся на руках, ногах і навіть особі, невідомо. Прийшов цей оригінальний спосіб зі Сходу, де, дійсно, знають толк в красі і властивості шовкових ниток.

Серед великої різноманітності способів епіляції і депіляції кожна жінка шукає той, який був би краще за інших і ідеально їй підходив. Якщо ви ще не чули про видалення волосся ниткою на обличчі, то вам обов'язково потрібно познайомитися з цим способом. Він дозволяє видалити небажане волосся, а також провести вищипування брів швидко і якісно в домашніх умовах.

Як працює нитка?

Вважається, що епіляція ниткою, як і деякі інші види епіляції на кшталт шугаринга, була винайдена на Сході, в Персії. Ця процедура дуже проста і в той же час ефективна - дозволяє позбутися від зайвої рослинності на обличчі на строк до місяця!

Ця процедура дуже проста і в той же час ефективна - дозволяє позбутися від зайвої рослинності на обличчі на строк до місяця

Особливості проведення епіляції ниткою.

Суть епіляції ниткою полягає в тому, що ви берете звичайну нитку, скручує її певним чином і проводите їй по волоссю. При цьому волоски висмикуються з коренем відразу по кілька штук. Результат - гладка і ніжна шкіра без єдиного волоска швидко і надовго!

Трідінг

Трідінг - це епіляція ниткою. Процедура вдало застосовується для видалення небажаного волосся на будь-якій ділянці тіла, але більш за все використовується на обличчі. Цим способом добре допомагає у видаленні вусиків над губою, а також в корекції брів . Він цілком безпечний і безболісний, правда, вимагає особливих навичок.

Подібне знищення зайвого волосся вимагає знання техніки і вміння нею володіти. Необхідно навчитися вибирати потрібний ракурс і правильно згортати нитку. Якість процесу залежить від інтенсивності висмикування волосся, адже необхідно провести видалення разом цибулиною.

Легке видалення вусиків звичайної шовкової ниткою - нескладна процедура.

Навички також справа наживна, і через кілька процедур жінка сама зможе легко справлятися з поставленим завданням і робити епіляцію, пристосувавшись правильно скручувати нитку. Не обов'язково навіть проходити спеціальне навчання - досить поспостерігати за роботою майстра. А для цього є зручний спосіб - прикупити відео-уроки, де даються необхідні рекомендації, і демонструється покрокова техніка.

Спостерігаючи за роботою майстра і побачивши кінцевий результат, багато жінок переходять на трідінг, який вчаться робити самостійно. І не дарма цей вид депіляції має масу переваг.

Переваги видалення ниткою

Епіляція ниткою вже припала до смаку багатьом завдяки ряду позитивних моментів:

  • При відповідних навичках процедура дозволяє за малий період часу цілком безболісно видалити велику кількість волосків.
  • Спосіб досить простий, тому сеанс в салоні коштує недорого. У домашніх умовах витрати підуть тільки на покупку котушки ниток, якої вистачить на безліч процедур.
  • Дана депіляція відмінно справляється з будь-яким типом волосся (м'якими, жорсткими, товстими, тонкими, довгими, відносно короткими).
  • Після такої процедури сповільнюється ріст волосся, так що вдатися до неї наступного разу доведеться не раніше ніж 3 тижні.
  • Чистота методу виключає запалення і зараження на оброблених ділянках.

До недоліків відносять єдиний момент - неможливість добре захопити ниткою волосся коротше 5 мм. Але це момент тимчасовий - через пару днів волоски вже будуть доступні для епіляції.

Епіляція ниткою на обличчі

Найбільше епіляція за допомогою нитки підходить для видалення волосся на обличчі. Брови, «вусики» або поодинокі волоски, які заважають вам жити - все це нитка прибере за дві секунди, не викликаючи подразнень на ніжній шкірі. Вищипування брів ниткою - це прекрасний спосіб, що дозволяє легко додати їм потрібну форму і прибрати навколо них весь непотрібний пушок.

Вищипування брів ниткою - це прекрасний спосіб, що дозволяє легко додати їм потрібну форму і прибрати навколо них весь непотрібний пушок

Виробляємо видалення ниткою волосся на бровах.

Видаляти волосся таким чином можна не тільки на обличчі, а й на інших ділянках тіла. Головне - навчитися працювати з ниткою, а для першого разу краще сходити до майстра, щоб подивитися, як це робиться правильно. Потім ви зможете спробувати самі, в домашніх умовах, і коли «наб'єте руку», вам більше не знадобиться витрачати гроші і час на видалення волосся в салонах. Нижче буде відео, за допомогою якого ви зможете пройти будинку навчання цій процедурі самостійно.

