рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Підтяжка обличчя нитками в Києві, ціна підтяжки мезонітямі в клініці Даймонд Лазер

  1. опис процедури
  2. Показання для процедури
  3. Протипоказання
  4. Процес проведення процедури
  5. реабілітаційний період
  6. тривалість процедури
  7. ціни
  8. Фото до і після Мезонітей

Мезоніті (тредліфтінг) - це сучасна ін'єкційна процедура щодо введення мезонітей в проблемні ділянки тіла з метою відновлення їх пружності та еластичності
Мезоніті (тредліфтінг) - це сучасна ін'єкційна процедура щодо введення мезонітей в проблемні ділянки тіла з метою відновлення їх пружності та еластичності. Найчастіше вони використовуються для підтяжки овалу обличчя, грудей, сідниць нитками. 3Д ліфтинг широко популярний не тільки в Києві, а й в усьому світі. А в нашій клініці його вартість оптимальна.

опис процедури

Підтяжка проблемних ділянок особи, і зокрема сідниць, може виконуватися декількома видами ниток. Згідно відгуками і оцінці порівняння вартості і відмінних результатів підтяжки і відновлення пружності шкіри після процедури за помірною ціною дозволяє досягти саме використання мезонітей.

Мезоніті (розсмоктуються нитки) виготовляються зі спеціального синтетичного матеріалу - полідіоксанона, який є абсолютно безпечним для організму завдяки біологічної сумісності. Після введення вони створюють міцний каркас, що підтримує природну підтягнуту форму. Крім цього, дана процедура має стимулюючим ефектом, посилюючи вироблення колагену. Результат стає помітним відразу після процедури.
Мезоніті (розсмоктуються нитки) виготовляються зі спеціального синтетичного матеріалу - полідіоксанона, який є абсолютно безпечним для організму завдяки біологічної сумісності

Підтяжка обличчя нитками, а саме виготовленими з полідіоксанона, має кращі відгуки від лікарів дерматологів і хірургів в усьому світі і відрізняється рядом переваг:

  • Безболісність і відсутність пізніх ускладнень;
  • Виконання без пошкодження шкіри, завдяки чому не утворюються рубці і шрами;
  • Виключення ризику інфікування в процесі введення мезонітей;
  • Швидкість процедури, моментальне наступ ефекту і швидке відновлення організму після процдури.

Показання для процедури

Підтяжка обличчя або тіла нитками необхідна для поліпшення їх зовнішнього вигляду, тому вона не має спеціальних показань. Однак, як і будь-яка процедура щодо вдосконалення свого тіла, вона вкрай необхідна для підняття власної самооцінки і просто гарного загального самопочуття.
Важливо знати, що існують дві форми провисання шкіри на тілі, зокрема сідниць:

  • Прептоз, при якому шкірна складка на кордоні сідниці і стегна тільки починає утворюватися;
  • Власне птоз, тобто складка вже сформована, а сідниці починають нависати над нею.

Підтяжка сідниць нитками найбільш ефективна при прептозе, а при повному опущенні процедура може не дати бажаного результату.

Протипоказання

Є загальними:

  • Цукровий діабет і патології згортання крові;
  • Гострі і хронічні гнійні і негнійний захворювання;
  • Вагітність і лактація.

Процес проведення процедури

Для виконання підтяжки шкіри нитками цілком достатньо місцевої анестезії. Після нанесення відміток за допомогою дуже тонкої спеціалізованої направляючої голки довжиною від 3 до 9 см мезоніті вводяться під шкіру строго по ходу напрямку м'язових волокон. Вони фіксуються за допомогою мікроконусов або гачків. Потім разом з мезонітью лікар підтягує все втратили свою еластичність тканини, і фіксує їх у потрібному положенні.

реабілітаційний період

Займає 2-3 дня. Пізні ускладнення виникають вкрай рідко. Можливий незначний дискомфорт і легкі больові відчуття перші дні після процедури.

тривалість процедури

Процедура триває не довше години. Все залежить від області омолодження і кількості мезонітей. Період відновлення триває кілька днів. У деяких випадках спостерігається незначний дискомфорт після завершення процедури. Шкіра потребує підтяжки золотими нитками для поліпшення її стану.

Зберігається на пару років (від 1 до 2), після чого підтяжку нитками необхідно повторювати. Також тривалість омолоджуючого ефекту залежить від стану шкіри і кількості використаних ниток. Тканини відновлюють свою пружність, еластичність, стають підтягнутими і привабливими.

ціни

Остаточна вартість підтяжки нитками в Києві залежить від кількості мезонітей. Наша клініка відрізняється не тільки високим рівнем професіоналізму і значним досвідом проведення 3Д ліфтингу. Ми також пропонуємо найбільш прийнятні ціни на мезоніті в Києві.

Мезоніті - біоармування особи

вартість

Акція -20%

Мононитки (ліфтинг) 1 шт 15 євро 12 євро Хірургічні нитки (безопераційна кругова підтяжка обличчя) 2 шт 550 євро 4D нитки з насічками 1 шт 80 євро 64 євро

мезотерапія особи ціна
пластика особи ціни
чистка обличчя в киеве

Фото до і після Мезонітей

Фото процедури мезонітей Silhouette Soft

Фото процедури мезонітей Silhouette Soft

Фото до і після підтяжки мезонітямі

Фото до і після підтяжки мезонітямі

Результат відразу після процедури. Почервоніння йде на наступний день.

Почервоніння йде на наступний день

Результат відразу після процедури. Почервоніння йде на наступний день.

Почервоніння йде на наступний день

Результат через 28 днів після установки мононитей в нижній третині особи

Фахівці за послугою

Вас можуть зацікавити:


Відгуки клієнтів після Мезонітей в клініці Diamonlaser

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com