рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скільки коштує корекція брів в салоні?

  1. Професійний підхід Майстри-візажисти є професіоналами, і боятися, що після процедури корекції брів...
  2. Рекомендації щодо подальшого догляду

Професійний підхід

Майстри-візажисти є професіоналами, і боятися, що після процедури корекції брів в салоні ви отримаєте негарний результат, не варто. Однак для власного спокою краще записатися до рекомендованого бровісту.

Перед походом в салон підготуйте свої брови до процедури: відчистите область навколо очей від косметики і обробіть надбрівні дуги м'яким скрабом, щоб видалити ороговілі частинки шкіри.

Зверніть увагу на те, як працює ваш майстер. Перед початком процедури область, де буде проводитися депіляція, потрібно обов'язково обробити антисептичним розчином, щоб уникнути зараження. Клієнт під час процедури або лежить на кушетці горілиць, або сидить на високому стільці - це залежить від уподобань салону. Майстер під час роботи в будь-якому випадку буде стояти.

Існує два найбільш поширених: пінцетом і ниткою. Якщо ваш майстер працює пінцетом, переконайтеся, що інструмент простерилізований. Процедура корекції пінцетом є швидке висмикування зайвих волосків уздовж їх зростання. Спеціаліст буде працювати швидкими різкими рухами, надаючи необхідну форму брів клієнта. Залежно від чутливості шкіри клієнта під час процедури може відчуватися невеликий дискомфорт, але в цілому процес безболісний. Робота ниткою дозволяє легко видалити зайвий пушок і швидко змоделювати необхідну форму. Нитка перекручується кілька разів, для створення петлі, якою і видаляються волоски. Багато фахівців поєднують обидва способи корекції у своїй роботі для досягнення ідеального результату.

Деякі майстри практикують видалення волосків воском. За допомогою дерев'яної палички підігрітий віск наноситься на необхідні місця, а зверху накривається смужкою тканини. Майстер різко видаляє смужку проти росту волосся, віск, захопивши непотрібні волоски, видирає їх з коренем. Після закінчення процедури на місця, де проводилося видалення, наноситься заспокійливий крем. Процедура видалення воском хороша тим, що займає зовсім небагато часу і дозволяє видалити навіть найтонші волоски за одне нанесення. Однак цей варіант не підходить для чутливої ​​шкіри, тому що травмує шкірний покрив, викликаючи сильне роздратування. Тому многий майстри зробили свій вибір на користь депіляції ниткою: за часом і ефекту такий варіант практично не відрізняється від депіляції воском, зате проходить майже безболісно і не травмує область навколо брови.

Після того як всі непотрібні волоски видалені, а брів додана необхідна форма, можна приступати до фарбування. Фарбують брови хною або фарбою, призначеної спеціально для цієї процедури.

При фарбуванні фарбою майстер підбирає відтінок, що гармонійно поєднується з вашим кольором шкіри і волосся, після чого змішує розчинник і пігмент в спеціальній ємності. Одержаний розчин наноситься вздовж росту брів на 10-15 хвилин. Час, протягом якого фарба повинна залишатися на волосках, залежить від того, якої інтенсивності планується забарвлення. Ефект від фарбування буде триматися протягом декількох тижнів.

Фарбування хною, на відміну від фарби, вважається не тільки нешкідливим, але і корисним для брів. Розчин із хни змішується в певних пропорціях в залежності від того, який колір планує отримати майстер. Склад наноситься на брови за тим же принципом, що і фарба, проте тримається він зазвичай довше. Ефект після фарбування хною вважається більш стійким і може триматися протягом місяця.

Питання вартості послуг

Вартість процедури по оформленню брів сильно коливається. Ціна послуги залежить від статусу і популярності салону, а також від досвіду і професіоналізму майстра. Робота майстра на дому або в салоні економ-класу буде коштувати значно дешевше, ніж та ж сама процедура в розкрученому brow bar в центрі міста. За цим же принципом майстер, що володіє безліччю нагород і сертифікатів в області візажу, запросить за свої послуги більше, ніж початківець.

Для того щоб вам простіше було орієнтуватися в ціновому діапазоні, наведемо середні ціни на послугу корекції брів по Москві:

  1. Вартість видалення волосків пінцетом або ниткою і надання форми брів коливається від 400 до 1000 рублів за процедуру.
  2. Корекція брів воском варто в районі 300-700 рублів.
  3. або барвником пігментом коштує від 400 до 700 рублів.
  4. Вартість процедури, в яку включений і дизайн брів, і фарбування, складає близько 900-1500 рублів.

Перед тим як записатися на процедуру, дізнайтеся точну вартість послуг салону, який ви плануєте відвідати, у адміністратора.

Рекомендації щодо подальшого догляду

Після корекції і фарбування шкіра на ділянці, де проводилася процедура, потребує особливого догляду. Видалення волосся пошкоджує шкірний покрив, тому після закінчення процесу може виникнути роздратування і почервоніння.

Майстер повинен обробити область, де були видалені волоски, антисептиком. Може виникнути несильно печіння, швидко зникає. Протягом доби після процедури не рекомендується користуватися косметикою, терти брови, а також відвідувати сауну або басейн і користуватися лосьйонами, що містять багато спирту або хімії. Скористайтеся очищаючим лосьйоном з м'яким дією і зволожите область навколо волосків ніжним кремом.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com