рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

татуаж брів

  1. Татуаж брів: методи
  2. Татуаж брів: наслідки
  3. Техніка для татуажу брів
  4. Перманентний татуаж брів
  5. Форми брів для татуажу
  6. Татуаж брів: загоєння

Стаття присвячена методам татуажу брів

Стаття присвячена методам татуажу брів. Також розповідається про різні тонкощі процесу нанесення перманентного макіяжу.

Татуаж брів - чудовий винахід як для брюнеток, так і для блондинок. Якщо вам набридло щоранку підфарбовувати волоски, підберіть необхідний колір і зробіть красивий татуаж брів. Адже ви напевно не раз милувалися фото голлівудських зірок? А майже всі знаменитості стають красунями після процедури перманентного макіяжу. Прочитайте відгуки інших жінок зі знімками до і після, і ви переконаєтеся в тому, що татуаж брів може виглядати цілком природно.

Татуаж брів: методи

Існує два основні методи створення татуажу брів. Перша техніка - растушевка. Це найбільш поширений вид перманентного макіяжу, так як при цьому методі брови виглядають найбільш натурально. Створюється враження, що вони лише злегка підфарбовані звичайним косметичним олівцем.

Другий вид - волоскові. Над натуральними бровами фахівець підмальовує короткі тонкі смужки.

Татуаж брів: наслідки

Які наслідки можуть бути після татуажу брів? Неправильний вибір майстра часто призводить до плачевних результатів. Може бути криво промальована лінія брів. Може бути використана неякісна фарба. Можуть бути застосовані нестерильні інструменти. У кращому випадку, вам просто доведеться зробити корекцію. Видалення татуажу лазером - тривала і малоприємна процедура. Також у вас може виникнути алергічна реакція. В особливо важких випадках можна підчепити інфекцію. Втім, всіх цих неприємностей можна уникнути. Не поспішайте гнатися за дешевизною процедури в найближчому салоні. Зверніть увагу на відгуки інших людей про майстра. Цілком можливо, він погодиться виконати роботу прямо у вас на дому. Поцікавтеся на форумі, де краще зробити татуаж.

Техніка для татуажу брів

Всі інструменти для татуажу брів умовно можна розділити на маніпулятивні та роторні. Роторна техніка застосовується татуювальник. Косметологи частіше використовують маніпуляторні. Принцип роботи двох видів інструментів однаковий. Вал з голкою обертається завдяки ротора. Однак зовнішній вигляд приладів дещо відрізняється. Купуючи інструмент у одного виробника, потрібно пам'ятати, що в подальшому доведеться купувати його ж витратні матеріали (наконечники, голки і так далі). Не забувайте про це, якщо ви збираєтеся пройти курси перманентного макіяжу і робити татуаж в домашніх умовах. Уважно поставтеся до вибору виробника.

Перманентний татуаж брів

Що ще необхідно знати і пам'ятати про татуаже брів? По-перше, врахуйте, що у кожної людини татуаж тримається по-різному. Комусь доведеться вже через пару місяців робити корекцію, а хтось відправиться до майстра тільки через пару років. Чи робити татуаж брів - ваша особиста справа. Важливо, щоб у вас не було протипоказань.

Як роблять татуаж брів ? Спочатку майстер поцікавиться, яку форму брів вам потрібно «набити». Косметичним олівцем завдасть «трафарет», який будете перемальовувати, керуючись вашими вимогами і підказками. Коли ви досягнете ідеальної форми, фахівець приступить до основної частини роботи. Ви можете виконати знеболювання. Увага! Знеболити вийде тільки певну частину брів. Зазвичай майстри тату і косметологи не беруть під анестезії кінчики брів. Нехай це не дуже вас лякає, неприємні відчуття зведені до мінімуму. Багато жінок стверджують, що татуаж брів самий безболісний. Часто майстри попереджають, що татуаж влітку робити не варто, так як може вигоріти пігмент. Однак взимку він вигорає точно так же.

Форми брів для татуажу

Вибираючи форму брів для татуажу , Пам'ятайте, що ви вибираєте новий образ на тривалий період часу. Чи не експериментуйте із занадто «зухвалими» і радикальними формами. Вибирайте щось нейтральне. Натуральні брови людини несиметричні. Основне завдання фахівця - зробити їх візуально симетричними. Трафарети для малювання брів тут абсолютно недоречні.

Татуаж брів: загоєння

Протягом декількох годин після завершення процедури татуажу брів можуть з'являтися набряки. Це цілком нормально. Косметолог порадить регулярно змащувати брови вазеліном або спеціальним кремом - не нехтуйте цією порадою. Через кілька днів утворюються скоринки - ні в якому разі їх не можна віддирати. Вони будуть свербіти - терпіть. Виглядати це буде не дуже красиво, проте чіпати брови руками, наносити на них якісь кошти категорично не рекомендується. З корочками ви ризикуєте відірвати шматочки пігменту. Загалом процес загоєння займає тиждень-півтора. Протягом цього періоду не відвідуйте басейн і солярій. Кілька днів після татуажу ви, можливо, будете відчувати болючі відчуття в області брів. Не хвилюйтеся, це незабаром пройде.

Адже ви напевно не раз милувалися фото голлівудських зірок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com