рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перманентний татуаж (перманентний макіяж) брів: що це таке, скільки тримається і заживає, боляче робити + відгуки, фото і відео

  1. Що таке перманентний макіяж
  2. Фотогалерея: різні техніки перманентного макіяжу брів
  3. Таблиця: рекомендації і протипоказання до процедури
  4. Таблиця: плюси і мінуси мікроблейдінга
  5. етапи процедури
  6. Підготовчий етап
  7. сеанс татуажу
  8. Перші дні після процедури
  9. етап корекції
  10. Все пропало: якщо результат не сподобався
  11. Для тих, хто боїться голки: біотатуаж або татуаж хною
  12. Відео: татуаж брів хною

Про татуаж або перманентний макіяж існує багато легенд: одні називають цей метод застарілим і небезпечним, інші, навпаки, радіють зручною альтернативі щоденного фарбування. Розвіяти хмара туману над цією косметологічної процедурою і визначитися, чи потрібен вам татуаж брів чи ні, можна тільки уважно вивчивши всі деталі технології.

Що таке перманентний макіяж

Процедура перманентного макіяжу схожа на створення татуювання: майстер за допомогою тонкої голки вводить в верхні шари шкіри спеціальний пігмент. Після недовгого загоєння, початковий татуаж піддається невеликої корекції, після чого виглядає на вас набагато органічніше. Зазвичай до цієї процедури вдаються ті, хто з якоїсь причини не може похвалитися своїми бровами. Наприклад, ви в підлітковому віці люто вискубували брови і перетворили їх у дві тоненькі ниточки, або вони спочатку у вас не були особливо густими. У будь-якому випадку перманентний макіяж - це спосіб знайти густі і яскраві брови без щоденної їх промальовування.

Всі існуючі методики татуажу можна класифікувати за певними ознаками. Наприклад, за способом нанесення можна позначити дві базові методики:

  • апаратний перманентний макіяж - виконується за допомогою машинки, що вимагає підключення до електрики;
  • ручне нанесення або мікроблейдінг - осучаснена технологія «вбивання» волосків вручну, за допомогою спеціального голки або леза;
  • комбінована техніка - поєднання ручної і апаратної технік.

Якщо відштовхуватися від того, як ваші брови будуть виглядати в результаті, то можна виділити наступні техніки татуажу:

  • волосковая техніка - короткими штрихами промальовується кожен волосок. Важливо не перестаратися з чіткістю ліній, інакше брову буде виглядати як паркан з рідкісних кілочків;
  • тіньова розтушовування - немає чіткого поділу на волоски. Навпаки, брови виглядають так, ніби ви пройшлися по ним спеціальним олівцем і трохи розтушувати пензликом;
  • змішана техніка - поєднує обидва підходи, таким чином дозволяючи домогтися чіткості волоскової техніки і приємною димки тіньового напилення.

Фотогалерея: різні техніки перманентного макіяжу брів

Робити чи не робити татуаж

Для початку потрібно визначитися, навіщо вам це потрібно - чи дійсно це необхідність чи все-таки данина моді? Якщо вам здається, що брови зроблять вас впевненіше, можливо, проблема криється набагато глибше і вирішувати її потрібно не за допомогою маніпуляцій із зовнішністю (хоча це, безсумнівно, допомагає).

Постарайтеся розібратися в питанні і вивчіть безліч відгуків. Вам будуть зустрічатися як захоплені тексти про те, що нові брови змінили життя в кращу сторону, так і попередження про те, що татуаж не можна робити ні в якому разі. Істина, як завжди, десь посередині.

З кардинальних протипоказань - вагітність, період годування, астма і діабет. Наявність будь-якого захворювання передбачає початкову консультацію з лікарем, щоб з'ясувати, чим може обернутися втручання в організм.

Таблиця: рекомендації і протипоказання до процедури

Про процедуру мікроблейдінга варто поговорити окремо. У багатьох фахівців апаратної техніки згадка даної техніки викликає виключно негативні емоції - адже їм часто доводиться переробляти результати невміло проведеного ручного татуажу. Хочете якісно виконану ручну техніку - шукайте досвідченого професіонала.