Тому в домашніх умовах не завжди вдається робити подібного роду епіляцію. У трендових косметологічних салонах професіонали легко справляються з трідінгом. Та й отриманий результат тримається до 1 місяця.

Трідінг в салоні краси

Безліч салонів пропонують послуги з видалення волосся ниткою. Почитайте відгуки про майстрів, подивіться відео, порадьтеся з подругами і вирушайте до перевіреного професіонала. Не турбуйтеся про вартість - порівняно з іншими видами епіляції цей є найбільш бюджетним.

В середньому ціна на видалення волосся на обличчі ниткою в салоні починається від 300 рублів. Вищипування брови ниткою - від 500 руб., В пахвових западинах, на руках і ногах - від 700 до 3000 рублів.

Процедура трідінга в салоні краси.

У салонах переважно використовують шовкову нитку, тому що вона дуже міцна і не буде рватися. Епіляція шовкової ниткою - це найкращий спосіб позбутися небажаного волосся на обличчі і скорегувати форму брів, адже при цьому не відбувається контакту зі шкірою, вона не травмується, що не піддається ніяким хімічним впливам.

Видалення волосся ниткою будинку

Депіляція волосяного покриву проводиться у напрямку росту. Якщо все буде зроблено правильно, можна побачити на кінці видаленого волосся цибулинки. Закінчивши з одним сегментом шкіри, приступають до іншого, переміщаючись послідовно від дільниці до дільниці.

Закінчивши з одним сегментом шкіри, приступають до іншого, переміщаючись послідовно від дільниці до дільниці

Необхідно вибрати правильний ракурс для проведення процедури трідінга.

Якщо ви хочете зробити процедуру видалення волосся ниткою в домашніх умовах, ви можете використовувати будь-яку нитку, як шовкову, так і звичайну бавовняну.

Поради початківцям

  1. Починайте процедуру з непомітних місць (наприклад, на ногах), щоб потренуватися, якщо робите епіляцію в домашніх умовах, і тільки потім переходите до видалення брів, вусиків і інших волосся на обличчі.
  2. Можна пройти курс навчання епіляції ниткою, як самостійно по відео, так і у досвідченого майстра, тоді ви зможете робити її не тільки собі, а й своїм друзям і знайомим.
  3. Вищипування брови ниткою потрібно робити дуже акуратно, щоб не порушити форму. Для цього спочатку намалюйте бажані контури брів. І стежте, щоб в нитку не були вії!
  4. Епіляцію шовкової ниткою не рекомендується робити за кілька днів, а також в перші два дні менструації, тому що сприйнятливість до болю в цей період зростає.
  5. Після процедури обробіть шкіру знезаражувальним лосьйоном, щоб в пори не потрапили шкідливі бактерії.

Підготовка до процедури

Ніякої особливої ​​підготовки перед депіляцією ниткою не потрібно. Головне - волоски повинні бути не занадто короткими, щоб нитка змогла їх захопити. Безпосередньо перед процедурою шкіру (особливо на обличчі) краще розпарити, щоб відкрити пори. Можна прийняти ванну. Після, шкіру потрібно повністю висушити, обробити тоніком і при необхідності покрити тальком. Закінчивши з підготовкою до трідінгу, можна братися за основний техпроцес.

Закінчивши з підготовкою до трідінгу, можна братися за основний техпроцес

До і після процедури на обличчі.

Навіть така проста процедура вимагає попередньої підготовки, від якої буде залежати ефективність процесу:

  • Робити корекцію потрібно тільки на чистій ділянці тіла, тому попередньо потрібно помитися.
  • Додаткове очищення за допомогою тоніків або лосьйонів виконується з метою знежирення шкіри.
  • Хоч процедура і вважається безболісною, але оброблювану ділянку слід розпарити, щоб полегшити видалення. Для цього добре хвилин на 5 накласти на шкіру гарячий рушник, просочений відваром з ромашки.
  • Після чого область для епіляції промакивать сухою серветкою.

Покрокова інструкція

Процедура вимагає певної послідовності дій. Щоб освоїти її і зрозуміти деякі моменти, перші сеанси краще робити на непомітних ділянках тіла (наприклад, на ногах). Робити депіляцію за допомогою нитки на обличчі (вусиків або брів) слід, коли є хоч якісь навички.

