рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж брів з розтушовуванням: особливості техніки, відгуки

  1. опис техніки
  2. Відмінність від інших методів
  3. додаткові нюанси
  4. Протипоказання
  5. Правила підготовки
  6. етапи процедури
  7. подальший догляд
  8. корекція
  9. Видалення невдалого результату
  10. Відгуки
  11. Євгенія, 22 роки, Іваново
  12. Марина, 37 років, Ялта

Тим, хто вирішив зробити татуаж брів, належить важливе завдання: вибрати найбільш підходящу техніку

Тим, хто вирішив зробити татуаж брів, належить важливе завдання: вибрати найбільш підходящу техніку. Справа ускладнюється тим, що інформація в мережі суперечлива: от дивишся на фотографії двох дівчат з майже однаковими бровами, і розумієш, що одна зробила класичний татуаж, інша - найбільш сподобався тобі варіант з розтушовуванням. Давай розберемося, що це за метод і чим він відрізняється від інших, щоб не помилитися з вибором!

Зміст статті

опис техніки

Під час перманентного макіяжу пігмент вводиться під шкіру, де залишається на 2-3 роки, не змінюючи відтінку. Якщо потрібно домогтися ефекту м'якого косметичного олівця, виконують татуаж брів з розтушовуванням. По-іншому його називають тіньовим.

Майстер повністю заповнює пігментом ескіз, застосовуючи растушевочную насадку. Брови виходять чітко окресленими, але не надто яскравими, оскільки барвник покриває їх не суцільним шаром, як у випадку з класичним перманентом.

Розтушований татуаж можна зробити в апаратній або мануальної техніки. У першому випадку майстер орудує машинкою з голкою, яка автоматично здійснює 1000 і більше рухів в хвилину. Проколи робляться на глибину 0,8-1 мм.

Мануальний метод нанесення перманенту (мікроблейдінг) менш травматичний, оскільки косметолог робить поодинокі надрізи манипулой, що закінчується тонким лезом. Підвид цієї техніки - мікрошейдінг. Застосовується та ж маніпула, тільки з голкою на кінці. Надрізи і проколи робляться на глибину 0,5-0,8 мм.

Відмінність від інших методів

Інша популярна техніка татуажу брів - волосковая . Майстер робить окремі штрихи, що імітують природний ріст волосся. Перманентний макіяж з розтушовуванням відрізняється від неї за наступними критеріями:

Переваги Недоліки Макіяж виходить універсальним. Він добре виглядає і з повсякденним одягом і з вечірнім варіантом макіяжу. Чи не доведеться підфарбовувати брови перед важливим заходом. Татуаж довше заживає, оскільки пігментом заповнюється весь простір брів. Растушевка створює насичений фон, візуально додає густоти брів. Пігмент може вицвітати нерівномірно, і на розтушовуванні це помітно краще, ніж на окремих промальованих волосках. Татуаж згладжує контраст відтінків між бровами і волоссям. Волоскові перманент не так добре коригує різницю. Якщо майстер допустив помилки під час сеансу, вони краще помітні. Макіяж може виглядати неприродно через асиметричної форми або неправильного відтінку. Можна змінити форму брів. Якщо в волоскової техніці штрихи виглядають неприродно на тих ділянках, де свого волосся немає, то з розтушовуванням таких проблем не виникає. Чекати, поки вони виростуть, не доведеться. Невдалий результат перманенту з розтушовуванням важче виправити.

додаткові нюанси

Результат класичного татуажу брів з розтушовуванням тримається 2-3 роки, іноді не змінюється протягом 5 років. Пігмент може швидко вицвісти через жирного типу шкіри або через частого засмаги.

У жінок у віці клітини регенеруються повільно, тому барвник не змінює відтінку довше. Після мікроблейдінга і мікрошейдінга перманент тримається всього 1-2 роки, оскільки надрізи і проколи Не такі глибокі.

Після мікроблейдінга і мікрошейдінга перманент тримається всього 1-2 роки, оскільки надрізи і проколи Не такі глибокі

Метод підходить дівчатам, які працюють в офісі, де є дрес-код. Розтушований татуаж добре поєднується з діловим стилем одягу, не дає заздрісним колегам приводу для обговорення, оскільки виглядає, як звичайна косметика.

Тіньовий перманент універсальний - він йде дівчатам з будь-яким цветотипом зовнішності. Зазвичай його роблять після 30 років, коли вже сформувалося тверде думка про те, яким повинен бути макіяж. Брови з імітацією тіней привертають увагу до очей, не перетягуючи його на себе.

