рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що краще: пофарбувати брови хною або зробити татуаж брів?

Нам хочеться залишатися красивими якомога довше і витрачати на це мінімум часу Нам хочеться залишатися красивими якомога довше і витрачати на це мінімум часу. Звідси така популярність перманентних методів, що дозволяють зробити брови доглянутими на кілька тижнів, а то і місяців вперед - хни і татуажу брів. Що ж вибрати, в чому різниця, які переваги і недоліки цих процедур? Таке питання досить часто задають читачки, і сьогодні я спробую на нього відповісти. Раніше я вже писала і про татуаже брів (Правда, невдалий) і про хні для брів , Тепер розберемо все «за» і «проти» кожного з цих способів.

Отже, існує кілька аспектів, які обов'язково потрібно враховувати:

  1. Безпека процедури
  2. стійкість фарбування
  3. реабілітація
  4. Вартість (з урахуванням періодичності процедур)
  5. змінюється мода
  6. професіоналізм майстра

А тепер розкладемо «по поличках» татуаж і фарбування брів хною.

Безпека.

При фарбуванні брів хною хоч і рідко, але все ж може виникнути алергічна реакція, тому що не все те хна , Що так називають. Особливо це стосується хни для брів, яка часто хну взагалі не містить і є повністю хімічної.

Приклад такої «ЯкоБиХни» для брів, яка взагалі не містить хну, я вже описувала - по цим посиланням . Хоча на неї у мене алергії не було.

Як уникнути: за добу до процедури зробити тест на чутливість. Однак далеко не кожен майстер на це піде, адже склад для фарбування коштує грошей, причому чималих, і витрачати його на ваш лікоть нікому не хочеться. Так що шукайте сумлінного майстра, якому не байдуже, що буде з клієнтом.

При татуаже брів існує інша, ще більша небезпека - підчепити інфекцію через апарат. Це все-таки инвазивная процедура, при якій робиться безліч проколів.

Як уникнути: дотриманням правил гігієни. Кабінет повинен бути чистим, майстер працює в халаті, стерильних рукавичках і масці, а голка для татуажу повинна бути одноразовою, причому майстер повинен розкрити її при вас, а не «ой, у мене зі вчора залишилося». Це важливо, не нехтуйте цим.

Підсумок: ризик є в обох випадках, але його можна уникнути.

Стійкість фарбування.

З хною ваші брови не так вже й довго будуть гарними. Так, часто нам обіцяють, що фарбування протримається 3, а то і 6 тижнів! Однак на ділі воно так не тримається. На шкірі хна почне тьмяніти вже на третій день (не кидати ж вмиватися, щоб продовжити їй життя))), на волосках протримається значно довше.

Татуаж тримається від півроку до 2 років - залежно від того якою технікою і яким пігментом. Якщо це мікроблейдінг , То близько півроку, якщо ж татуювання і відповідні пігменти, то і більше 2 років, але колір може змінюватися.

Підсумок: якщо ви впевнені, що дана форма брів вам підходить, і ви хочете з нею довго-довго ходити, вибирайте татуаж брів.

Реабілітація.

Після хни для брів реабілітація не потрібно, ви виходите з салону красунею і йдете по своїх справах.

З татуажем все набагато гірше: як мінімум тиждень, а то і дві будуть сходити кірки. Виглядає це моторошно - дуже яскравий колір, що лущаться брови, повисли на волосках шматки шкіри. Тому робити татуаж брів краще у відпустці, щоб ніхто вас не бачив.

Тому робити татуаж брів краще у відпустці, щоб ніхто вас не бачив

Підсумок: звичайно, краще хна, яка ніякої реабілітації не вимагає.

Вартість.

Звичайно, процедура фарбування брів хною обійдеться вам набагато дешевше, ніж татуаж. Але варто пам'ятати, що цю процедуру вам доведеться повторювати кожні 2-3 тижні, а татуаж зроблений мінімум на півроку, тобто, якщо порахувати в сумі скільки ви витратите, скажімо, за рік, то вийде, що татуаж все-таки зробити дешевше.

Підсумок: в довгостроковому періоді татуаж обійдеться набагато дешевше.

Змінюється мода.

Ще в моєму дитинстві були в моді тонкі брови. Саме тоді я їх вищипала, і з тих пір намагаюся відростити товстіший, але виходить так собі. Зараз в моді широкі густі брови, і всі кинулися робити їх собі всіма способами. Швидше за все, не за горами той день, коли і цей «перегин» з моди вийде. І ось тоді ви дуже порадієте, що не зробили татуаж. Адже хна змиється досить швидко, і ви зможете зробити будь-яку іншу форму, а татуаж доведеться виводити лазером, як я це вже робила (вкрай неприємна і дорога процедура).

Підсумок: якщо хочете зробити собі модні широкі брови, краще вибрати хну.

Професіоналізм майстра.

Зараз раптово з'явилося безліч майстрів по хні для брів. Розібратися з ходу, хто з них дійсно працює на хорошій хні і знає, як це правильно робиться, не так-то просто. З іншого боку, навіть якщо майстер «скосячіл», хна змиється і нічого не залишиться. А ось якщо запороти татуаж - то це велика проблема, ось так це виглядало в моєму випадку, вже після декількох процедур виведення лазером:

А ось якщо запороти татуаж - то це велика проблема, ось так це виглядало в моєму випадку, вже після декількох процедур виведення лазером:

Підсумок: з точки зору ризику наразитися на криворукого майстра краще вже хна - наслідків набагато менше, на видалення невдалих «художеств» доведеться витратити не так вже й багато часу і сил. Як видалити невдалий фарбування, я писала тут .

Вважаємо, що виходить: татуаж виграє по стійкості і вартості. Хна - по реабілітації, пристосованості до змін моди і в випадках невдач майстра. Залишається вибрати, що вам важливіше. Я особисто останнім часом віддаю перевагу хну, особливо після того, як придбала невдалий татуаж брів.

Що ж вибрати, в чому різниця, які переваги і недоліки цих процедур?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com