Таблиця: плюси і мінуси мікроблейдінга

Підготовка до татуажу

Якщо ви твердо для себе вирішили, що вам потрібні нові брови, і особливих протипоказань до процедури у вас немає, то задумайтеся над наступним аспектом. Мода на брови змінюється кожні кілька років. Навіть якщо вам зараз хочеться широкі брови, немає ніякої гарантії, що через півроку вам набридне ця форма, але повернутися до тонким брів вже буде неможливо. Кращий варіант - підібрати ідеально підходить для вашого обличчя форму брів.

Зверніть увагу і на психологічний ефект, який справляє різна форма брів. Якщо ви хочете додати образу рішучості - вам потрібні більш чіткі лінії з різкими кутами. Якщо ж, навпаки, хочете згладити гостроту - зробіть форму більш плавною.

Процедура татуажу вимагає попередньої підготовки:

  1. Займіться підбором майстра: вивчіть рекомендації, поспілкуйтеся з постійними клієнтами. Обов'язково дивіться не тільки на фото відразу після процедури, але і після проведення корекції. Наявність фотографій заживших робіт - добра ознака. Це означає, що майстер використовує якісний пігмент.
  2. Проведіть тест, наскільки добре ваша шкіра сприймає пігмент: попросіть майстра залишити пару штрихів на невеликій ділянці шкіри. Якщо перед вами дійсно професіонал, то таке прохання буде непереливки йому соромно. Також можете поцікавитися виробником фарб і вивчити відгуки про продукт.
  3. Подбайте про те, щоб після процедури у вас не було термінових справ і важливих зустрічей - велика ймовірність, що ще кілька днів ви будете лякатися свого відображення в дзеркалі. Яскравість пігменту і ще не зійшла червоність від роздратування шкіри викликають бажання посидіти вдома, уникаючи зустрічей зі знайомими. До того ж перші день-два зі свіжої «рани» буде активно виділятися сукровиця, яку періодично потрібно буде промокати чистим ватним диском або шматочком серветки.

етапи процедури

Набуття татуажу - це не тільки сам сеанс, а й попередні та наступні етапи.

Підготовчий етап

Процес татуажу - це, можна сказати, впровадження в організм чужорідного тіла, тому будьте готові до того, що ваше тіло буде відповідно реагувати. Щоб добре перенести процедуру, вам спочатку потрібно прийти на неї в хорошому самопочутті.

Добре виспіться, в міру поїжте, не пийте кави або міцний чай - голковколювання і так призведе вас в тонус, а якщо ви прийдете до майстра після двох чашок еспрессо, то готуйтеся до того, що вам може бути не тільки дуже боляче, але і дуже неспокійно. Навпаки, має сенс пити трав'яні чаї з релаксуючим ефектом.

Не можна точно передбачити, яким по відчуттях сеанс татуажу буде саме для вас. Деякі жінки переносять його вельми спокійно.

Для інших процедура стає катуванням завдовжки в 3 години.

Чутливість до процедури може залежати навіть від дня циклу. Це привід заздалегідь виявити спостережливість і звернути увагу, на який з чотирьох тижнів ваше тіло найбільш болісно сприймає будь-які процедури - і більше їх на цей період не призначати. Також всі майстри не рекомендують за день до сеансу приймати алкоголь, оскільки це порушує згортання крові.

сеанс татуажу

Процес нанесення перманентного макіяжу проходить в кілька кроків:

  1. Спочатку ви з майстром обговорюєте форму брів і техніку малюнка, колір пігменту. Потім майстер малює контур майбутніх брів прямо зверху на ваших. Ви обговорюєте отриманий результат і остаточно його стверджуєте.
  2. Підготовка до процедури: вам збирають волосся під спеціальну шапочку і наносять на брови спеціальний анестезуючий крем. Майстер розпаковує голки прямо при вас.
  3. Сама процедура триває 2-2,5 години. Тривалість залежить від багатьох параметрів: техніки нанесення, обсягу роботи, індивідуальної переносимості. Відчуття можна порівняти з легким царапанием, яке спочатку не приносить особливого дискомфорту, але потім починає помітно дратувати. Будьте готові до того, що ваші очі будуть сльозитися, і не робіть сильний макіяж. Найкраще взагалі не фарбуватися перед сеансом.
Про татуаж або перманентний макіяж існує багато легенд: одні називають цей метод застарілим і небезпечним, інші, навпаки, радіють зручною альтернативі щоденного фарбування

Майстер малює ващім брів новий контур, після чого заповнює його

Перші дні після процедури

Наступні кілька днів ваші брови будуть гоїтися і покриватися скоринкою, яка поступово сама відлущити. Ваше завдання - не розтягувати процес загоєння: чи не розмочувати підсихаючою кірки, не відвідувати баню або сауну, не купатися у басейні. У перший день ще знадобиться раз або два протерти брови хлоргексидином для дезінфекції, потім природа зробить все сама. Від вас потрібно не втручатися в природні процеси.

