рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нарощування брів: огляд, фото після, відео і ціна процедури

  1. Що це таке?
  2. Кому підійде процедура?
  3. Плюси і мінуси
  4. ефект
  5. Як проводиться процедура?
  6. Як доглядати за нарощеними бровами?
  7. вартість
  8. думки

Існує маса способів корекції брів. Одні припускають використання певних засобів, інші ж мають на увазі перманентний макіяж. Не так давно з'явився і ще один метод - нарощування брів. А чи варто зробити його? І яка ціна такої процедури?

І яка ціна такої процедури

Що це таке?

Нарощування брів дуже схоже на нарощування вій, і це добре видно на відео, в якому детально описується процедура. До натуральних волосків за допомогою особливого клею кріпляться штучні. Їх довжина може варіюватися від чотирьох до восьми міліметрів. До речі, використовуються спеціальні бровние волоски, які не мають вигину.

Кому підійде процедура?

Нарощування брів буде доречним і ефективним в тому випадку, якщо «рідні» з якихось причин ростуть неправильно, наприклад, волоски занадто короткі, рідкісні або ослаблені. Також штучні елементи дозволять заповнити пустоти на місцях шрамів. Якщо ж волоски відсутні зовсім, нарощування теж може проводитися, але елементи доведеться кріпити безпосередньо до шкіри. А такий варіант, по-перше, недовговічний, по-друге, може викликати дискомфорт.

На нарощування вирішуються багато дівчат, які мають цілком нормальні брови. І пов'язано це з модними тенденціями. Так, багато знаменитостей всіляко прагнуть до натуральності і природній красі. Широкі, виразні і густі брови мають такі відомі люди як Кара Делевінь, Наталія Водянова, Кіра Найтлі і багато-багато інших. І якщо природа в цьому плані вас обділила, то виправити це допоможе грамотний косметолог.

Щоб брови виглядали красиво і виразно, не забувайте про догляд за обличчям. Рівний тон і гладкість шкіри підкреслять виразність брів.

Але будьте обережні при виборі косметичної продукції для вулиця. Перш ніж зважитися на покупку або замовлення - уважно вивчіть склад. Якщо на етикетці ви помітите наявність лаурет сульфат натрію або будь-які види PEG - уникайте використання подібних засобів. Вони досить небезпечні для чутливої ​​шкіри обличчя, в тому числі - для вій і брів.

Намагайтеся використовувати тільки натуральну продукцію , Засновану на природних компонентах, без барвників і консервантів. Багато професіоналів в області косметології радять використовувати гелі для вмивання від компанії Mulsan Cosmetic (mulsan.ru), багаті вітамінами і природними екстрактами рослин. Косметичні засоби Мульсан Косметик абсолютно натуральні, без шкідливих домішок і добавок.

Плюси і мінуси

Як і будь-яка інша процедура, нарощування брів має свої плюси і мінуси. Для початку варто перерахувати гідності:

  • Миттєвий ефект. На відео і фото добре видно, що результати помітні відразу, так що вам не доведеться довго чекати, щоб оцінити їх повною мірою.
  • Процедура абсолютно безболісна. Цілісність шкірних покривів не порушується, тому ніяких неприємних відчуттів не виникатиме.
  • Нарощування брів має мінімальну кількість протипоказань. До них відноситься тільки індивідуальна непереносимість компонентів клею або підвищена чутливість до них.
  • Відсутність побічних ефектів. Так як клей не містить шкідливих і агресивних добавок, небажаних симптомів він не викличе.

Тепер мінуси:

  • Нетривалий ефект. Штучні волоски тримаються невеликий проміжок часу, так що якщо ви хочете насолоджуватися результатами довше, то доведеться вибрати інший спосіб корекції, наприклад, татуаж, фарбування або біотатуаж.
  • Відносно висока ціна. А якщо враховувати нетривалість ефекту, то вона здасться ще більш високою.
  • На відео видно, що процедура досить тривала, тому вам доведеться запастися терпінням.
  • Така послуга надається далеко не у всіх салонах, студіях краси та косметологічних кабінетах.
  • Коли штучні волоски починають відпадати, зовнішній вигляд брів сильно погіршується. Вони стають неакуратними і виглядають на фото і в житті нібито облізлими або невдало вищипані.
  • Потрібен особливий догляд, є деякі обмеження.