Татуаж з розтушовуванням не підійде тим, хто не хоче робити акцент на бровах - в цьому випадку краще вибрати волоскових методику. Він йде врозріз з принципами нюдового, тобто природного макіяжу. Його рідко вибирають юні дівчата, які прагнуть тільки підкреслити природну красу.

Після класичного татуажу брови ростуть повільніше, ніж зазвичай, можуть і зовсім випадати. Через високої частоти проколів голка нагріває навколишні тканини і руйнує волосяні фолікули. Ростити свої брови доведеться довго, щоб вони виглядали більш природно.

Протипоказання

Перманентний макіяж зручний - не потрібно кожен день проводити час біля дзеркала, щоб домогтися симетричної форми брів, які ще й відмовляються рости з потрібною густотою. Однак під час процедури пошкоджується шкіра, тому вона доступна не завжди. Протипоказання до татуажу з розтушовуванням:

  • вагітність і лактація;
  • період менструацій;
  • вік менше 18 років;
  • цукровий діабет;
  • гемофілія;
  • епілепсія;
  • спід;
  • гепатит;
  • інфекційні захворювання в гострій формі;
  • злоякісні пухлини;
  • родимки, бородавки та інші освіти поруч з бровами;
  • дерматологічні захворювання;
  • загострення хронічних хвороб;
  • психічні порушення.

вагітність і лактація;   період менструацій;   вік менше 18 років;   цукровий діабет;   гемофілія;   епілепсія;   спід;   гепатит;   інфекційні захворювання в гострій формі;   злоякісні пухлини;   родимки, бородавки та інші освіти поруч з бровами;   дерматологічні захворювання;   загострення хронічних хвороб;   психічні порушення

Правила підготовки

Перед сеансом необхідно пройти консультацію у майстра, який буде робити татуаж. Разом ви визначите форму брів, відтінок пігменту. Косметолог дізнається, чи є протипоказання, розповість про можливі наслідки.

Перед процедурою необхідно дотримуватися таких правил:

  • не засмагати протягом 2 тижнів - після повернення природного відтінку шкіри татуаж буде виглядати яскравіше, ніж хотілося;
  • припинити прийом антибіотиків і препаратів, що розріджують кров (це обговорюється з лікуючим лікарем);
  • не проходити агресивні процедури із застосуванням пілінгу або скрабу, щоб не пошкоджувати шкіру;
  • за 2-3 дні до сеансу припинити вживання напоїв, що містять алкоголь або кофеїн - вони знижують больовий поріг і розріджують кров;
  • напередодні не їсти гостру, смажену, копчену їжу, не пити багато води (це викликає набряк обличчя);
  • перед сеансом не курити, щоб знизити чутливість до болю.

Перманент можна мочити, тому заздалегідь бажано помити голову і пройти всі неагресивні процедури для особи.

етапи процедури

Під час сеансу клієнт лежить на кушетці, щоб голова була зафіксована в одному положенні - так знижується ризик помилок через випадкових рухів. Процедура проходить в кілька етапів:

  1. Видалення косметики, знежирення шкіри.
  2. Нанесення контуру обраної форми брів косметичним олівцем.
  3. Застосування місцевої анестезії. Зазвичай це крем, рідше спрей або розчин.
  4. Видалення волосся, що виходять за краї форми, пінцетом або ниткою.
  5. Нанесення пігменту по контуру, растушевка ліній окремої насадкою.
  6. Видалення ескізу, виправлення помилок.
  7. Нанесення загоює мазі.

Бажано, щоб під час введення пігменту майстер час від часу показував тобі результат. Можливо, барвник буде виглядати не так, як ти уявляла, тому всі недоліки краще коригувати відразу.

Сеанс триває 1-1,5 години. Значна частина витрачається на вибір і нанесення ескізу, змішування відтінків, витримка анестезії. Чисте час нанесення пігменту - 30-40 хвилин. Весь цей час доведеться терпіти неприємні відчуття. Їх вираженість залежить від особистого больового порогу, емоційного порога, техніки нанесення пігменту (класика або мікроблейдінг).

подальший догляд

Після сеансу брови будуть яскравого, неприродного кольору. Не лякайся - з часом він зблідне. Доведеться трохи потерпіти такий макіяж. Брови необхідно щодня обробляти антисептиком і загоює маззю. Їх порадить косметолог. Виділяється сукровицю потрібно точково промокати стерильною серветкою або ватним диском.