етап корекції

Нехай вас не лякає те, що брови занадто виділяються на вашому обличчі. Після опадання кірочок ви побачите, що шкіра під ними значно світліше очікуваного. Втрата пігменту відбувається через його неглибокого залягання, саме тому завершальним етапом процедури є корекція. Незалежно від професіоналізму майстра, корекція потрібна практично в 90% випадків.

Приготуйтеся до того, що корекцію доведеться повторювати кожні 1,5-2 роки, так фарба поступово буде стиратися. Якщо ви потрапили до хорошого фахівця, то татуаж просто буде ставати більш прозорими, без патьоків і кардинальних змін відтінку.

Все пропало: якщо результат не сподобався

Кінцевий результат залежить від безлічі факторів, і ніхто не застрахований від розчарування в фіналі. Некомпетентність майстра, непереносимість пігменту, стан шкіри, ваше самопочуття в цілому - все може позначитися на тому, що ваші нові брови виявляться зовсім не такими, якими ви б хотіли їх бачити.

Перше, що ви повинні зробити в такому випадку - поговорити зі своїм майстром і обговорити, що саме не так і як це можна виправити. Якщо він зацікавлений в підтримці своєї репутації, то піде вам назустріч і зробить корекцію. Якщо ж вийти на контакт не вдається (і ви чітко знаєте, що це не ваша примха, а помилка майстра) - шукайте іншого фахівця, який буде готовий переробити чиюсь невдалу роботу.

Якщо ж ви розумієте, що однією корекції тут буде недостатньо - результат потрібно саме стерти - то доведеться вдатися до лазерної корекції. Цим же методом видаляють невдалі татуювання. Потрібно буде терпіти кілька сеансів (залежно від глибини залягання пігменту і типу шкіри - від двох до десяти).

Потрібно буде терпіти кілька сеансів (залежно від глибини залягання пігменту і типу шкіри - від двох до десяти)

Для процедури лазерного видалення татуажу на очі одягають спеціальні окуляри

Для тих, хто боїться голки: біотатуаж або татуаж хною

Якщо ви не можете себе змусити «лягти під голку», але все ж хочете знайти якесь більш постійне рішення для макіяжу брів, а не щоденне оновлення контуру олівцем і тінями - спробуйте зробити татуаж хною.

Сама процедура дуже проста - брови покривають хною, витримують фарбу на них до підсихання, а потім просто струшують з брів. Результат тримається максимум місяць. Але якщо активно застосовувати водні процедури - ходити в сауну, купатися в морі - то скоротіть цей період ще на два тижні.

Біотатуаж хною робить брови набагато виразніше

Плюс татуажу хною в тому, що при належних навичках, ви можете фарбувати брови собі самостійно. Можна спочатку спробувати відвідати салон, подивитися, як майстер звертається з хною, попросити пару рад і визначитися, під силу вам це чи ні. Але якщо у вас мало досвіду у фарбуванні брів олівцем, то краще довіритися майстру - адже хну не так просто буде відтерти лосьйоном або засобом для зняття макіяжу. З іншого боку, якщо форма вам не сподобається, то варто буде лише потерпіти пару тижнів, і все повернеться на свої місця. Тому ця методика підходить для тих дівчат, у кого часто змінюється настрій.

Відео: татуаж брів хною

Однозначної думки про процедуру татуажу брів не існує. Знаючи всі плюси і мінуси, а також дрібні нюанси процесу, ви самі можете для себе вирішити, чи потрібна вам така корекція зовнішності чи ні. Але те, що особа однозначно виглядає яскравіше, коли брови чітко промальовані і виділені, сумнівів не викликає ні у кого. Красиві, акуратні і доглянуті брови створюють враження гармонії в зовнішності, навіть якщо ви не носите макіяж. Знайдіть зручний для себе спосіб стежити за ними - і будьте щасливі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com