рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж брів в Москві, волосковая техніка в студії татуажу у Злати

  1. Перші питання про татуаже брів
  2. Волоскові татуаж брів, растушевка, східна і європейські техніки
  3. Відгуки про майстра татуажу брів Златі:

Образ жінки складається з дрібниць Образ жінки складається з дрібниць. Це і одяг, і макіяж, і парфум, і багато інших, менш помітних, але важливих деталей. Але привертає увагу до її образу і чіпляє оточуючих в першу чергу погляд. А зробити його виразним, глибоким і незабутнім вам допоможе татуаж брів. Технічно - це виправлення їх природних недоліків шляхом підшкірного запровадження пігменту. Але, не дивлячись на «страшну» формулювання, насправді - це дуже проста і безболісна процедура. У моєму салоні ви зробите без перебільшення найкращий татуаж брів в Москві. Сотні клієнток не можуть помилятися.

Перші питання про татуаже брів

У мій салон часто приходять клієнтки, які ніколи не робили перманентний макіяж або вже мають невдалий досвід татуажу брів в Москві. І перше питання, яке я чую від них: «А це боляче?» Відповім тут і відразу: «Ні!» По-перше, зона росту брів малочутлива, тому введення голки не заподіє болю. По-друге, я використовую швидкодіючі і ефективні аплікаційні анестетики. Завдяки цим коштам і рукам досвідченого майстра, ви не відчуєте дискомфорту навіть від волосових татуажу брів.

Другий за популярністю питання від нових відвідувачок: «Скільки тримається татуаж брів Другий за популярністю питання від нових відвідувачок: «Скільки тримається татуаж брів?» На це впливає багато факторів (тип шкіри, швидкість регенерації клітин, колір пігменту та інше), тому відповісти на питання однозначно я не візьмуся. Я можу тільки спрогнозувати час до корекції після процедури. Ще це залежить і від техніки. Наприклад, волоскові татуаж брів зберігає форму і колір близько року.

Третій і найцікавіший для мене питання: «Навіщо робити татуаж брів?» На нього ви можете відповісти самостійно. Я тільки можу направити вас, показавши фотографії моїх клієнток до і після перманентного макіяжу. А причини знайдуться самі:

  • неправильна форма брів;
  • асиметрія;
  • невиразний колір;
  • недостатня густота ...

... і ще багато і багато інших природних недоліків, які я можу виправити за допомогою татуажу брів всього за годину.

Волоскові татуаж брів, растушевка, східна і європейські техніки

У роботі я застосовую різні техніки. Вибір залежить від бажання відвідувачки і поставлених нами цілей. Найчастіше мене просять зробити татуаж брів растушевкой. Після нього брови виглядають як після природного і легкого макіяжу. Уявіть, що підвели брови тінями або олівцем і надовго зафіксували їх в цьому стані, і ви відразу зрозумієте, що таке растушевка. Ще за допомогою цієї техніки я можу легко скорегувати і візуально змінити лінію росту брів, надати їм інтригуючий вигин або подовжити кінчик органічно з поглядом. Але якщо ви хочете повністю змінити форму, то я вам пораджу більш підходящу для цієї мети техніку - волоскові татуаж брів.

Техніка «волосок до волоска» створює ефект натуральних брів Техніка «волосок до волоска» створює ефект натуральних брів. Уздовж росту волосся промальовувалися рисочки, які імітують справжню брову. Волоскові татуаж дозволяє змінити форму брів і намалювати більш відповідну лінію зростання. Але пам'ятайте, ця техніка дається не всім майстрам. Мені часто доводиться виправляти саме неякісний волоскові татуаж.

Нерідко дівчата хочуть поєднати обидві техніки, та й я іноді раджу зробити такий вибір. Волоски + растушевка зроблять ваші брови об'ємними, як після макіяжу, і при цьому я зможу надати їм будь-яку форму.

Перш ніж записатися на татуаж брів, обов'язково подивіться мої роботи в портфоліо і прочитайте відгуки, і ви переконаєтеся, що я зроблю ваші брови чарівними.

Відгуки про майстра татуажу брів Златі:

Олена

Величезне спасибі Златі !!! Зробила у неї татуаж брів, залишилася дуже задоволена)) і колір і форма, все просто ідеально))) у мене був негативний досвід, тому я знаю, про що говорю. Відмінний майстер! Велике спасибі!!!

Карина

Злата, спасибі Вам за мої бровки! Дуже хороша робота! Спочатку боялася, та й чоловік не дозволяв. Тепер всі задоволені! Буду Вас рекомендувати подругам)))

світла

Всім привіт! Хочу сказати спасибі чудовому мастеру- Златі))) зробила мені чудові брови, такі, як я навіть і не мріяла))) я хотіла спочатку іншу форму, але вона мене відмовила, я погодилася і нітрохи не пошкодувала. Спасибі вам!!!

Тетяна

Перший раз зважилася на татуаж. Дуже боялася, надивилася жахів в інеті ((ледве зважилася ... Побачила Злату, вона відразу розташувала мене до себе, заспокоїла і все вийшло просто відмінно !!! Зовсім не боляче і дуже швидко, за одну годину я стала іншою людиною)) чудовий і компетентний майстер! Велике вам спасибі!!!

Олівія

Воістину золоті ручки у майстри Злати !!! Дуже вдячна за работу !!! Чудові брови вийшли! Їй довелося потрудитися, вона переробляла мій колишній невдалий татуаж. Результатом дуже задоволена! Спасибі вам велике!!!

Спасибі вам велике

Другий за популярністю питання від нових відвідувачок: «Скільки тримається татуаж брів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com