  1. Для початку від котушки відмотують півметра нитки.
  2. Скласти нитку в 2 рази.
  3. Відрізати і зав'язати у вузлик кінці (якщо під руками немає шовку, можна взяти бавовняну нитку).
  4. Захопивши нитку вказівними і великими пальцями рук, її розтягують до овалу і потім кілька разів перекручують. В ідеалі виходить знак нескінченності.
  5. Перекручений центр повинен бути трохи зміщеним від середини таким способом, щоб одна петля була трохи більша за іншу.
  6. Велика петля укладається на шкіру над волосками, перекручена частина - під ними.
  7. Далі меншу петлю різко розтягують, від чого середня частина підводиться, захопивши з собою волоски.
  8. Піднесіть її до шкіри і проведіть по волоссю. Ви побачите, як вони захоплюються і видаляються з коренем.

Спочатку вам може бути важко, але незабаром ви звикнете і навчіться працювати з ниткою швидко і вправно. При епіляції ниткою, особливо перші пару раз, хворобливі відчуття можуть бути сильними. Якщо ви цього боїтеся, можна, перш ніж висушувати шкіру, обробити її шматочком льоду, або ж спеціальним кремом з анестетіческого ефектом .

Якщо ви цього боїтеся, можна, перш ніж висушувати шкіру, обробити її шматочком льоду, або ж спеціальним   кремом з анестетіческого ефектом

Видаляємо волосся на ногах за допомогою нитки.

Дії після процедури

Видалення непотрібних волосся своїми руками за допомогою нитки з шовку в домашніх умовах вимагає обов'язкових маніпуляцій після проведеної процедури:

  • Заспокоїти шкіру можна кубиком льоду (краще косметичного), або застосувавши ефірну антисептичну суміш. Це тонізує оброблену ділянку і зніме почервоніння.
  • Можна провести додатково зволоження зони лосьйоном або спреєм.
  • Добре б нанести зволожуючий живильний крем.
  • Днів через 5-7 слід провести легкий пілінг депілірованних зони, щоб уникнути небажаного вростання волосся. Скраб ж забезпечить і гладкість шкіри.

Чого робити не слід ні в якому разі, так це піддавати ділянки, що пройшли депіляцію, впливу ультрафіолету. Ніякого відвідування пляжів і соляріїв. Якщо процедура проводилася на обличчі для видалення брів або вусиків, то бажано носити деякий час капелюх з широкими полями (навіть взимку).

Нюанси даного методу

Не варто вдаватися до цієї процедури, якщо шкіра на обличчі запалена або роздратована, якщо є прищики, подряпини і рани. Краще почекати, поки вони пройдуть. Також епіляція ниткою не підходить для шкіри, якщо на ній багато родимок, папілом або бородавок.

При вагітності, годуванні грудьми варто утриматися від процедур епіляції і депіляції, що доставляють біль. У цей час рекомендується або взагалі відмовитися від видалення волосся і корекції брів, або знайти для цього безболісні способи. Це стосується і наявності будь-яких шкірних захворювань.

Відео: Інструкції та демонстрація видалення волосків шовковою ниткою на бровах.

Нічого складного немає в проведенні описаної процедури за допомогою шовкової нитки - достатньо до неї пристосуватися. Особливих протипоказань тут не передбачається, але навіть незначні пошкодження і дефекти на шкірі виключають проведення будь-якого виду епіляції.

В інших же випадках ніщо не завадить жінці стати красивою і доглянутою. Тим більше що всі в її руках, а клубочок ниток в будинку завжди знайдеться. Тому справа залишається за малим - освоїти цю техніку депіляції і вражати всіх своєю красою.

Якщо ви ще жодного разу не робили депіляцію таким способом, обов'язково спробуйте! Навчання займе у вас максимум півгодини. Можливо, це саме те, що ви так довго шукали. Тоді вам більше не потрібно витрачати на видалення волосся на обличчі і вищипування брів ні копійки, і ви зможете бути доглянутою і красивою завжди. Нитку можна брати з собою куди завгодно!

Післямова

Проблема небажаного волосся на тілі хвилює красунь з давніх часів, коли ще не було ні лазерних епіляції, ні воскових смуг, та й верстати ще не водилися. Але про красу свого тіла жінки думали завжди, і серед них обов'язково знаходилися креативно мислячі особистості.

Як працює нитка?
Як працює нитка?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com