ефект

Результат нарощування брів

[Block id = "26"]
На відео і фото ви зможете побачити, що нарощені брови практично неможливо відрізнити від натуральних. Якщо майстер, який проводив процедуру, є досвідченим фахівцем, то місця стиків видно не будуть. Після процедури брови стануть густішими, виразними і чітко окресленими. Всі порожнечі заповняться, що створить ефект обсягу. Крім того, ви отримаєте привабливу природну форму.

Варто відзначити, що ефект хоча і миттєвий, але в більшості випадків нетривалий. Як правило, штучні волоски тримаються не більше двох тижнів, після чого відклеюються. А деякі елементи починають відпадати вже через тиждень. Але якщо забезпечити повноцінний і правильний догляд, то ефект можна помітно продовжити.

Як проводиться процедура?

На відео і фото помітно, що нарощування брів проводиться в кілька основних етапів:

  1. Спочатку майстер повинен провести повну діагностику: оцінити стан натуральних брів, вибрати відповідну форму, а також оптимальну довжину волосків і їх розташування.
  2. Потім фахівець перейде до корекції. Швидше за все, він прорисует контур, потім видалить всі зайві волоски і злегка підрізає довгі.
  3. Наступний етап - знежирення. Це дозволяє забезпечити максимальну фіксацію. Використовуються спеціальні обезжирювачі.
  4. Далі косметолог перейде безпосередньо до нарощування. Кожен штучний волосок буде кріпитися до натурального або до шкіри.
  5. По завершенні процедури майстер оцінить результат і при необхідності внесе коригування.

Процедура нарощування брів

Як доглядати за нарощеними бровами?

Догляд після нарощування практично нічим не відрізняється від догляду за штучними віями. Ось його основні правила:

  • Після процедури не рекомендується мочити брови, щоб клеїть встиг повністю висохнути.
  • При умовно небажано використовувати мило та інші миючі засоби. Або хоча б уникайте їх потрапляння на штучні волоски.
  • Доведеться відмовитися від відвідування солярію, лазень і саун.
  • Не рекомендується пірнати в хлоровану або солону воду.
  • Якщо ви постійно спите особою в подушку, то від такої звички доведеться позбутися.
  • Після нарощування намагайтеся, щоб волосся не потрапляли на брови, інакше волосинки будуть сплутуватися і відпадати.
  • Не тисніть на штучні брови ніякого механічного впливу: не чіпайте їх руками, не розчісуйте, що не змінюйте за допомогою пінцета.
  • Відмовтеся від використання косметичних засобів.

вартість

Ціна процедури нарощування становить близько 1-2 тисяч рублів. Але вона може відрізнятися в різних салонах, це нормально. Крім того, ціна залежить від вихідного стану «рідних» брів і від бажаного кінцевого результату, тобто густоти і довжини.

думки

Деякі відгуки про процедуру:

  • «Я захотіла наростити брови, так як свої дуже рідкісні, практично непомітні. Знайшла майстра і записалася до нього. Результат порадував, брови дійсно стали дуже красивими і яскравими. Але, на жаль, волоски почали відвалюватися вже через тиждень. Ціна процедури, до речі, не така вже й низька, що теж можна вважати мінусом ».
  • «Я сама майстер нарощування вій, так що вирішила наростити брови в домашніх умовах, попередньо вивчивши відео. Придбала все необхідне і приступила. Процес нескладний, ефект приголомшливий. Раділа я два тижні ».

Якщо ви вирішили наростити брови, то тепер вам відомі всі особливості і підводні камені цієї процедури. А якщо питання залишилися, вивчіть відео.

Що це таке?
Кому підійде процедура?
Як доглядати за нарощеними бровами?
А чи варто зробити його?
І яка ціна такої процедури?
Що це таке?
Кому підійде процедура?
Як проводиться процедура?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com