рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Наслідки татуажу брів: фото і відео

  1. Секрети татуажу і його обережності
  2. Невдалий татуаж брів

Перманентний макіяж викликає багато неправдивих історій про непередбачені наслідки процедури

Перманентний макіяж викликає багато неправдивих історій про непередбачені наслідки процедури. Пігмент татуажу залишиться назавжди в шкірі, брови перестануть рости і тому подібні історії можуть розповідати лише заздрісники і сторонні люди.

Секрети татуажу і його обережності

Якісний перманентний макіяж не може вплинути на зростання волосків брови або руйнування фолікул. Тільки при використанні дешевих неякісних матеріалів процедура може завдати шкоди організму, зокрема посприяти випадання волосків. Організм може відкинути отруйну фарбу.

Незначні почервоніння шкіри - закономірний наслідок татуажу брів. Мікропрокол також можуть вплинути на невелику набряклість, хоча пройде вона досить швидко. Через день на місці пігментації з'являються тоненькі скоринки, зривати які ні за яких обставин не можна. Разом з нею ви можете відшарувати свіжий пігмент і тільки все зіпсувати.

Зазвичай для загоєння необхідно близько 10 діб. Однак можливі алергічні реакції або запальні процеси організму.

Протипоказаннями до татуажу можуть бути:

  1. Період годування грудьми або вагітність.
  2. Підвищений тиск.
  3. Ослаблений імунітет.
  4. Серцево-судинні захворювання.
  5. Астма, алергії, цукровий діабет.
  6. Родимки або бородавки в області татуажу.

Родимки або бородавки в області татуажу

Небажані наслідки не відбудуться, якщо дівчина буде виконувати кілька простих правил по догляду за перманентним татуажем:

  1. Чи не засмагати після процедури до тих пір, поки шкіра не заживе.
  2. Не можна ходити в сауну, басейн і відкриті водойми, щоб уникнути попадання інфекцій.
  3. Не користуватися масками і скрабами в травмованій області. Краще використовувати мазь, рекомендовану лікарем.
  4. Зайвий раз не торкатися до брів і не терти їх серветками, рушниками.

Невдалий татуаж брів

Відразу ж після закінчення процедури волоски можуть здатися занадто яскравими і виглядати, ніби штучні, але не варто лякатися завчасно - все це з часом зійде. Проте, величезна частка малоприємних наслідків затушовування доводиться на незадовільний результат. Претензії можуть стосуватися як кольору, так і форми нових брів.

Повна невідповідність кольору, звичайно ж, засмутить будь-яку клієнтку. Блондинка не хотіла б отримати чорні, а брюнетка брови з синім відливом. Насправді справжній колір можна оцінити не раніше двох тижнів після закінчення процедури.

Перші дні буде досить яскраво, а після закінчення декількох місяців колір почне бліднути.

Причиною розладу може стати і невідповідна форма брів. Дівчина могла неправильно позначити форму і після процедури виявити, що вона їй не підходить. Міг помилитися і майстер. Він міг вийти за контури, зробити неакуратні штрихи або порушити симетрію, як на фото.

Він міг вийти за контури, зробити неакуратні штрихи або порушити симетрію, як на фото

Найстрашніше, що виправити все це не так уже й просто, як хотілося б. Виправити можна буде не раніше, ніж через місяць. Корекція може полягати в нанесенні додаткової фарби або лазерної доопрацювання. Можливо, знадобиться видаляти їх повністю або частково. Самим безпечним і ефективним засобом видалення є лазер. Буде потрібно до 10 процедур, щоб видалити татуаж. Тому будьте обережні і пам'ятайте, що хороший майстер працює за принципом «краще зробити менше, ніж більше».

Низький рівень кваліфікації або просто несумлінність майстри татуажу можуть обернутися деякими неприємними моментами. Якщо корекція брів все ж необхідна, зверніть увагу, що звертатися потрібно до того самого майстра, інший не візьметься переробляти недоліки.

Щоб уникнути ображають наслідків, довіряйте тільки перевіреного майстра і попередньо обговоріть з ним всі подробиці. Не забудьте звернути увагу на кабінетні умови. Там повинно бути стерильно, як в лікарні, фахівець повинен працювати в рукавичках і тільки одноразовим інструментом.

Постарайтеся більше дізнатися про цього майстра, заздалегідь переглянути його роботи, почитайте відгуки і поговоріть з людьми, які вже зробили собі подібну косметологічну послугу. Хороший спеціаліст довідується у клієнта про алергіях, перевагах і порадить форму і варіант відтінків кольорів. Однак остаточне рішення все ж приймає клієнт.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com