Під час відновлення необхідно дотримуватися таких правил по догляду:

  1. Чи не засмагати до повного загоєння, інакше пігмент вицвіте раніше терміну.
  2. Не займатися спортом, оскільки піт може потрапити на брови.
  3. Чи не відвідувати сауну, лазню, басейн, пляж, щоб не занести інфекцію.
  4. Акуратно вмивати обличчя, не зачіпаючи брови, тоніком або молочком без спирту.
  5. Чи не витирати обличчя грубою тканиною - тільки м'яким рушником.
  6. Не користуватися косметикою для брів, навіть якщо потрібно приховати загоєння татуажу.
  7. Не застосовувати скраби і пілінги, щоб не травмувати шкіру.

Через 4-5 днів після сеансу на бровах утворюється корочка. Її не можна здирати або чесати.

Поступово вона почне сходити, але нерівномірно - брови будуть виглядати плямистими. Необхідно продовжувати приймання антисептика і мазі до повного загоєння, можна тільки скоротити частоту процедур до 3-4 в день.

корекція

Через 3-4 тижні після сеансу проводиться повторна процедура. На ній майстер виправляє недоліки, що виникли після відпадання кірочки, і оновлює пігмент. Якщо цього не зробити, він може почати вицвітати вже через півроку.

Наступні корекції проводяться, коли відтінок починає бліднути. Після класичного татуажу це відбувається через 2-2,5 року, після мікроблейдінга і мікрошейдінга - через 1-1,5 року.

Етапи корекції не відрізняються від основної процедури. Змінюється тільки величина оброблюваної області, зменшується тривалість сеансу.

При повторній обробці брів можна скорегувати їх форму або зробити відтінок більш насиченим. Якщо тобі не сподобалася робота майстра на основному сеансі, на корекцію краще записатися до іншого.

Видалення невдалого результату

Якщо навіть досвідчений майстер не може врятувати зіпсований перманент на корекції, його доведеться або терпіти і маскувати, поки пігмент не зійде, або видаляти. Є кілька салонних методик:

  1. Камуфляжній освітлення. Невеликі похибки форми брів виправляються введенням пігменту тілесного відтінку. Повністю маскувати татуаж небажано, так як з часом проявляться темні і світлі плями.
  2. Хімічне видалення. Під шкіру вводять розчин (зазвичай Ремувер), який захоплює частинки пігменту і виходить разом з ним через лімфу.
  3. Кріодеструкція. Майже не застосовується для видалення перманенту. Пігмент випалюється рідким азотом.
  4. Електрокоагуляція. Частинки барвника нагріваються під дією струму, руйнуються і виводяться з лімфою. Швидка, але болюча процедура з великим списком побічних ефектів.
  5. Видалення лазером. Найсучасніший і безпечний спосіб. Принцип схожий на електрокоагуляцію, тільки пігмент нагрівають не струмом, а лазерним променем.

Судячи з відгуків, вивести невдалий татуаж відразу не виходить. Якщо майстер розтушувати пігмент щільним шаром і ввів його занадто глибоко, щоб вивести його, буде потрібно від 2 до 8 процедур з перервою в 1,5-2 місяці.

Відгуки

Олена, 31 рік, Юрга

"Спочатку робила класичний татуаж брів, він тоді тільки набирав популярність. Не дуже сподобався результат, тому після вицвітання не стала повторювати. Нещодавно зробила перманент з розтушовуванням - різниця помітна. Пігмент покриває шкіру не рівним шаром, як маркером, а з природними переходами. Було боляче, але через 3 тижні все забулося, залишилися тільки оксамитові брови ".

Євгенія, 22 роки, Іваново

"Звернулася до того самого майстра, який робив мені татуаж губ. Вибрала коричневий колір з темно-сірим відливом. Спочатку мені здалося, що все добре, брови виглядали, звичайно, занадто яскраво, але в цілому мені сподобалося. Після відходження скоринки стала реально видно растушевка, як ніби тінями покрили. Тільки ось сірий відлив кудись зник. Виправили на корекції, але тепер мені ще не подобається форма - занадто гострі куточки вийшли. Так що продумайте все заздалегідь ".

Марина, 37 років, Ялта

"Мені не сподобався татуаж з розтушовуванням. Може просто майстер мені попався не дуже добросовісний, або просто мені не йде така техніка. Після загоєння все стало тільки гірше. Здавалося, що брови нафарбували яскравою фарбою, був контраст з волоссям. Довелося зводити перманент, даремно тільки гроші витратила ".

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com